Rossignol Experience W 78 Carbon + XP10

Er du på jagt efter en ski, som hurtigt vil give dig selvtillid, så er dette modellen. Den er perfekt hvad enten du er nybegynder eller har få uger på ski.

Den nye Experience serie er skabt med fokus på, at du skal få det maksimale ud af dine færdigheder og evner. Samt sørge for, at du føler dig sikker og stabil på bjerget, hvor det er dig som styrer skien og ikke omvendt. Den nye og lette konstruktion gør, at du får en stabil ski som ikke klaprer i høj fart og som stadigvæk er let at kontrollere ved lav fart. Experience serien er en All-mountain ski, som er fantastisk både på de nypræparerede pister, samt i det opkørte og tunge sne, som du oplever sidst på dagen.

Experience er en 100% ECO-DESIGNED serie. Rossignol er bevidst om deres ansvar som producent, derfor har de i dag en fabrik, som kører på 100 % grøn og carbon-free energi. De har stor fokus på miljøet, derfor er der i alle Experience ski anvendt en PEFCTM-certificeret trækærne, 100 % genbrugsstål i kanterne, 15 % genbrugsmaterialer til topsheetet/toplaget af skien, 30 % genbrugsmaterialer i basen på skien. Desuden bliver skiene lavet i Europa på en fabrik, der siden 2006 har levet op til ISO 14001 certificeringen.

Experience W 78 Carbon er den perfekte Allmountain pisteski, til dig som bare ønsker din første ski. Her får du et par ski som du kan bruge hele dagen lang, uden at du skal presse den for meget. Skien er lavet med et Assist Flex, som hjælper dig med at svinge, du får derfor en ski som er komfortable, og samtidigt sørger den lette trækærne, bredden på de 78 mm under foden for, at du får en alsidig ski der kan køres i alle forhold på pisten. Forenden af skien er lavet med Rossignols Drive Tip-design, som sørger for at du let og hurtigt kan indlede et nyt sving. Det er Drive tip-designet som sammen med et vibrationsdæmpende materiale, sikre at skien holder sig stabil når du oplever opkørt eller hårdt terræn på pisten. Da dette er en ski med fokus på lav vægt og kontrol, så behøver du ikke altid, at være helt fremme i støvlerne, her er det er ok, at du nogle gange kører lidt tilbagelænet, hvis du bliver træt.

Bredden på de 78 mm, gør at den er hurtig at smide fra kant til kant, det er altså let for dig at indlede et nyt sving, uden at du skal bruge for mange kræfter

Specifikationer og features:
Allmountainski til nybegynder/let øvet
Vægt: 2,9 kg (146 cm), 3,0 kg (154 cm), 3,1 kg (162 cm)
Dimensioner: 125 - 78 - 111
Radius: 10 meter (v. 146 cm), 12 meter (v. 154 cm), 13 meter (v. 162 cm)
Drive Tip Solution
PEFC trækærne
Assist Flex
Premium Hardtop
Lavet i Europa på 100 % Carbon-Free maskiner

Binding: XP10 GW - kompatibel med skistøvler med GripWalk

Inkl. binding og montering af denne.

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 3.399,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti