Kilpi Rider BIB cykelshorts, herre, sort

Cykelshortsene har en tætsiddende pasform og en god elasticitet. Der er en blød CoolMax pude indsat, hvilket giver en høj komfort, hvad enten du skal bruge dem til cykling til arbejde, fritid, MTB, spinning eller andet.

Det er lavet i det meget svedtransporterende og funktionelle Opti-Dry materiale, som gør at du ikke bliver klam og fugtig, samtidigt er bevægelsesfriheden i top, selv under stor fysisk aktivitet. Rygelementet er lavet i et åndbart materiale.

Ved BIB cykelshorts med seler, får man en øget komfort, da der ikke er noget som strammer om livet. Pasformen bliver bedre, kontra normale cykelshorts, da man er mere fri i ens bevægelser. Samtidigt undgår du at buksekanten på normale cykelshorts hænger fast i sadlen, da der ikke er nogen kant på BIB modellen med seler. Cykelbukserne kan ikke ryge op eller ned, når du stiller dig op på cyklen, de holder sig på plads.

De er med Flatlock syninger, hvilket øger komforten, da der ikke er nogle syninger som irriterer mens man cykler. På indersiden af ved lårkanten er der silikone, som gør at shortsene ikke skrider, men sidder hvor de skal.

Specifikationer og features:
CoolMax pude
Opti-Dry materiale
Reflekselementer der sikrer synlighed.
Silikone på indersiden

Materialer
80 % Polyester
20 % Elastane

Her får du rigtig gode cykelbukser, til en meget overkommelig pris.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 35,- i DK
Fuld returret 14 dage
DKK 649,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti