Anmeldelse af St. Johann in Tirol

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Jensenski 17/05 2010

3 dages ski med fly
så er planlægningen igang for næste års skiferie, vi er 20 knægte der skal bruge så lidt tid på transport som muligt, og søger derfor nogle der evt. kender noget privat i Østrig, enten hotel eller lejlighed

Thomas Søgaard 13/12 2009

Godt & billigt Gasthof i St. Johan in Tirol??
Hejsa!

Vi er 4 gutter som skal på "karletur" til St. Johann in Tirol, og min opfordring går på om nogle kan bidrage med info om et godt Gasthof i eller eller omkring byen, hvor man får et solidt morgenbord, men til en billig pris.

Jeg håber nogen kan hjælpe!

Andreas 16/01 2005

Få to dage ekstra på ski som kør-selvskiløber.....
Hej,

Her er en, synes jeg selv, rigtig go' ide til kør-selvskiløberen.

Mange ferielejligheder kan i højsæsonen kun lejes fra lør - lør.
Kunne man godt tænke sig to ekstra dag på ski, har jeg rigtig goe' erfaringer med at tage en enkelt overnatning i hver ende af ferien (dvs. fre - lør på vej derned, og lør. - søn. på hjemturen).
Dette er gøres nemmest i en større by.

Skal man eksempelvis en tur til Østrig, kan man give sin skiferie et ekstra pift ved at tage en enkeltovernatning i Innsbruck, som har en gammel bydel med gågade og hyggelige restaurenter (har selv prøvet denne behagelige model nogle gange).

Er man ikke fan af køkørsel (specielt gældende for højsæsonen) kan jeg også anbefale at tage Rødby-Puttgarden/passere den dansk tyske grænse kl. ca. 3 om natten. Så glider det ligesom noget nemmere.......Aldrig mere køhelvede.

De bedste hilsener og go' skiferie
Andreas

Finn 06/01 2005

Overnatning undervejs til Østrig
Hej
Er der nogen der har fundet et godt sted at overnatte undervejs til St. Johann i Tirol eller ¨til et andet sted i Østrig?
Vi er 2 voksne og 3 børn på 4, 8 og 10 år.

Ole Krøis Jørgensen 24/02 2003

Supergodt snesikkert skiterræn
Efter at have været i st.johann i Tyrol, agter vi i vores familie ikke at tage andre steder hen for fremtiden. En superdejlig og hyggelig by, med gode og billige spisesteder/afterskiing, samt et alsidigt skiterræn i byen, med mulighed for at tage til Steinplatte / Fiberbrunn / Kitzbühel / Elmauu m.m. Ja hvad kan man forlange bedre, skiterræn i alle kategorier og sværhedsgrader. Bare det bedste efter mange år på andre steder i Østrig.

Regitze 19/02 2003

Dejligt sted for alle
Hej med jeg alle sammen!
Jeg har stået på ski i St. Johann im Tirol i 10 år nu. Jeg vil sige at det er simpelthen så dejligt at være der. Når man først er kommer til St. Johann et år, så kan man simpelthen ikke lade være med at komme der igen og igen.
Lige så snart man kommer til St. Johann er der en helt speciel stemning der møder en.
I alle de 10 år i træk jeg har været der har der ALDRIG været et eneste år hvor vi ikke kunne løbe på ski. St. Johann har selvfølgelig haft deres ikke så gode sne-år, men man kan sagtens løbe der.
Og både helt nybegyndere og de mere øvede kan få en hel uge til at gå i St. Johann!

De bedste ferieønskner fra Regitze!

Flemming Bøge 03/02 2003

Et godt område for børnefamilien
St. Johann im Tirol er et godt sted for børnefamilien, dermed ikke sagt at den øvede skiløber eller skibumsen vil kede sig.
Det er min 7. skiferie, men jeg havde ikke problemer med at finde nye udfordringer.

Hvis der købes liftkort til 4 dage eller mere, gælder det også til områder som Fieberbrunn (35 km pister) og Waidring (32 km pister) så der samlet bliver mulighed for at stå på ca. 170 km pister.

Alt i alt er det et sted jeg kan anbefale.

Jeanett 28/01 2003

Fedt at være i østrig
Davs. i uge tre var jeg i Østrig i St. Johann In Tirol sammen med et opholdssted jeg bord på. vi har været der to gange før og det er noget af det fedeste jeg har prøvet. vi stod på den bakke i St. Johann In Tirol der hedder Hochfelddet er en total fed bakke og der er også en god udsigt helt oppe fra toppen. jeg syndes at i Østrig er der en vildt flot natur me jeg detsvære ikke været der når det har været sommer men det kommer jeg til for jeg skal bo der nede når jeg bliver voksen. jeg ikike rigtigt mere at skrive andet end Østrig og alle tyskerne styre for vildt. QnuzZner fra J