JANUARUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Bestil inden og vi sender i dag.

Haglöfs

Haglöfs producerer mere end 1 million produkter om året, og mange af dem bliver solgt gennem Skisport. Det er med et stort smil, at vi kan skrive, at vi også sælger de populære rygsække fra Haglöfs. De bliver solgt i tusindevis, og der er ingen tvivl om, at rygsækkene er blandt danskernes absolutte favorit. De første klassikere var Tight-serien, der blev lanceret i 1983, der stadig er blandt mærkets bestsellere i år. Vi sælger Haglöfs med 103 % prisgaranti og dag til dag levering.Haglöfs rygsække er svensk kvalitet gennem mere end 100 år

Det er over hundrede år siden, at Wiktor Haglöfs begyndte at producere de første rygsække. Han voksede op i Dalarne i Sverige, hvor han var omgivet af fantastisk natur. Vejret var dog barskt, og det kunne til tider være svært at nyde de smukke omgivelser. For at gøre udendørslivet mere behagelig begyndte han at lave rygsække, og dem solgte han til fods og på cykel, hvor han rejste rundt til lokale arbejdere, børn og bønder. I dag sælger Haflöfs en stor og bred kollektion, der er bestående af både tøj, tasker og sko. Selvom virksomheden har over 100 års erfaring, er de stadig meget innovative og afprøver gerne nye materialer, der kan forbedre deres produkter. Det har altid ligget i virksomhedens DNA, at være med der, hvor det sker, og det er en af grundene til, at Haglöfs i dag er at finde, som en af de førende producenter på deres område.

Kvalitet og tryghed er nøgleord for Haglöfs

Haglöfs har stor fokus på deltaljerne i deres produkter, og hver eneste finesse er nøje gennemtænkt. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og virksomheden gør meget for at ramme det simple og funktionelle design, som virksomheden er kendt for. Inden nogle produkter bliver sat i produktion gennemtester Haglöfs altid deres produkter for at sikre, at den høje standard oprethæves. Virksomheden har en række testpiloter tilknyttet, der undersøger om produkterne lever op til de skrappe krav. Udstyret bliver blandt andet udsat for ekstreme vejrforhold og bliver anvendt til forskellige krævende aktiviteter. Dette inkluderer blandt andet bjergbestigning, klatreture og ekspeditioner til Nord- og Sydpolen.

Herunder kan du se en video med Haglöfs' historie:

Rygsække, tasker, bukser og jakker fra Haglöfs

Hos Skisport forhandler vi mange af de mest populære produkter fra Haglöfs, og mærket har gennem de seneste år solgt rigtig godt. Vi sælger blandt andet en række forskellige rygsække, som er det produkt, som Haglöfs er bedst kendt for. Her har vi forskellige størrelser og modeller, der passer til ethvert behov. Derudover sælger vi selvfølgelig en masse af deres skitøj og regntøj – herunder både jakker og bukser.

Haglöfs Tight er en suveræn bestseller

Den suveræne bestseller hos Haglöfs er deres Tight-serie, der blev introduceret i 1993. Den er kendt for sit enkle design og mange funktioner, og den kan købes i flere forskellige udgaver, farver og størrelser. Rygsækken er en nymoderne klassiker, som de fleste med garanti har set før. Tilbud og billige Haglöfs rygsække og tøj

Du er kommet til det helt rigtig sted, hvis du er på udkig efter gode tilbud og billige produkter fra svenske Haglöfs. Vi tilbyder nemlig altid knivskarpe priser på både rygsække og skitøj fra Haglöfs, så du er sikker på at finde den laveste pris. Vi kører med 103% prisgaranti gennem hele året. Så uanset hvornår du leder efter et nyt produkt fra Haglöfs, kan du få et godt tilbud ved at besøge Skisport.

Skisport køber store partier ind ad gangen, og derfor kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser, der altid gør os til et attraktivt sted at handle. Ikke nok med de billige priser så er vi også kendte for vores gode kundeservice, som du altid er velkommen til at ringe eller skrive til. Sidst men ikke mindst får du selvfølgelig fuld returret ved at købe hos os, og vi tilbyder dig hurtig dag til dag levering.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti