Anmeldelse af Davos

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Per 03/08 2008

Alt for lækker by
Davos er ultimativt den lækreste og bedste skisportsby i hele europa! Er kommer her de sidste 13 år, og er aldrig blevet skuffet én eneste gang! Byliver er rigtig godt, gode diskoteker, barer og hvad der ellers hører til! Men bedst er dog skitærrenet som er fantastik! Det slår blandt andet Val-t med flere længder!
Davos rocks!

Nitz 28/03 2008

super lækkert
Var for første gang i Davos i påsken 08. Helt perfekt. Masser af sne, super stemning og lækre pister. Meget velorganiseret. Faktisk ikke meget dyrere end Østrig. Skal absolut derned til næste vinter.

Peter Sejersen 28/12 2003

Davos
Jeg har været i davos 8 gange nu. Og hver gang nyder jeg det lige meget! Alt er lækkert i Davos. Men det er også en utrolig dyr by og man kan så diskuterer om det er pengene hver og det mener jeg helt klart det er. Der er simpelthen styr på alt der nede. Folk er venlige og der er gode butikker. Skiterrænet er enormt og utroligt varierne, der er både noget for den trænede skiløber og noget for nybegyndere. Det bedste hotel i Davos er helt klar Steigenberger Belvidere som jeg varmt kan anbefale. Der er dog et minus ved davos det er byen der er ikke noget alpestemning men det holder mig ikke tilbage. Jeg skal der ned igen i år

Pernille Pedersen 19/12 2003

Masser af sne, sol og pister
Davos er helt klart et besøg værd på trods af de høje priser. Pisterne er gode og brede og der er masser af hygge og god stemning i ski området. Området er ikke det bedste til nybegyndere men perfekt til lettere øvede og øvede

Pernille Jensen 30/10 2003

Kanon!
Davos er et kanon sted og helt klart anbefalelsesværdigt! Både Parsenn, Jakobshornn og Klosters er helt i top skimæssigt såvel som after ski! Stedet er nok lidt dyrt, et liftkort til en enkelt dag koster ca 60 sfr, hvilket svarer til 300 kr.
Livet i Davos by er ehlt fantastisk, og der er en masse diskoteker og barer.