Anmeldelse af Vent

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Jakob 23/11 2005

Ok by til familietur
Byen ligger i 1900 m. højde og er derfor meget snesikker. Det er ikke en by med stort udvalg i restauranter og barer men dog rigeligt til en uge. Yderligere kan man altid få plads når man kommer ind. Der er et par diskoteker uden den helt store tilstrømning, dog kan der være mange mennesker alt efter hvilke lande der er representeret på destinationen. Der er kun 4 lifter men det er ok for den uøvede eller små børn. Alt ialt er det et udmærket sted til en lille familie som skal til alperne for første gang og som ikke kræver det vilde natteliv men bare noget god mad på lokale restauranter.

Joachim Qvistgaard 02/01 2005

Vent- en perle i sydtirol
Jeg har igennem hele mit liv ( 18 år ) besøgt bjergbyen Vent som ligger lidt højere end Sölden, på grænsen til Italien. 3 lifter kan Vent prale med, men mange gange er kvalitet bedre end kvantitet.

På trods af fåtallet af lifter og kilometerantallet af præpererede pister har jeg aldrig manglet udfordringer i Vent. Man kan som nybegynder og expert altid finde udfordringer i Vent på grund af de gode pister og off-pist muligheder. Byen egner sig perfekt til børnefamilier, som ønsker rolige forhold og istedet for bilos en dejlig lugt af kostal.
Så hvis du vil have en skitur tæt på naturen, og mulighed for at blive instrueret i en af Østrigs bedste skiskoler, så se at kom af sted! Byen er en perle, smuk og fyldt med ægte tyroler stemning.

Godt nok fungerer alt sjældent i Vent ( Sidste år hed det sig at byen havde 4 lifter selvom den fjerde var i stykker næsten hele sæssonen ) Men det er bare endnu en charme syntes jeg :o). De altid sneklædte bjerge der omkrandser Vent venter og endnu et plus ved Vent er, at der ingen liftkøer er! Det garanterer jeg.

Hvis du vil vide mere om byen,henviser jeg til Qvistgaard Rejser, da de har solgt rejser til Vent i 25 år og har masser af personlig kendskab til byen!

Wir sehen uns!