Salomon S/FORCE W 7 + M10 GW, sort/blå

Salomon S/FORCE W 7 er en alsidig pisteski til den let øvede, kvindelige skiløber, der vil noget med sit skiløb. Skien er bygget til dig, der vil køre i et friskt tempo og carve mere end skrante. Den mellemlange venderadius er super til dig, der både vil lave lange og kortere sving ved god fart. Alle disse ting kombineret, giver dig en ski der føles mere letkørt, men samtidig også en ski der kan præstere rigtig godt ned af pisten.

Skien har en kerne af fleksibelt og let poppeltræ, der er forstærket med et lag titanal (legering af aluminium) på toppen. Det betyder, at skiens flex hjælper dig fra det ene sving til det andet, mens du stadig bibeholder en stabil ski ved høj fart. En semi sandwich sidewall giver et godt kantgreb og en lav vægt

Skien har 15 % rocker i spidsen, hvilket betyder, at den starter med at bøje op lidt længere tilbage på skien. Således kører skien let henover mindre ujævnheder og er desuden mere medgørlig, hvis sneen bliver opkørt eller tung. Desuden hjælper den dig med at indlede svinget, så det bliver meget nemmere at køre skien fra sving til sving.

Specifikationer og features:
Pisteski til let øvet/øvet skiløber
15 % rocker i spidsen
Semi sandwich sidewall
Kerne af poppeltræ
Et lag titanal for bedre kantgreb
Dimensioner: 124 - 76 - 107 mm (længde 160 cm)
Radius: 13 meter

Binding: M10 GW - kompatibel med skistøvler med GripWalk

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Vi anbefaler, at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi, at du angiver et sted, hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk, at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 3.299,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti