Nordica Sentra S4, dameski

Nordica Sentra S4 en sjov og alsidig ski til den let øvede/øvede kvindelige skiløber, der vil have en hurtig, men eftergivende ski at udvikle sin teknik på.

Skien er blandt andet udstyret med en kerne af let balsatræ og to carbonplader, som sørger for, at skien giver godt igen i svingene, samtidigt med at kantgrebet er solidt. Så er du sikret sjov og stabilitet ved langt de fleste hastigheder. Skien er dog også tilpas eftergivende, til at der er plads til fejl i teknikken. Desuden er den særdeles nem at dreje ved lave hastigheder. Den gør sig bedst i korte eller mellemlange sving.

Det, som gør den her ski enestående, er, at du kan købe den, når du er ved at lære at carve og så stadig have det sjovt på den flere år efter.

Specifikationer og features:
Dameski
Dimensioner: 124 - 76 - 104 mm (156 cm)
Radius: 13 meter (156 cm)
Kerne af balsatræ
Carbonplader
Niveau: let øvet/øvet
Binding: TP2 Compact 10 FDT

Inkl. binding og montering af denne

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 4.799 DKK Spar 39%
DKK 2.899,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti