Blizzard Alight 8.2 CA + TLX11

Blizzards Alight kollektion er blevet utrolig populære blandt kvinder verden over. Skiene tilbyder nemlig stabile ski, hvor hvert sving føles som en stor bevægelse, hvor skiene ikke begynder at ryste eller klapre.

Alight skiene er lavet til at kunne præstere på både helt ny nypræparerede pister, samt senere på dagen når sneen er tung eller opkørt. Skien er specielt designet til en kvindes tyngdepunkt, så hun kan få det maksimale ud af den.

Skien er som skræddersyet til den let øvede/øvede kvindelige skiløber, som kører i alt slags vejr og alle forhold. Når der er faldet lidt nysne om natten, hjælper skiens rocker i forenden dig med at holde spidserne ovenpå, og på pisten giver camberen dig en forbavsende stabilitet og kantgreb. Dette kommer dig også til gode, når sneen bliver blødt eller opkørt hen på dagen. Denne ski er til dig som kører på ski hele dagen, også når sneen på pisten er opkørt eller blød. Du får en ski der er lige så sjov at køre kl. 8 samt kl. 16.

Alt dette er opnået ved at give skien en særdeles let trækerne, som gør skien livlig og responsiv, og en plade Carbon, som gør skien stabil. Den vil derfor ikke begynde at klapre eller være ustabil i højere fart. Carbon materialet er brugt i stedet for et lag titanium, hvilket gør at den føles let og hurtig, samtidigt med at den føles stabil.

Skien er lavet med rocker i forskien (skovlen), hvilket hjælper dig når der er tung og opkørt sne, da du lettere vil køre henover ujævnhedder, samtidigt hjælper det med at dreje, så der skal bruges færre kræfter på at indlede et sving.

Dette er en rigtig god ski, hvis du primært kører på pisten og ønsker en ski, hvor du selv kan styre tempoet, men samtidigt vil have en ski du kan presse, hvis du føler for at give den lidt ekstra gas.

Skien kan bedst beskrives med ordene: alsidig, smidig, let, hurtigt, kontrol, manøvrebar og legsyg.

Specifikationer og features:
Pisteski
Dimensioner: 108 - 82 - 126 mm (156 cm)
Radius: 12 meter (156 cm)
Trækerne
Carbon forstærking
Rocker
Niveau: Let øvet/øvet
Binding: TLX 11

Pris er Inkl. binding og montering

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 4.199 DKK Spar 21%
DKK 3.299,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti