Douchebags (Db)

Her har vi alle de populære tasker fra mærket Douchebags (Db), der producerer nogle af markedets bedste rejsetasker og skitasker. De udbyder modeller til både lange og korte ture samt rygsække til dagligdagen. Ved alle taskerne er der fokus på at skabe et yderst holdbart og slidstærkt produkt, der fungerer som den perfekte rejsemakker for dig.

Douchebags (Db) designer deres produkter med fokus på de små detaljer. Intet bliver overladt til tilfældighederne, og i samarbejde med alt fra skiløbere og snowboardere til surfere og militærfolk bliver hver taske nøje gennemtestet. Således er hver eneste taske fra Douchebags (Db) stilfulde, sikre og yderst funktionelle - noget som virksomheden flere gange har vundet flotte priser for. Blandt andet har de været nomineret for ”Innovation of the Year” hos ISPO, der er verdens største messe for sportudstyr.

Douchebags (Db) kan bruges til meget andet end blot transport af ski. Taskerne kan eksempelvis bruges til transport og opbevaring af snowboards og surfbræts samt som støvletaske.

Herunder finder du vores store udvalg af Douchebags (Db), som vi har gratis fragt og 103% prisgaranti på.Douchebags 

Douchebags 

Historien bag Douchebags – udviklet af Jon Olsson

Douchebag er et relativt nyt mærke, der blev stiftet af den svenske freeski-legende Jon Olsson og den norske produktdesigner Truls Brataas i 2012. Hurtigt har virksomheden etableret sig som et globalt anerkendt brand, der allerede har vundet flotte priser for både design og funktionalitet. Hele historien startede tilbage i 2009, hvor Jon og Truls mødte hinanden for første gang i Norge.

De begyndte at snakke sammen og hurtigt fandt de en fælles passion for at rejse rundt i verden i søgningen efter episke skioplevelser. De opdagede hurtigt, at de begge havde samme problemer med deres rejseudstyr, og her begyndte de første idéer til at starte mærket Douchebags. Stille og roligt begyndte de to at udvikle nogle forskellige tasker og rygsække, og d. 1. Januar 2012 var de klar til at lancere verdens letteste og mest sammentrykkelige skitaske til det internationale marked. Siden da er Douchebags vokset rigtig meget, og virksomheden kæmper forsat hårdt for at være innovative og udbyde markedets bedste tasker og rygsække til skifolket.

Prisvindende Douchebags skitasker og rygsække

En af Douchebags’ forcer er deres evne til at være innovative og udtænke helt nye idéer til, hvordan man kan gøre tasker og rygsække smartere og mere funktionelle. Mærket har modtaget stor internationalt anerkendelse, hvor de blandt andet var nomineret til ”Innovation of the Year” ved ISPO 2014/2015 i München – verdens største forretningsmesse for sportsudstyr. Skitaskerne hos Douchebags er udviklet med hjælp fra en masse skiers, snowboardere og surfere, hvor virksomheden har bedt om feedback på de største udfordringer, som folk oplever i forbindelse med at rejse med skiudstyr.

Herunder fandt de frem til fem vigtige punkter:
- At gøre taskerne mere velegnet til forskelligt udstyr
- At gøre det nemmere at håndtere og bære
- Bedre beskyttelse for at undgå ødelagt udstyr
- Lav vægt for lavere belastning
- Sammenklappeligt design så tasken fylder mindre, når den skal opbevares

Alt i alt er det tydeligt, at Douchebags gør meget for at skille sig ud fra mængden. De udvikler hele tiden på deres teknologi og udvikler de bedste løsninger for forbrugere.

Stort udvalg og billige priser på Douchebags

Skisport har et rigtigt stort udvalg af produkter fra Douchebags. Det er et mærke som vi holder rigtig meget af, og mærket er blandt vores bestsellere. Mange af taskerne og rygsækkene fra Douchebags har plads til både ski og snowboard-gear og kan komprimeres til næsten ingenting, når de ikke er i brug. Hos Skisport får du markedets bedste priser på Douchebags – vi har nemlig 103% prisgaranti, så du altid er garanteret en billig taske, hvis du er interesseret. Blandt vores udvalg finder du blandt andet de populære modeller som The Hugger, The Scholar, The Base, Slim Jim samt Big Bastard og Little Bastard. VI har også modeller i farverne Black Camo LTD Edition og White Camo.

På lager har vi også The Douchebag – også kendt som DB Bag, der er virksomhedens flagskab. Dette er en kombineret ski- og snowboardtaske, der har sat nye højder for rejseudstyr. Rygsækken benytter desuden det patentanmeldte Hook-up system, der gør det muligt at montere andre mindre Douchebag-tasker i den ende, hvor hjulene sidder. Dette gør transporten meget nemmere og fleksibel samtidig med, at rejsetaskens belastning forsvinder fra dine skuldre.

Limited editions Douchebags

Douchebags har en række faste modeller, der fungerer som bestsellere. Det er blandt andre The Hugger, The Base, Big Bastard, Little Bastard og The Scholar. Disse Douchebags tasker er en fast del af sortimentet og kan altid fås i de klassiske farver. Særlig de sorte modeller er populære. 

