Salomon S/FORCE Jr M + C5 GW

Salomon S/Force Jr M er en eftergivende og sjov ski, som er bygget til at være den perfekte læringsplatform til børn, hvad end de kun har været på ski et par gange eller allerede har groet horn i panden.

S/Force modellen er en pisteski fra Salomon, den er derfor perfekt for de små helte som også vil give den gas på pisterne. Denne ski er bygget op på samme måde som Salomon QST, dog er den lavet til pisten, men med god opdrift, så man kan klare de fleste forhold på pisten.

Det, der gør denne ski helt genial til de små, er, at den er udstyret med all-terrain rockerteknologi. Det betyder, at det er relativt let at få denne ski til at glide sidelæns, uden at det er hårdt for benene, og således er det let at plove. Rockeren gør dog også underværker, når børnene skal lære at dreje, idet den gør det nemt at indlede svinget. I selve svinget har skien et fornuftigt kantgreb, så de også kan lære at carve.

Specifikationer og features:
Dimensioner: 109 - 68 - 90 mm (130 cm)
Vægt: 971 gram (130 cm)
Radius: 11 meter
All-terrain rocker
Let kompositkerne

Binding: C5 GW - kompatibel med skistøvler med GripWalk

Inkl. binding og montering af denne.

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.399,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti