JANUARUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Lynhurtig levering.

Nordica Astral 78 CA + Compact 10

Nordica Astral 78 er videreudviklingen af den vildt populære NRGY-serie, hvor Nordica har bevist, at man sagtens kan lave en legesyg all-mountain ski, som performer, når der skal køres med carvingsving på pisten.

Skien er som skræddersyet til den let øvede/øvede kvindelige skiløber, som kører i alt slags vejr og alle forhold. Når der er faldet lidt nysne om natten, hjælper skiens rocker i forenden dig med at holde spidserne ovenpå, og på pisten giver camberen dig en forbavsende stabilitet og kantgreb. Dette kommer dig også til gode, når sneen bliver blødt eller opkørt hen på dagen. Denne ski er til dig som kører på ski hele dagen, også når sneen på pisten er opkørt eller blød. Du får en ski der er lige så sjov at køre kl. 8 samt kl. 16.

Alt dette er opnået ved at give skien en fuld sandwich-konstruktion med en kerne af særdeles let balsatræ, som gør skien livlig og responsiv, og en plade af titanal og Carbon, som gør skien stabil. Den vil derfor ikke begynde at klapre eller være ustabil i højere fart.

Dette er en genial ski, hvis du kører mest på pisten, men ønsker en ski, som kan klare det tunge og opkørte sne, som man tit oplever sidst på dagen.

Specifikationer og features:
All-mountain dameski
Dimensioner: 114 - 78 - 99 mm (158 cm)
Radius: 14 meter (158 cm)
Kerne af balsatræ
Titanalplade og Carbon
Rocker i forenden
Niveau: Let øvet/øvet
Binding: Compact 10

Pris er Inkl. binding og montering

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler, at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi, at du angiver et sted, hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 4.999 DKK Spar 40%
DKK 2.999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti