Anmeldelse af Wörgl

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Krikker 10/09 2004

Wörgl er ikk kun 1 sted :)
Hej med jer.
Jeg var i wörgl i uge 7, 2004. Min familie og jeg rejste med østerlindet rejser, hvilket i følgende aviserne skulle fuske. Men det oplevede vi ikke, + det er meget billigt. Vi valgte at køre selv, da vi ikk ka lide at være afhængige af andre. Turen derned gik som planlagt. Som sagt er wörgl ikk kun 1 sted, det er en by som ligger 7 km fra det store Wilder Kaiser område.
Vi var i hopfgarten den første dag, det var et udmærket sted men lidt umoderne. De 2 næste dage stod på söll hvilket jeg synes er kanon. Det er et meget flot og dejligt område, med en masse nye lifter og cafe'er. Jeg vil anbefale at ta til wörgl, man bor et lille stykke fra området, hvilket gør rejsen omkring 20% billiger vil jeg tro. Det er også dejligt at kunne vælge hvilket område man vil stå ved, Jeg foretrækker nu Söll og Schefau.. Men i det hele er Wilder Kaiser et kanon område som er billigt og fyldt af en masse udfordringer!! Se at kom afsted!

Jan Andersen 15/03 2003

Wilkommen, woergel er et fedt sted, en stor by
Rimelig stor by med barer og discoteker, her bor østrigerene selv og de er meget venlige mennesker, uhyre billige privat-pensioner til ca: kr. 100 pr. døgn incl. morgenmad. Aftenmad spis ude for ca: kr. 80 - 100 pr. person. Supermarkeder: dåseøl kr. 2,5 - 5,5 for en ½L, Strohrom 80% 1L kr. 120 Liftkort for en uge kr. Ca: 800 til 250 km pister i 7 forskellige byer (SKIWELT). GOOD SKIING.

Pande 06/02 2003

Godt sted
Wörgl er en rigtig hyggelig by, godt nok ikke med en masse party-stemning, men terrænet er godt og stort.

Finn 13/08 2002

Billigt
Wörgl ligger godt nok 6 km. fra liften, men det er drøn billigt, og så er der 250 km. sammenhængende prister.