Airhole Balaclava Full Hinge 3 Layer, magenta

Den mest tekniske Balaclava i Airholes katalog. Balaclavaen er lavet i 3 lag, og har en membran med en vandtæthed på 20.000 mm, som gør, at du altid er tør – selv når vejret viser sig fra sin allerværste side. Ydermere er ydersiden DWR-behandlet (Durable Water Repellant), hvilket gør stoffet vandafvisende, og dermed forhindrer fugt og vand i at lægge sig på ydersiden af den. For at modvirke ophobning af fugt på indersiden af masken er membranen også åndbar. Denne balaclava er lidt som en super teknisk skaljakke – bare til dit ansigt.

Airholes Full Hinge design gør balaclavaen mere alsidige end de nogensinde før har været. Du kan have alt trukket helt op, når vejret er dårligt. Du kan trække den nederste del ned under hagen, for at få mere luft til ansigtet, men stadig bruge den som hue. Du kan trække overdelen ned, og bare bruge den som facemask. Du kan også trække alt ned om halsen, og bruge balaclavaen som en halsedisse. Dette er et 4-i-1 produkt, som altid performer – ligegyldigt hvor hurtigt vejret ændrer sig.

The Airhole sidder på alle Airholes produkter. Det giver dig mulighed for at trække vejret helt frit uden opbygning af kondens, hvilket er en kæmpe hjælp til at holde dig varm og tør på selv de længste dage ude i bjergene.

Balaclavaen er lavet næsten udelukkende af materialer fra gamle plasticflasker, som er knust, smeltet og trukket ud til tråde, som egner sig helt fantastisk til at lave ansigtsmasker af. Det her er en ansigtsmaske med god samvittighed.

Specifikationer og features
Airhole som er varmestøbt direkte på stoffet for øget holdbarhed
Materiale (yderst): 100% genbrugt polyester
Materiale (inderst): 92% genbrugt polyester og 8% spandex
Membran: TPT Membrane
Vandtæthed: 20.000mm
DWR-behandlet
Full Hinge model: 4-i-1 design


Varen findes også i Black.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 449,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti