JANUARUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Bestil inden og vi sender i dag.

BLACK WEEKEND 2020

Vi har over 150.000 varer med nedsat pris, hvor du kan spare helt op til 82 % i forhold til vejledende pris. Men du skal skynde dig, hvis du ønsker at gøre et kup. Black Weekend slutter søndag kl. 23:59!

 

⚡ GRATIS GAVE - Få en gratis halsedisse med din Black Weekend ordre! ⚡

Spar op til 82 %*

Fri fragt over 999,-

Levering 1-2 dage

Ombytning frem til 5/1


Find tilbud efter køn:

 


Find tilbud på populære kategorier:

 


Find tilbud på populære brands:

* I forhold til vejledende pris. Der tages forbehold trykfejl og prisændringerHvad er Black Friday?

Black Friday er årets største shoppingdag, hvor du kan spare rigtig mange penge på gode tilbud. Dagen stammer oprindeligt fra USA og fejres altid dagen efter Thanksgiving. Det vil sige, at Black Friday altid ligger på den fjerde fredag i november. I 2018 er det d. 23. november.

Fænomenet 'Black Friday' har eksisteret i USA i en del år efterhånden - faktisk kan de første anvendelser af begrebet spores helt tilbage til 1961. Det var dog først i 2013, at Black Friday første gang blev afholdt, og i løbet af få år er shoppingdagen blevet årets største handelsdag, der for mange danskere kædes sammen med starten af julehandlen.

Black Friday tilbud på skitøj og skiudstyr

Hos Skisport er vi med til at afholde Black Friday med et brag af en fest. Vi fyrer op for de gode tilbud, så du kan få brandvarme priser, der smelter sneen helt væk. Vi har nedsat priserne på hele vores sortiment - det svarer til langt over 100.000 nedsatte produkter, som du kan få til ekstraordinære gode priser. Men kun fredag d. 23. november!

I vores store Black Friday udsalg kan du finde gode tilbud på vores mest populære produkter og kategorier. Alt fra skitøj som skijakker, skibukser, skihandsker, skiundertøj, skisokker til skiudstyr som ski, skistøvler, skihjelme og skibriller bliver sat ned med op til 82 % rabat i forhold til mærkernes vejledende priser.

De lave Black Friday-priser kan også findes på de kendte mærker som Douchebags, Helly Hansen. Oakley, Hestra og POC. Men hvis du vil have de allerbedste priser skal du gå efter mærker som eksempelvis Kilpi, Diel, Cairn eller 4F. Her får du supergod kvalitet for småpenge, da disse mærker ikke bruger en stor mængde penge på fancy markedsføring af deres produkter - de forkuserer i stedet på at udvikle de bedste produkter.

Hvordan foregår Black Friday på Skisport?

Det er ganske simpelt. Vi holder et brag af en udsalgsfest fredag d. 23. november 2018, hvor priserne på alle vores produkter bliver nedsat - altså kan du finde tilbud på alt vores skitøj og skiudstyr. Men du skal ikke vente med at købe til lørdag eller søndag!

Vores udsalg slutter nemlig kl. 23:59 fredag aften. Hvis du kommer for sent er det ærgerligt, for vi holder ikke Black Friday gennem hele weekenden. Til gengæld starter vores udsalg kl. 00:00 fredag d. 23. november, så hvis du vil have de allerbedste tilbud, inden de bliver udsolgt, kan vi anbefale, at du står klar til at opdatere siden ved midnat.

Husk at du altid kan tage en snak eller skrive til vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp. De har utrolig travlt på Black Friday, men hjælper dig gerne med et smil, hvis du er en anelse tålmodig. Rigtig god shoppinglyst!

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti