Anmeldelse af Zillertal

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Henrik Johannessen 27/07 2020

Påsken 2018
Var i Zillertal i påsken 2018, hvor vi stod på ski i både Zillertal, Kaltenbach og Mayrhofen. Kan klart anbefales og der er ikke mere end ca. 20 minutter mellem de tre store skisportsteder. Skal afsted i påsken 2021 igen ????????

Koch 16/01 2019

En super område for alle niveauer
Zillertal har det hele. Der er mange "bjerge"/områder man kan køre til, og der er et rigtig godt liftsystem med høj kapacitet. Vi har været der et par år i træk, og vi holder meget af liften fra Kaltenbach, hvor man nærmest bliver fløjet til vejr i den dobbelt gondollift. Læs evt mit indlæg omkring området her: https://drkoch.dk/skiferie-kaltenbach-im-zillertal/.

Fantastisk område for familien. Vi er 2 voksne og 2 børn (6 og 9).

Se profilen for TBR
TBR 22/10 2018

skitur uge 7 i Zell
Vi er en lille gruppe bestående af 11 personer (8 voksne og 3 teenagere) der bor i Zell am Ziller i uge 7 på et privat pensionat med 1/4 pension.
Vi har plads til 4 - 6 mere (en lejlighed med eget køkken).
Har I lyst til at gøre os selskab - er I velkomne!
Vi er mere end kendt i Zillertal - vi er kommet her siden 1986, så vi kan godt guide jer.
Hilsen
TBR

Henriette 09/12 2017

Langrend i Zillertal..?
Håber I kan hjælpe!

Vi overvejer i år at tage på skiferie i Zillertal. Dog vil vi gerne vide, hvordan mulighederne er for langrend.. Er der nogle, der kan hjælpe os med dette..?

Kristoffer Fonseca 29/01 2017

Zillertal - Hochkrimml
Hej,til TBR; du skriver at du er godt kendt i Zillertal området, så jeg kunne tænke mig at høre om du har erfaringer med Hochkrimml? Jeg skal have min 4årige knægt med på ski for første gang og er en smule nervøs for børnefaciliteterne i Hochkrimml - er dette noget du har kendskab til? Jeg forventer at sende ham i skiskole et par gange og ellers selv lære ham at komme igang. Umiddelbart ser det ud til, at der er masser af muligheder i området, så forventningerne er høje :) På forhånd tak.Mvh, Kristoffer

Mikkel 08/01 2017

Hochkrimml børnevenligt område i zillertal
Til Jacob.Helt ude i det ene hjørne af zillertalområdet ligger Hochkrimml. Der ligger en masse hytter og et enkelt hotel lige ved stoleliftene. Pisterne blandet blå og røde med god variation i svæedhedsgrad. Der er en del små skove man kan køre i og det synes vores børn der var 6 og 7 år, Var megafedt. De foretrak skovsktykket ved filzstein, hvor pisten afsluttes med mulighed for kørsel igennem nogle rørtunneller og et par hop. Der er i øvrigt intet by i Hochkrimml. Men heller ingen morgenkø ved lifterne. Da det ligger i 1800 meter var der masser af sne sidste år. Og det skal prøves at stå offpiste, og så pludselig stå i sne til livet, hvis man falder.

Jakob 08/12 2016

Zillertal
Er der nogen som kan anbefale et godt område til begynder i zillertal. Vi har igennem de sidste par år kørt ved rosenalm, men jeg synes lidt der mangler de store brede blå pister.

Kom gerne med gode input........ glæder mig allerede til uge fem.

Se profilen for TBR
TBR 26/10 2016

Zillertal - det oversete sted!
Zillertal figurerer ikke på top 10 listen over danskernes Østrig favoritter!
Det er ganske uforståeligt, da det er et meget snesikkert sted med forholdsvise lave priser, og der er rigtig mange muligheder i terrænet, da en del af områderne nu er forbundet med hinanden. Desuden er der også mulighed for ski/in/out fra hytter i terrænet - det er der ikke mange steder i Østrig.
Hintertuxgletcheren sikrer, at der altid er farbare pister i ydersæsonen.
Har man brug for oplysninger, skal I være velkomne til at kontakte mig, da jeg er særdeles godt kendt i området gennem 30 år.

Se profilen for kristoffer
kristoffer 27/09 2010


Super område!

Trine 13/10 2007

Ny i Zillertal
Jeg skal på skiferie til Zillertal 2008 og jeg skal bo ved Hintertux.
Er det muligt at løbe på ski til de andre område eller skal man med bus?

På forhånd tak!. :)

Se profilen for Harley-Hansen
Harley-Hansen 16/09 2006

Spændende område!
I uge 8 prøvede jeg for første gang Zillertal dalen og blev positivt overrasket.
Skiløb:
Zillertal dalen består af en del bjerge hvor man kan få stillet sin sult efter varieret ski løb.
Man kan faktisk prøve et nyt sted hver dag!
Der mulighed for gletscher skiløb og det er helt klart et plus.
Selvom området i starten kan virke lidt uoverskueligt, er det faktisk simpelt at komme rundt omkring. Transport systemet der består af bus fra de forskellige tog stationer virker utroligt godt. Den gennemgående gratis togbane der kører frem og tilbage flere gange i løbet af dagen formår virkelig at få transporteret folk.
Da zillertal har dejligt mange pister og bjerge der variere i sværhedgrad er det et godt allround sted. Både eksperten og begynderen vil få godt skiløb.
Aprésski:
Hvis fest og farver betyder en del af ens skiferie(hvilket det gør for mig), så kan zillertal da godt bruges. Stemningen i hytterne nedenfor de forskellige lifter er rimelig god, men en fest er kun hvad man selv gør den til.
Natteliv:
Nattelivet er til gengæld ikke noget at råbe hurra for. Der er da en smule diskoteker rundtomkring i byerne i dalen, men jeg syntes ikke der er den store forskel på nattelivet der og herhjemme. Når jeg tager på skiferie vil jeg sgu have tiroler stemning hele tiden, og ikke det man kan få herhjemme!

Overordnet bedømmelse:
Zillertal har et godt varieret udvalg af pister - både for begynderen og eksperten.
Liftsystemet fungere også ok, køen ved lifterne er til at klare.
Prisniveauet er faktisk ok, ølpriserne ligger mellem 2-4euro og madpriserne er også til at overkomme
Der er god stemning til afterski, men denne stemning falder lidt når mørket falder på.

Det er helt klart en destination der er værd at prøve sine ski på.

Sebastian 04/01 2006

Zillertal Mega Fedt
Jeg var i Zillertal sidste år og det var nok det fedeste sted jeg har været i lang tid der var mange bakker og mange byer og der gik busser til alle mega skønt! også boede vi på det fedeste hotel.

Jeg kan STÆRKT anbefale Zillertal og især byen fügen den er ikke særlig stor men der går busser til de andre så tag til Zillertal :)

Christian Thulstrup 24/02 2005

Zillertal for alle
Vi var i Zillertal i uge 7. Mod forventning var der masser af plads på velpræparerede pister og meget lidt kø ved lifterne. Tag gondolerne op lige omkring kl. 8 og du har 2 timer alene på pisterne! Når vi var trætte af et område smed vi skiene i bilene og fik oplevelser i et nyt område. Der er få km. mellem områderne hvoraf mange hænger sammen! Der er masser af godt skiløb på alle niveauer(måske mangler der lidt pister for begyndere) på de 620 km. pister i Zillertal - tilmed til meget rimelige priser i byerne op i skiområderne!

Morten H 30/03 2004

Zillertal Stedet for unge!!
Zillertal er helt klart det fedeste sted jeg har været, ang. After party alle er i stemning med det samme. også koster det heller ikke så forfærdelig meget. Pisterne er ok, men der mangler nogen flere lifter. Man kan sagtens selv køre derned, det tager 11-12 timer hvis man sover lidt på vej derned af. Men
Zillertal er helt klart værd at besøge!

Karl Johan Rørsig 16/02 2004

Dårlig præparering
Pisterne er ikke velpræpareret til om morgenen.Stopper for tidligt med at præpare
Vi var der i uge 7.

Hans 14/03 2002

Mange muligheder
Når man på en lun dag i marts kører gennem Zillertal og overalt ser grønne marker og bjergskråninger kan man som skiturist godt blive en smule nervøs. Det er der dog ingen grund til. I Zillertal finder skiløbet overvejende sted på 2. etage i højder mellem 1700 - 2500 meter, og deroppe er der som regel masser af sne, uanset hvordan det ser ud nede i bunden af dalen i 600 meters højde. Det var også tilfældet i år, hvor jeg havde fornøjelsen af at prøve to af de større skiområder, Mayrhofen og Zillertal Arena.
For at komme op til skiområdet i Mayrhofen tager man en gondollift, enten direkte fra Mayrhofen by eller en af nabobyerne Finkenberg og Hippach-Schwendau. Gondolerne går direkte fra 600 meter og op til 1700 meters højde, hvorfra man så kan drage videre ud i et stort skiterræn med ca. 90 km sammenhængende pister. Rigtige skihajer vil nok savne udfordringer, men for alle andre er der rigeligt til en skiferie. Med mange stolelifter er det nemt og behageligt at komme rundt, og der er så vidt jeg husker kun et sted det er nødvendigt at tage en træklift for at komme hele vejen rundt i området.
Mayrhofen byder desuden på livlig afterski lige ved gondol-stationen midt i byen, og er præget af mange hollandske og engelske turister.
Zillertal Arena ligger ca. 10 km længere nordpå, og man kommer op i området ved hjælp af en gondollift fra udkanten af Zell am Ziller. Området byder på over 100 km sammenhængende pister og ligger som Mayrhofens område også overvejende fra 1700 - 2500 meters højde. Området blev skabt for to år siden ved at skabe forbindelse mellem de to mindre områder Kreuzjoch og Gerlos, og selv om forbindelsen bedst kan beskrives som en god og lang transportpiste var det alt i alt en særdeles positiv oplevelse med masser af gode blå og røde pister der gav appetit på mere.
For begge steders vedkommende tæller snesikkerhed, hygge og stort terræn med på plussiden. Minussiden er, at man ikke kan køre på ski ned i dalen, men skal tage gondolen og at der pga. de mange en-dages besøgende fra Sydtyskland og øvrige dele af Østrig kan være temmelig fyldt i weekenden. Zillertal byder iøvrigt på to andre store områder indenfor en 10-15 km radius, nemlig Kaltenbach og Hintertux-gletscheren, sidstnævnte med helårsski, og området er derfor særdeles velegnet, hvis man er i egen bil eller er nogen stykker der kan dele en taxi og derved komme rundt til flere områder til en overkommelig pris.

Lars Carlson 25/02 2002

Zell am Ziller
Fint sted for familieski.
Arranger selv din rejse dertil. Der er store penge at spare ved at gå uden om rejseselskaberne.
Pris for overnatning kan for en rigtig pæn standard fås ned til kr. ca. 110,- incl. morgenmad.

Kasper Bendtsen 08/10 2001

Stedet for unge
Er du til fest og farver? Stor og godt skiområde og RIGTIG billige drikkevarer så SKAL du til Zillertal. Området er stort og man kan altid prøve en ny by i nærheden. Man skal ikke vente ret lang tid ved lifterne selvom køen er lang. Afterskiing i dette område er noget for sig selv. På en af restauranterne må man næsten ALT undtagen danse med skistøvler på bordene. KOM TIL ZILLERTAL!!!