⚡ Januarudsalg - Herrer, damer og børn

Rossignol Experience W 86 Basalt + K NX12 GW

Dette er skien, hvor du selv bestemmer om du vil køre i et aflappet tempo, eller om du vil give den lidt gas. En ski med en lav vægt, som uden problemer kører over små pukler og opkørt sne.

Den nye Experience serie er skabt med fokus på, at du skal få det maksimale ud af dine færdigheder og evner. Samt sørge for, at du føler dig sikker og stabil på bjerget, hvor det er dig som styrer skien og ikke omvendt. Den nye og lette konstruktion gør, at du får en stabil ski som ikke klaprer i høj fart og som stadigvæk er let at kontrollere ved lav fart. Experience serien er en All-mountain ski, som er fantastisk både på de nypræparerede pister, samt i det opkørte og tunge sne, som du oplever sidst på dagen.

Experience er en 100% ECO-DESIGNED serie. Rossignol er bevidst om deres ansvar som producent, derfor har de i dag en fabrik, som kører på 100 % grøn og carbon-free energi. De har stor fokus på miljøet, derfor er der i alle Experience ski anvendt en PEFCTM-certificeret trækærne, 100 % genbrugsstål i kanterne, 15 % genbrugsmaterialer til topsheetet/toplaget af skien, 30 % genbrugsmaterialer i basen på skien. Desuden bliver skiene lavet i Europa på en fabrik, der siden 2006 har levet op til ISO 14001 certificeringen.

Experience W 86 Basalt K er den perfekte Allmountain pisteski, til dig som bare ønsker 1 par ski, som du kan køre med i flere forskellige forhold. Nøgleordene for denne model er kontrol og lav vægt. Skien er lavet med et Boost Flex, som gør at skien tilpasser din stil, du kan derfor selv vælge om du vil køre i et afslappet tempo, eller om du vil give den gas. Samtidigt sørger den utroligt lette Paulownia trækærne og bredden på de 86 mm under foden for, at du får en alsidig ski der kan køres i alle forhold på pisten, samt lidt udenfor i det tungere og dybere sne. Forenden af skien er lavet med Rossignols Drive Tip-design, som sørger for at du let og hurtigt kan indlede et nyt sving. Det er Drive tip-designet som samtidigt sørger for, sammen med et vibrationsdæmpende materiale, at skien holder sig stabil når du oplever opkørt eller hårdt terræn på eller udenfor pisten. På denne ski, hvor man har brugt Basalt, som er en bjergart opstået af størknet magma, der vil du opleve af skiens føles let og fleksibel, hvilket gør at du ikke altid behøver at være helt fremme i støvlerne, men at det er ok, at du nogle gange kører lidt tilbagelænet, hvis du bliver træt. Der er brugt basalt, da det meget elastisk og har en lav vægt. På den måde kan man få en letkørt ski med en lav vægt, som stadig holder sig stabil i højere fart, ved at kombinere med den lette Paulownia trækerne.

Alt i alt er Experience K 86 Basalt W en meget alsidig ski, hvor du får en lav vægt samt masser af fleksibilitet da skiens lette trækærne, kombineret med et lag titanal, samt et hav af moderne features, sørger for at du har en legesyg ski, der kan køres i det tempo du ønsker, hvor du har maksimal kontrol. Det er en rigtig cruiser ski til pisten, hvor du let pløjer igennem det tunge og opkørte sne, og så er den super sjov på præparerede pister. Den brede tip på skien gør nemlig, at du ikke skal bekymre dig om små pukler og det opkørne sne. Grundet den lave vægt, bliver dine ben heller ikke så hurtigt trætte. Er du på jagt efter en ski, som skal øge din selvtillid på pisten, så er dette modellen, da du hurtigt får en følelse af, at du faktisk er bedre på ski end du troede.

Specifikationer og features:
Allmountainski til let øvet/øvet skiløber
Vægt: 3,2 kg (148 cm), 3,4 kg (157 cm), 3,5 kg (166 cm)
Dimensioner: 132 - 86 - 120
Radius: 10 meter (v. 148 cm), 12 meter (v. 157 cm), 14 meter (v. 166 cm)
Drive Tip Solution
Paulownia trækærne
Boost Flex
Basalt forstærking
Lavet i Europa på 100 % Carbon-Free maskiner

Binding: NX12 GW - kompatibel med skistøvler med GripWalk

Inkl. binding og montering af denne.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 4.699,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti