Anmeldelse af Zell am See

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Anonym 21/02 2018

Alt for mange gæster uge 7 + uregelmæssige skibus
Der blev brugt alt for meget tid ved liftkøen.. År 2018 var ok sne over det meste. Året 2017 var ikke godt, da det var meget varmt, og flere løjper ligger lavt. Det var ekstremt dårligt skiføre. Det er ikke begyndervenligt, da der er mange udfordrende pister. skibussen der skulle transportere fra Kaprun til Zell am See var ustabil. Kommer aldrig mere tilbage der, mest pga. af liftkøen.

Se profilen for Kveiborg
Kveiborg 18/02 2018

Uge 7 - For mange mennesker - aldrig igen
Synes egentlig, at det er et ganske udmærket område - særligt, hvis man er lidt erfaren på ski. Hvis ikke man er erfaren, vil man nok ikke helt kunne udnytte de gode pister, der ligger forskellige steder i terrænnet. Særligt synes jeg ikke, at de to områder der ligger på Schmittenhöhe og Schmitten er forbundet særligt godt. Enten skal man via kedelige relativt smalle transportpister eller kunne køre de fantastisk fede, men ret sorte pister til bunden (i "den sorte gryde") for at komme fra det ene til det andet område. Vi nød godt af lave temperaturer og den bedste snesæson i mange år, så vi havde ikke problemer med sneen mod bunden af området. Men i en gennemsnitlig sæson, må det give store udfrodringer, at holde disse pister i god stand.Det allerstørste problem er dog, at der lukkes alt for mange mennesker ind i området. Liftkøerne særligt om morgenen, og trængslen på de centrale blå og røde pister er ganske enkelt grund nok til, at jeg aldrig vender tilbage. Selvom der er bygget nye hurtige lifte fra bunden, flytter man ganske enkelt bare problemet til bl.a. Areitbahn II+IIITil gengæld er der god plads med TrassExpress liften i løbet af dagen, da det stort set kun er eksperterne, der kan køre ned til den.

Ole Pedersen 17/02 2016

Skønt lille område
Alle veje fører til Rom ! Lyder måske lidt sært, men....
Alle kan faktisk komme alle steder.
Også selvom man er total nybegynder.
Klassisk østrigsk imødekommenhed og venlighed overalt.
Sammenlægning med Saalbach står for døren, så inden længe bliver det ét af Østrigs største skiområder.
Kan klart anbefale stedet for alle !

Rasmus Skov 09/09 2014

Snyd ikke dig selv for gletscheren
Snesikkerheden er i top og udsigten forrygende

Tove Barner Kudsk 13/03 2012

Zee am Schlecht........
Tag aldrig til Bruck ved Zell am See - verdens kedeligste skiby. Bo aldrig på et af Lukas Hansls sidepensioner. Man byder gæsterne på kolde brusebade, kedelig mad, uengageret personale, snavsede forhold og hunde der skider midt poisesalen.... Godt man har humor og godt man køre hjem før tid, hvis man er i egen bíl. Vi sætter aldrig vores ski dernede mere og vil kun anbefale det til vores værste fjender.

Kim Berg 13/01 2012

Hotel i Zell am see
hej TWH
Der er et super børne venligt hotel På pisten lige ved Areitbahn. Hotel Amiego. Nemt at komme til med bil. Da i Kan holde over på Areit bahn pakering eller i deres egne parkering. Børneskiskolen er også lige uden for døren. Det ligger i området schüttdorf .Vi bor altid i schüttdorf da der er mere åbent og ikke så meget larm som i selve zell am see by.Her er også masser af indkøbs muligheder da der findes masse af shopping muligheder. Det nye SPA center i Bruck/Kaprun er heller ikke så langt der fra. Masser af sol osv.
Hvis i vil bo højre oppe på bjerget er der Hotel Schwebebahn eller Hotel SchmittenHöhe. Disse ligger ikke tæt på shopping, men på pisterne. Zell am see er et dejligt smukt sted. Håber i finder et hotel. Mvh Kim

Kim Berg 13/01 2012

Køb af Ski.
Hej Henning.
Angående køb af ski, kan jeg varmt anbefalde Intersport i Zell am see de lægger overalt også oppe i terrænet.Der er dog en Intersport i Kaprun i 3 etager som er helt utrolig,

Mvh Kim

Suzane Ditlev 24/02 2011

dejligt
Hej vi er en familie på 6 alder (54 - 34 - 29 - 26 - 7 - 1 år) vi har været her 4 skidage dejligt, vi tog barnevognen med op på Areitbahn 1, hvor vi lavede base der skulle jo hele tiden være en hos ham på 1 år, det gjorde vi anden dag. Vi havde bestilt skiskole til pigen på 7 år, da hun aldrig har været på ski, den startede dog først 2. dag, så første dag var vi på børnebakken hele dagen. 2 dag kom hun på skiskole på børnebakken da vi var oplyst hjemmefra det var børn mellem 8 og 12 år så det skulle nok gå stærkt med at komme op, men da vi hentede sagde de hun var for god til holdet da de havde nogle 4-5 årige og de ville ringe eller give os besked næste dag, men de konkaktede os ikke og de havde heller ikke noget andet hold, da vi kom næste dag, vi spurgte om de skulle op i bjerget 3. dag så men i hvertfald blev det først efter middag, men hun ville sms eller ringe men kl 14.15 havde vi intet hørt (vældig utrykt) vi ringede og da kørte hun stadig nede på børnebakken så hentede vi hende og tog hende selv med op og meldte hende ud sidste dag, det var meget øv men vi valgte det ikke skulle ødelægge ferien. 4. dag kørte vi alle rigtig meget i hele areitbahn 1-2-3 rigtig dejligt fed sne og dejlige pister, let at få noget at spise og drikke, fine lifter.

Twh 04/01 2011

Zell am See - Hvor skal man vælge at bo
Hejsa

Vi er et par famliier, som overvejer at tage på skiferie i Zell am See. Vi har været i Livigno i en del år, men synes nu tiden er inde til at prøve noget nyt.

Vi har børn i alderen 4-10 år og vores helt klare første prioritet er at bo så tæt på bakken, som overhovedet muligt i lejligheder og i nærheden af nemme bakker - ikke nødvendigvis børnebakker, da vores børn har stået på ski stort set lige de kunne gå. Jeg kan se, at der er "flere" byer og tænker her på, hvilken af dem vi skal vælge, når vi har ovenstående ønsker???

Venlig hilsen
TWH

Saibot 02/01 2011

køb af ski i Zell Am See/Kaprun
Hej.

Jeg skal til Zell Am See i uge 7, og påtænker at købe mine egne ski. Er der nogen som har et godt tip til en butik i Zell Am See/Kaprun, hvor man kan få lov at prøve skiene, og hvor priserne samtidig er rimelige.

På forhånd tak

Mvh

Henning

Se profilen for
Thomas 09/11 2008

Dansk skiskole i Zell am See
Jeg kan se der er flere der efterlyser dansktalende skilærer i Zell am See. Derfor får i lige dette link til Michaels skiskole. http://outdo.at/en/

Ulrik 25/08 2008

Søger dansk skiskole i Zell am See
Vi er en familie der har været på ski de sidste mange år i Sell am See, nu mangler vi en dansktalende skilære til vores datter på 6 år. Meget gerne med hold på samme alder.
I februar 2008 mødte vi en dansk ejet skiskole men har ikke kontaktoplysningerne. Håber der er nogen der kan hjælpe, vi skal af sted i uge 5 2009.

Thomas 18/03 2008

Fantastisk uge 7
Vi var 2 familier afsted i uge 7 på kør selv ferie. Boede mit i ZellAmSee by på Hotel med ½ pension. Vi var måske ekstrem heldige med vejret, hvilket kan trække vores oplevelser i den positive retning. Vi var 4 voksne og 5 børn i alderen fra 4 til 11år. Fantastisk sne, solskin og blå himmel i alle 7 dage. Dog var det som sådan, med sneen det aller sidste stykke ned til byen og der var ingen sne i byen. Men masser af sne, der hvor der er behov for det ..... oppe i skiområdet. Østrigerne er venlige mennesker. Området var perfekt til vores niveau, som er fra begynder og op til god skiløber. Fik kontakt til en danske skiskole hjemmefra hvilket var perfekt for børnene, så selv den mindste på 4 år fik noget ud af det. Afterski var ikke det helt store, men man kunne da finde et sted og få en Flygel og weisbier efter skiløb. Vores oplevelse var, at stedet klart præget af, at det var for familier og andre som ikke sætter pubcrawl højt på prioritetslisten (på en skiferie). Kan kun anbefales

J. Friberg 09/03 2008

Elendig langrend i Zell am see
Jeg forespurgte sidste är om langrend i Zell am see, men desvaerre fik jeg ingen svar, jeg er i Zell am see lige nu, langrend er IKKE eksisterende, 2 lojper paa bjerget, en 1400 m. skater bane og en "til grin" spiral bane paa ca. 100 x 150 m. ca. 22 Eur pr. person pr. dag for 1 tur i liften, langrend er IKKE prioteret her, hvis du vil løbe langrend saa find et andet sted. Skisport hjemme siden skriver lige nu 10 cm. i dalen det er ikke korrekt, det er formentlig ved nederste lift, i dalen har der ikke været sne siden 8 februar.
Sidste dag fortalte en ekspedient i byen, at der var langrend i en lille by Hochfilsen 30 km. fra Zell am See, trods henvendelse til både receptionen på hotellet (Hubertus) og i informationen i byen fik vi aldrig denne oplysning, vi vaelger aldrig Zell am See mere.
Hilsen 2 meget skuffede familier.
Friberg og Niegsch


Anton 11/01 2008

Zell am See
Jeg synes at Zell am See er en rigtig godt sted at stå på ski. Jeg har været der siden jeg var 6, så jeg har stået meget på ski. Jeg skal der ned igen i år og jeg glæder mig rigtig meget. Hvis der nu ikke er god sne, så kan man altid tage til Kitzsteinhorn, hvor man kan stå på ski året rundt. Så jeg anbefaler det stærkt.

Claus Rasmussen 01/10 2007

igen,igen
for Jer der ikke har været Zell am See, men har bestilt, GLÆD JER. Super skiløb på schmittenhøhe for både nybegyndere og øvede, er der dårlig sne der, så tag på Kitchsteinhorn til superløjper, også for nybegyndere.
Vi har prøvet andre steder i østrig, men vi vil tilbage til Zell am See, hvor vi bor på enten hotel Lukashansl i Bruck, som er et dejligt familiehotel, eller hotel Shutthof, som ligger 100m fra Areitbahn og lige overfor ligger Østrigs bedste værtshus.
Rigtig god tur.

J. Friberg 16/04 2007

Langrend i og omkring Zell am See
Hej, er der nogen der kan fortælle mig om det er muligt at løbe langrend, i eller omkring Zell am See, om evt. løjper er præperrerede og i hvilke måneder det er sne til nok til langrend.
Vi har set på et lille gasthaus i byen Fusch som vi evt. gerne ville benytte næste januar.

Erik 04/01 2006

Hygge
Zell am See er et herligt sted. Der er altid god stemning og når jeg har været der har der ikke været problemer med dårlig sne på pisterne. Man skal ikke tage til Zell am See hvis man vil have nye store udfordringer hver dag, men hvis man som de fleste bare gerne vil løbe på ski på røde og blå pister med en enkelt afstikker på en sort løjpe er det alletiders sted. Stemningen i byen til afterskiing er god - ikke så vild som andre steder men det understerger bare at det er hyggen der er det væsentlige her. Byen er vældig charmerende med gamle huse og da østrigerne selv bor her er her også et hverdagsliv. (her er også alle tiders om sommeren) Kaprun og maiskoglen skal man ikke snyde sig selv for at bruge en dag eller to på. Fantasktisk at løbe på gletsjeren. Alt i alt alle tiders sted.

Cæcilie 03/01 2005

Mega feed for unge!
Hey!
Jeg var der for ca 3 år siden, og ska derned igen i år! Jeg har stået på ski siden jeg var 7, er rimelig erfaren efter hånden! Det var et mega fedt område. helt vildt mange pister, både for nybegynder. Og endnu flere for dem der har stået på ski i over 10 år. og tør at udforede sig selv!

hvis du har nogen spørgsmål, kan du bare skrive til mig på: suppercille@hotmail.com

Hilsen Cæcilie!

Se profilen for
Stig Bjerg Jensen 04/01 2004

Pisterne bliver ikke prepareret ordentligt
Netop hjemkommet fra 7 dages nytårsskiferie i Schüttdorf vil jeg sige at skibakken lige ovenfor (Schmittenhöhe) har ganske fine pister, men der er masser af sne på dem. Holdingen er at man ikke gider ikke preparere pisterne, når det sner, fordi det er "spild af tid". Endvidere advares mod den nederste del af bakken (rød piste) som er meget stejl og meget lang, især når der er is på den. Gør som de fleste: Tag Areitbahn I ned.

I stedet for Schmitten¨¨ohe anbefales det at tage skibussen til Kaprun - endestationen ved Kitzsteinhorn, og så tage Gletcherjet I og II op i 3000 meters højde. Liftkort betyder gratis bus og adgang til liftene m.v. på Kitzsteinhorn. Det er et betydeligt bedre (og mere prepareret) skiterræn end Schmittenhöhe. Endvidere er vejret ofte bedre her på gletcheren med høj solskin over skyerne.

Jacob Brandt 12/09 2000

En rigtig klassiker
Zell am See er en rigtig klassisk østrigsk skisportsdestination.
Byen lå her længe inden, man begyndte at stå på ski, hvorfor pensionater/lejligheder m.v. kan ligge noget tilfældigt placeret i forhold til lifterne, men som alle andre østrigske destinationer er her et udbygget skibussystem, der er gratis ved køb af liftkort.
Skiterrænet er delt op i to Kaprun og Schmittenhöhe. Kaprun består primært af gletscheren Kitzsteinhorn, hvor der er fantastiske off-pistemuligheder samt lange brede boulevarder og udemærkede begynderbakker. Schmittenhöhe ligger lavere, men byder på alt fra optimale begynderbakker til udfordrende off-piste og alt hvad der er derimellem.
Bylivet/after-ski er et kapitel for sig. Det er ganske enkelt brilliant. After-ski'en kan starte hos Schnaps-Hans på bjerget, hvor der er gang i den med dansen på baren osv. fra kl. 14:00 og fortsætte langt ud på aftenen nede i byen. Der er altid en kanon stemning.