🎒 Klar, parat, skolestart - Over 80 nedsatte rygsække - Se de bedste tilbud her ☀️

Five Seasons

Her finder du vores komplette sortiment af skitøj fra mærket Five Seasons, der er kendt for at fremstille produkter, hvor man som forbruger får stor værdi for pengene. Skitøj fra Five Seasions fremstilles i høj kvalitet, hvor der er lagt vægt på valget af gode materialer. Trods dette sælges virksomhedens skijakker, skibukser og andre produkter til lave priser, der gør produkter attraktive hos forbrugerne. 

Five Season er et svensk mærke, der har rødder helt tilbage til 1888, hvor de producerede vinterjakker til det svenske militær. I dag ligger virksomhedens fokus på at producere sportstøj og skitøj, hvilket de gør med stor succes. Hos Skisport har vi modeller i mange farver, designs og størrelser til både herrer og damer. Vi er rigtig glade for at forhandle Five Seasons, og vi tilbyder vores kunder hurtig dag til dag levering og 103 % prisgaranti på alle produkter. Five Seasons - Svensk skitøj i høj kvalitet

Five Seasons er en svensk tøjvirksomhed, der har rødder helt tilbage i 1888, hvor familiens forfædre fremstillede vinterjakker til det svenske militær. Virksomheden blev officielt etableret i Göteborg i 1982, og i mere end 30 år har Five Seasons produceret teknisk sportstøj i høj kvalitet, hvor fokus har været på udvikling af tøj til outdoor- og ski-segmentet. Five Seasons går stærkt efter at kunne tilbyde sine kunder skitøj og sportstøj med mest værdi for pengene. Produkterne bliver produceret med fokus på design og funktion, der lever op til de strengeste krav hos professionelle sportsfolk og skiløbere.

Tøjet bliver blandt andet fremstillet i vandtætte, vindtætte og åndbare materialer, der er specifikt udvalgt af virksomheden. I alt har virksomheden 26 forskellige funktioner, der karakteriseres ud fra følgende symboler:

Five Seasons - Her finder du symboler, der viser funktioner på skitøj til herrer og damer

Virksomhedens produkter kan blive fundet på hylder i førende sportsbutikker i hele Europa. Skisport.dk er dog en af de eneste forhandlere i Danmark, og vi tilbyder et stort og fyldestgørende sortiment, hvor du kan finde en masse forskellige modeller fra Five Seasons, som du kan få i alverdens farver, designs og størrelser. Vi tilbyder skitøj fra Five Seasons til både herrer og damer, og vi forhandler det hele med dag til dag levering og 103 % prisgaranti. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti