HEAD Absolut Joy SLR + Joy GW

HEAD Absolute Joy er en stabil og let kørt ski til den let øvede/ øvede skiløber, som vil have en ski, der er nem at køre uden at gå ned på kantgreb. For dig, som kører fint på ski, men som ikke ønsker en benhård racingski, er det her en virkelig anbefalelsesværdig ski. Den er let at køre.

Skien er lavet med det helt nye og innovative materiale GRAPHENE. Det er verdens hidtil letteste og stærkeste materiale, og med et ekstremt tyndt lag af det i skien, kan du være sikker på, at du får en ekstremt let og stærk ski.

Ydermere er skien med ERA 3.0 Rocker "Rocker done right". Denne teknologi består af 3 ting.
1. Allride rocker (Rocker giver skien mere opdrift og gør den lettere at dreje.)
2. Progressiv radius (Rocker gør, at man skal kante skien mere for at indgå i svinget. Den progressive front gør, at skien hurtigere griber fat i svinget.)
3. Intellirise rebound (Ski med rocker er ofte bløde i forskien. Itellirise er en forstærkning af carbon i forskien, hvilket giver en mere stabil ski.)

På HEAD Absolute Joy, er det således dig og ikke sneforholdene som dikterer, hvordan du vil køre på ski.

Specifikationer og features
Dimensioner: 129/79/109 (163 cm)
Svingradius: 13,5 meter (163 cm)
Allride Rocker + Camber
GRAPHENE
Niveau: Let øvet/øvet
Dameski

Inkl. Joy 9 SLR - GW binding.
Inkl. binding og montering af denne

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).
- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 3.999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti