Anmeldelse af Zauchensee

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Gustav Oelsner 21/02 2017

Zauchensee- en overset perle
Fantastisk sted!

Andree 31/03 2016

Her er noget for alle.
Positivt overrasket, vi ankom i slutningen af marts 2016, ned til et område, som stadig havde sne på hotel tagene og masser af sne på pisterne. Området er perfekt til skiløbere der tager af sted for skiløbets skyld, du får næsten ski in / ski out, på alle indkvarteringer i byen. Derudover skal du ikke snyde dig selv for en dagstur forbi: Flauchau, Wagrain og St. Johann og så hjem igen, her starter du med med at tage op på Rosskopf toppen i Zauchensee og pisten ned mod Flachauwinkl hvor du kan hoppe på bussen som tager dig på en 15 minutters køretur til Flachau hvor du kan komme rundt med lifter til Wagrain og St. Johann.
Alt i alt, er jeg meget imponeret over området og vil hellere en gerne komme igen :)

Se profilen for Claus-Madsen
Claus-Madsen 31/03 2016

Jeg vender helt sikkert tilbage!
Jeg var i Zauchensee for 3 år siden, samt i uge 13, 2016. Og jeg kan kun tale godt om Zauchensee.

Jeg står selv rigtig meget offpiste, og her gemmer sig altså noget super let tilgængeligt offpiste. Du følger eksempelvis bare den blå 9'er piste og holder til højre når du kommer til et hegn. Her gemmer sig noget fantastisk træ skiløb, og hvis der bare er faldet lidt sne, så er der leg til flere dage!

Er man glad for at køre park, kan man stå på ski ned til Flachauwinkl, hvor du tager en bus tur på 4 min, også kommer du altså til en af Europa's bedste parks - Absolut Park.

Stort set alt i området er ski in/ski out hvor du max skal gå 50 meter til liften, lige meget hvor du bor.

Der er ikke så mange mennesker, og pisterne er super fine. Klart en lille perle.

Jeg kan kun anbefale Zauchensee, også fordi at det er en del af Ski Amadé, hvor du får et utal af muligheder hvis du har bil.

Ski Amade