Men derudover lancerer Douchebags også en række limited edition tasker, som de bruger mange kræfter på at promovere på de sociale medier som Instagram. Tidligere har de lanceret black camo, white camo, scarlet red, cloud grey samt udgaver i læder. Oftest forhandler Skisport.dk disse særlige Douchebags i et begrænset parti, hvor du skal være hurtig. Det er jo limited edition, så det handler om at være først til mølle, når de bliver udgivet. 

Patenteret hook-up system

Douchebags har et helt særligt hook-up system, der gør, at man kan sammensætte sine tasker. Det er et patenteret system, som de har vundet priser for at have udviklet. Systemet gør det eksempelvis muligt at sammenkoble sin DB rygsæk med sin kuffert, så man flytter vægten fra sine skuldre og ned på hjul i stedet. Det er muligt at bruge systemet på både skitasken The Douchebags samt kufferterne Little Bastard og Big Bastard.  

Hvilken Douchebags skal du have?

Der findes en række forskellige modeller, der fungerer til hvert sit formål. Her kan du få et overblik over, hvilken Douchebags taske, der passer bedst til dig og dine behov.

The Douchebag

Siden 2012 har The Douchebag sat standarden for, hvordan moderne skitasker og snowboardtasker skal være. The Douchebag er en prisvindende taske, der både designmæssigt og funktionalitetsmæssigt er noget for sig. Tasken passer til langt de fleste typer af ski og snowboards, der har en længde på op mod 200 centimeter. 

The Douchebag kan rulles sammen, så den næsten ikke fylder noget, når den ikke er i brug. Desuden kan den kobles sammen med nogle af virksomhedens andre tasker som eksempelvis The Scholar og The Hugger. Dette kan ske gennem deres patenterede hook-up system, der gør transporten af dit udstyr væsentlig nemmere og lettere. The Douchebag er den perfekte skitaske, som er et must have, hvis du rejser med en masse tungt udstyr.

Douchebags The Scholar 

The Scholar er en af de små rygsække, som Douchebags fremstiller. Den er perfekt til hverdagen og fungerer i alle sammenhænge, hvor du blot skal opbevare og transportere småting - for eksempel din computer, en madpakke, arbejdsdokumenter, træningstøj eller lignende. Douchebags The Scholar er en simpel rygsæk med gode funktioner og virkelig lækkert design. 

Rygsækken er opdelt i tre rum, hvor der er to små og et stort rum. Den har en volumen på 15 liter, og på ydersiden kan med man ved hjælp af straps spænde et skateboard, snowboard eller lignende fast.

Little Bastard og Big Bastard

Dette er de to ideelle rejsetasker, hvis du skal på en længere rejse. Som det tydeligt fremgår af produktnavnet, er Big Bastard en meget stor rejsetaske, hvor der er plads til lidt af hvert. Den har en rummelighed på hele 90 liter. Little Bastard er en lidt mindre rejsetaske, men der er stadig plads til 60 liter, så helt lille er den ikke. Taskerne kan åbnes i en enkelt bevægelse, og de har små sidelommer, hvor man kan gemme mindre udstyr. 

Både Big Bastard og Little Bastard har et håndtag i hver side, hvilket gør den dejlig nem at bære og transportere. Derudover kører den selvfølgelig på hjul, der kan trækkes fra det store teleskop-håndtag i toppen. 

Douchebags The Base

Denne lille rygsæk fungerer eminent til den travle hverdag, hvor man skal opbevare de ting, som man bruger til i dagligdagen. Her er der blandt andet plads til en computer, skolebøger, lidt skiftetøj m.m. Douchebags The Base er en lille, smart og innovativ rygsæk, der kan åbnes fra siden. Tasken kan ligesom de fleeste andre modeller kobles på ved hjælp af the populære hook-up system.

The Base er egnet til mange formål og kan blandt andet tages med i skole, arbejde, træningscenteret og alle andre daglige akiviteter samt til skiferien. The Base vejer i øvrigt kun omkring et kilo og kommer i størrelsen 15L.

Douchebags The Hugger

Douchebags The Hugger er en yderst praktisk rygsæk, der også fungerer som traditionel dufflebag. Det er altså en multifunktionel enhed, der både er anvendelig til hverdagen og til ens rejser verden rundt. Tasken er designet med inspiration fra menneskets ribben, der beskytter de vigtigste indre organer. Således beskytter Douchebags Rib-Cage konstruktion dine mest værdifulde ting, så de ikke går i stykker. Dette design findes også i mange af de andre modeller.

The Hugger er godkendt som håndbagage i lufthavne og har et smart rum, der hjælper dig til hurtigt at komme gennem sikkerhedstjekket. Denne rygsæk kan fås i flere størrelser - både som 30L og 60L, og den kan kobles på de større Douchebags tasker. 

Douchebags The Carryall

Der findes to versioner af Douchebags The Carryall - en i 40L og en i 65L. Med undtagelse af størrelsen er de to tasker fuldstændig identiske opbygget. The Carryall er den komplette kombination mellem en tradition rygsæk og en duffle bag. Den vandafvisende og fungerer til alverdens formål. Den kan både bruges som hverdagstaske, sportstaske, weekendtaske og meget andet.

The Carryall har tre rum, der kan tilgås udefra. Der er to mindre rum i enderne og et stort rum i midten. Tasken har indbygget smarte features som sjulte skulderstropper og justerbart håndtag. Desuden kan den blandt andet benyttes til Douchebags' smarte hook-up system.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti