Haglöfs

Haglöfs producerer idag over 1 million produkter om året, herunder noget af det bedste skitøj på markedet. Rygsække, skijakker, softshells, skibukser, undertøj, handsker og huer. Til skiferien findes der et utal af lækre produkter fra Haglöfs, eksempelvis rejsetaskerne Dome og Lava er særdeles populære med mange funktionaliteter.

Rygsække fra Haglöfs - næsten en landeplage

Det er med et smil vi skriver denne overskrift om Haglöfs rygsækkene, men de er solgt i titusindvis og det må være danskernes favorit når der skal vælges rygsæk. De første klassikere var Tight serien som blev lanceret i 1983, serien leveres i flere størrelser: X-Small, Small, Medium, Large og X-Large. Et særligt kendetegn for Tight rygsækkene er at Haglöfs logoet er nedtonet og det er serien Tight der fremhæves. En strategi der sidenhen er brugt ved flere andre produktlanceringer hos Haglöfs. Der er kommet mange nye rygsække til siden, og i dag er modeller som Backup, Corker og Vide nogle af de andre meget populære Haglöfs rygsække i sortimentet.

Leveringsdygtige i det meste fra Haglöfs

Savner du et Haglöfs produkt i vort udvalg så skriv til os på adressen shop@skisport.dk, så skaffer vi gerne varen hjem til dig hvis muligt.
Åben filter

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti