Fischer XTR My 77

Fischer XTR My 77 er en allertiders ski til den let øvede eller øvede dame, der udelukkende kører pister. Skien har et forholdsvist smalt sidecut, der gør den nem og sjov at manøvrere rundt på pisten, samtidigt med at den har en all-mountain rocker profil. Det betyder, at det er nemmere at få skien til at svinge, samtidigt med at det holder snuden oppe, hvis sneen skulle blive dyb eller opkørt.

Kernen er lavet af træ, hvilket sammen med sidewall-konstruktionen sørger for, at skien giver godt igen i hvert sving, så du hurtigere og nemmere kommer over i det andet. Opbygningen gør at den har en forholdsvis lav vægt og en dejligt dynamisk rebound, der gør det let for dig at tage skien fra det ene sving til den anden.

Dette er en af markedets bedste ski, hvis man ønsker en som er let at køre men som stadig holder sig stabil og drejer let.

Specifikationer og features:
Sidecut: 121 - 77 - 107 mm
Venderadius: 15 meter (157 cm)
Vægt: 1700 g (157 cm)
Trækerne

Binding: Fischer My MBS 10 PR

Inkl. binding og montering af denne.

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.

Sætrabat: Denne vare kan købes som sæt med ekstra rabat:
- Fischer XTR My 77 + Salomon QST Access 80 W + Accezzi Action (Sæt pris: 4.999 DKK)
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Julegaver byttes til 5/1
Vejl. pris 3.799 DKK Spar 31%
DKK 2.599,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1