Anmeldelse af La Tzoumaz

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Jens 07/01 2014

Suverænt sted
Jeg er selvfølgelig noget forudindtaget, når jeg fortæller, at jeg har været i La Tzoumaz 8-10 gange, og synes at det er et fremragende sted. Jeg har været der med min kone, med alle mine 3 børn og venner, som er blevet godt opdraget i den gode skiskole med 9 niveauer. Det er stort, varieret, noget for alle - også for mig, så elsker jeg de / den suveræne tour fra troppen af Monte Fort, nedover Tortin og gennem Vallon di Arbi tilbage til La Tzoumaz, det gøres meget vanskeligt bedre, måske bortset fra mine altid lækre randonneture, men som også står over alt andet. Det er fantastisk tur, som tilbyder flere stejle udfordrende pukkelpister over det smukkeste landskab du kan tænke dig. Den er lang, kender ikke antallet af km i alt, men alene touren igennem Vallon di Arbi er 10-15 km lang, så .. Sneen på Mont Fort (3350) er altid fantastisk powder! Tortin er lang puklende stejl - men ummm ja ik* Også den flotte tur gennem Vallonen, det bliver ikke bedre!

Hvis ikke du har prøvet en meget lækker offpistetur på La Bruson er det også anbefalesværdigt, for ikke at tale den, som går bagom Mont Fort ..

Nåh ja, glemte jeg at fortælle, at der også er mange sjove skovpister, eller ture gennem skov og træer, som vi alle altid har leget meget med. Det er ikke mindst lækkert, når vejret står i et, så er det altid muligt at finde et sted at stå på ski.

Vi har gennem mange år lejet nogle af de mange lækre hytter i La Tzoumaz, som for 2 familer er meget økonomisk attraktive, samtidigt med at de er meget lækre og store 120-160 m2 er ikke ualmindeligt. Og det er bestemt heller ikke umuligt at finde nogle ,som ligger midt i pisten, ski ind og ud af hytten, til overkommelige priser ..

Det er det, som sammenlagt gør ,at vi kommer tilbage til La Tzoumaz gang på gang.

Ivanbroj 28/03 2006

La Tzoumaz kan anbefales
Området "De fire Dale" med vores udgangspunkt fra La Tzoumaz over til Verbier området, er simpelthen det mest varierede skiløb, med brede boulevarder og skråninger med udfordrende offpisteløb, jeg har oplevet. Vi vender tilbage til stedet gang på gang.
Det er ikke dyrt at bo i La Tzoumaz, ligger på niveau med priser vi kender hjemmefra.
Besøg det hyggelige La Poste til afterski. Pascal, værten og hans folk, hygger om gæsterne.