Anmeldelse af Saas Fee

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Se profilen for
Jeppe Olesen 02/01 2008

Dyrt men oplevelsen værd
Vi havde en super fed tur til Saas Fee i sommer. Tog på ski fra kl. 08.00 til 12.00, fordi sneen er bedst der. Efter middagsmaden i nede i byen kunne man jo vælge at vandre en tur i de 30 grader som var dernede, eller man kunne vælge at ligge sig at slappe af mens man tog solbad på altanen. Det er en helt speciel by, som alle vil være begejstret for på den ene eller anden måde. Byen er så flot og ren og så er den jo bilfri. Der er en vidunderlig stemning.
Prøv det hvis i gerne vil have andre oplevelser på skiferien end støvledans og sne, men husk pengepungen. Men det er det hele værd.

Jeppe Olesen

Se profilen for
Jeppe Olesen 04/09 2007

Sommerski i Saas Fee
Hej. Regner med at køre til Saas Fee her i uge 38 og 39, og vil i den forbindelse høre om der er nogen der har oplevelser eller kommentarer til sommer ski dernede, og evt de andre aktiviteter dernede.
Mvh J. Olesen

Lone Skov Christoffersen 28/10 2005

Kommer helt sikkert tilbage
Har været der for få år siden og kommer helt sikkert tilbage. Både for bjergvandring og for at stå på ski. Skøn bilfri by. Roligt uden at være kedeligt.

Jesper Trelborg 26/08 2005

Alt for fedt sommerskiløb...
Hvis I nogensinde kommer på en rigtig kedelig og våd sommerferie i nærheden af saas fee, nej i nærheden af schweiz, så kig forbi saas fee! Lifterne er meget effektive, der går et tog 45 grader op ad til de 3600m. Derfra er der ellers bare super lækker sne, og helt perfekt sol. Men husk solcreme, den brænder helt vildt deroppe. Efter kl. 2 bliver sneen en anelse tung, men det må man jo tage med. Jeg gav 59 CHF for liftkortet.