Anmeldelse af Engelberg

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Hans ø. Jensen 27/12 2018

Engleby
Har du et par brede brædder der skal luftes, have en hyggelig aften og godt at spise. Så er Engelberg og titlis stedet for dig!
har boet i byen 2 år så har oplevet det i høj og lav sæson. Er du til massere af fest højt musik og disko langt ude på natten så vil høj sæsonerner være at fortrække.
eller er du i det rigtige afterski' humør er det let at finde med alt dit ski tøj på er der kolde øl, shots, kaffe snaps og Trojka lige for enden af pisten efterfulgt af svensk livemusik løngere inde i byen.

Mogens Frederiksen 16/02 2018

100 % offpiste.
Område er helt klart et off pist mekka. Området hænger på ingen måde sammen. Og det skaber liftkøer når skal med samme lift alle for at komme videre i område. Pistemaskine magter man ikke at præparere området med.
Berghotel Trubsee er et lækkert hotel med god mad. Schweiz er dyrt og en sol liggestol kan lejes for 100 Schweizerfranc pr. Dag.
Kommer man i bund af området skal man vandre tværs gennem liftstation og op ad trapper

Victor 17/02 2016

Lækkert til den erfarne løber
Rigtigt lækkert område! Ikke det helt store udvalg af psirer, men alle rigtigt gode!!

Masse af nordvendte piste, så ikke så meget sol, men rigtigt rigtigt lækkert off-piste terræn

Ludvig 19/04 2008

Fantastisk fed tur
Det er rigtigt at området er overdrevet fedt for free ridere og offpistskier. Men jeg vil nu sige at de pister der er for os andre der "bare" ønsker at stå på almindelige ski, faktisk også er ganske gode. At området ikke er for familier hænger sammen med at de blå pister og børne området ikke umiddelbart hænger sammen med de øvrige pister, så man kan ikke lige køre ned forbi dem der er mindre øvet. Men hver især er pisterne helt OK.
Jeg ville dog nok komme til at kede mig hvis jeg skulle tilbringe mere end en forlænget weekend i omdrådet, for der er ikke så mange km pister.
OG MADEN er helt i særklasse elendig. Det er første gang i mit liv jeg har fået serveret en suppe til forret i to forskellige plastik kaffekopper. :-) Totalt griner.
Alt i Alt, så vil jeg om Engelberg sige.... SMUKT SMUKT SMUKT

Hilsen Ludvig

Morten 13/02 2006

Mer sne
Der er kommet mere sne til Engelberg i weekenden, så nu er konditionerne fine. Området er dog for de lidt mere øvede men fint til en mindre ferie.

Kicki Rydskov 11/10 2005

Alpernes off-pist mekka, men prøv også...
Hej alle ski-entusiaster
Hjemvendt i maj fra skisæson 04/05 i Andermatt, vil jeg gerne lige lave et lille opråb. Hvis man er til off-pist og lækker pulversne, er det altså altså virkelig værd at slå et smut forbi Engelberg og Andermatt. Begge er de to små alpebyer, men med et kæmpe-mæssigt off-pist tærren, som vi danskere ikke kender til i samme udstrækning som schweizerne selv elller svenskerne for den sags skyld, hvilket virkelig er synd. Deres afterski er i den roligere ende, men stadig bestemt ikke glemt og hvad ski-området angår, er det bare at give sig i kast med området. Der er nok at tage fat på.
M.v.h. Kicki

Jesper (ikke Forfatteren) 26/08 2005

Situationen 25.08.2005
(25.08.2005)
Engelberg i Schweiz, nær Luzern, er pt. afskåret fra omverdenen som følge af oversvømmelser.
Man kan følge situationen på bl.a.:
www.titlis.ch
www.swissinfo.org
(www.engelberg.ch - men siden er pt. lukket...)

Michael Thorsen 21/02 2005

Engelberg
Området henvender sig primært til den øvede skiløber, hvor der findes mange muligheder. Der findes tillige muligheder for off-piste løb for den rigtig gode skiløber.
Der er ikke de store muligheder for begyndere, idet selv de blå pister på nogle områder har en højere sværhedsgrad, og skiløb er den eneste mulighed for nedfart fra nogle områder, medmindre man har mod på, at gå op til kabine/stolelift.
Der findes såvel nede ved byen som på Mount Brunni områder for de små, men man skal være opmærksom at det koster ekstra, men herudover skal man påregne en del stagning med børnene for at nå øvrige områder.

Kapaciteten på liftsystemet er ikke optimal, specielt ar liftsystemet til Mount Titlis meget belastet i morgen/formiddagstimerne. En medvirkende årsag hertil er, at liften deles med ikke skiløbere, som skal op og nyde udsigten fra toppen af bjerget.

Busforbindelse til og fra liften ved Mount Titlis fungerer fint og er gratis. Til Mount Brunni kan bestilles gratis busforbindelse fra hotellet.

Man skal være opmærksom på, at Schweits er et dyrt land at rejse i. Priser på skileje kan findes på Engelbergs hjemmeside. herudover kommer, at det koster ca. 7 SFr at parkere ved lifterne, en pizza koster fra 15 SFr, og en gang suppe eller pomfritter koster fra 7 SFr oppe i terrænet. Øl og sodavand er samme priser som i Danmark.

Mvh

Michael Thorsen

Brian Mouritsen 30/01 2005

Sne sne og mere sne...
Til alle ski nørder.

Er lige kommet hjem fra Engelberg, i sammen minut jeg begynder at skrive dette brev kan jeg mærke hvordan adralinen begynder at suse rundt i kroppen igen, og hvorfor så lige det.

Engelberg har absolut noget af det bedste off-piste i Alperne, faktisk er det bare en stort off-pist det kombineret med den byens kvaliterer og charme, ja så får man det ikke meget bedre.

Men hvis du vil danse på borderne til afterski så er Engelberg ikke stedet, men i stedet nyder du en øl sammen med de lokale og andre der bare ikke kan få nok af skiløb.

Engelberg er ikke for børn og nybegynder men for den mere kvalitets beviste skiløber og livsnyder, så er det sagt.

See you soon again Engelberg