⚡ BLACK WEEKEND - ALT er nedsat -

Gratis gave: Spar 39 % på denne vare. Bestil inden søndag kl. 23.59 og få en gratis halsedisse.

Nordica Astral 78, dameski

Nordica Astral 78 er videreudviklingen af den vildt populære NRGY-serie, hvormed Nordica beviste, at man sagtens kunne lave en legesyg all-mountain ski, som kunne performe, når der skulle carves sving på pisten.

Skien er som skræddersyet til den let øvede/øvede kvindelige skiløber, som kører i alt vejr og alle forhold. Når der er faldet lidt nysne om natten, hjælper skiens rocker i forenden dig med at holde spidserne ovenpå, og på pisten giver camberen dig en forbavsende stabilitet og kantgreb. Dette kommer dig også til gode, når sneen bliver blødt eller opkørt hen på dagen. Denne ski passer altså bedst til skiløberen, der også kører på ski, selvom sneen på pisten er opkørt eller blød.

Alt dette er opnået ved at give skien en fuld sandwich-konstruktion med en kerne af særdeles let balsatræ, som gør skien livlig og responsiv, og en plade af titanal, som gør skien stabil.

Specifikationer og features
All-mountain dameski
Dimensioner: 114 - 78 - 99 mm (158 cm)
Radius: 14 meter (158 cm)
Kerne af balsatræ
Titanalplade
Rocker i forenden
Niveau: Let øvet/øvet
Binding: Free 11 FDT

Inkl. binding og montering af denne

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).
- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Julegaver byttes til 5/1
Vejl. pris 4.799 DKK Spar 39%
DKK 2.880,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1