Salomon S/FORCE W 5 + M10 GW

Salomon S/FORCE W 5 er en alsidig pisteski til kvinden der lige enten lige er begyndt at stå på ski, eller har gjort det i nogle år. Skien giver et skud selvtillid så du kan udvikle dig yderligere. Den er bygget til dig, der vil køre i et friskt tempo og samtidig få perfektioneret dine carvingsving. Den mellemlange venderadius er super til dig, der både vil lave lange og kortere sving ved god fart. Du får altså her, en letkørt ski, som kan præstere rigtig godt på pisten.

Skien har en kerne af let og fleksibelt komposit, der er forstærket med et lag titanal (legering af aluminium) på toppen. Det betyder, at skiens flex hjælper dig fra det ene sving til det andet, mens du stadig bibeholder en stabil ski. En semi sandwich sidewall giver et godt kantgreb og en lav vægt.

Skien har 15 % rocker i spidsen, hvilket betyder, at den starter med at bøje op lidt længere tilbage på skien. Således kører skien let henover mindre ujævnheder og er desuden mere medgørlig, hvis sneen bliver opkørt eller tung. Desuden hjælper den dig med at indlede svinget, så det bliver meget nemmere at køre skien fra sving til sving.

Specifikationer og features:
Pisteski til begynder/let øvede
15 % rocker i spidsen
Semi sandwich sidewall
Kerne af poppeltræ
Dimensioner: 124 - 76 - 107 mm (længde 160 cm)
Radius: 13 meter

Binding: M10 GW - kompatibel med skistøvler med GripWalk

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Vi anbefaler, at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi, at du angiver et sted, hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).


Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk, at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 2.799,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti