Airhole Airhood Polar, Sort

Airholes Airhood er et helt nyt bud på en ansigtsmaske, beanie og halsedisse i ét smart design. Helt basalt består The Airhood af 2 sammenhængende dele: Inderst er der en ansigtsmaske i det lækre, vandafvisende Polar-materiale til at beskytte dit ansigt fra elementerne. Yderst er der en stor hætte, som snildt kan erstatte en beanie, men som også passer under en hjelm. Hætten er lang nok til også at gøre det ud for en halsedisse, og har Airholes cinch-system, som gør det super nemt at snøre den ind, så den lukker lige præcis så meget til, som du har lyst til. Materialet er desuden DWR-behandlet (Durable Water Repellant) hvilket gør stoffet vandafvisende, og dermed forhindrer fugt og vand i at lægge sig på både inder- og ydersiden af masken

Ansigtsmaskens Ergo Shape beskytter nemmere og mere behageligt din næse, og arbejder super godt sammen med goggles om at afskærme hele dit ansigt fra elementerne.

The Airhole sidder på alle Airholes produkter. Det giver dig mulighed for at trække vejret helt frit uden opbygning af kondens, hvilket er en kæmpe hjælp til at holde dig varm og tør på selv de længste dage ude i bjergene.

Specifikationer og features
Airhole som er varmestøbt direkte på stoffet for øget holdbarhed
Materiale: 100% polyester tech fleece med Drytech ansigtsmaske
DWR-behandlet
Med justerbart cinch-system
Ansigtsmaske med Ergo Shape
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 449,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti