Anmeldelse af St. Anton

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Mads 31/07 2020

Top10 i Europa
Top destination. Eneste destinationer i Europa der kan matche Stanton på by og pister er de store franske som Val-D og Val-T. I off pisten er der mange andre goder steder. Steen du er vist en meget kræsen mand :-)

Steen Poulsen 20/04 2020

Dette område er overvurderet - St Anton
Alt for mange mennesker, pister er smalle, dårlige pister om eftermiddagen, området ikke forandret sider 80`erne. Der er ingen hytte service i terræn - ud over midterstation og Ulmerhytten. Ialt en ringe destination.

Se profilen for Mads-Cronquist
Mads-Cronquist 28/11 2016

Stort område, levende by, god afterski
St.Anton vil altid være favoritområdet, fordi terrænet er kæmpe stort (inkl. Lech m.v., som jo fom. i år 2016-17 nu er lift-forbundet 100%), de små hytter i området med god stemning og mad/drikke, afterski (kan klart anbefale Heustadl med live musik 300 m FØR Mooserwirt på modsatte side, ned af den blå 1'er), ligesom selve byen er stor og varieret med gode butikker (bl.a. Napapijri) og rigtig lækre restauranter. Kan anbefale Bobo's og flotte M3 ikke langt fra hinanden begge i kælderen, store Steakhouse Anthony også i kælderen, Pete's på 1.sal, begge små vin/tapasbarer (den ene spansk, den anden Østrigsk ned af en sidegade på et hjørne) og en gourmetmiddag i den 400 år gamle Schwarzer Adler restaurant-stue. De har i øvrig også outdoor sky-pool, opvarmet (ret lækkert - og dyrt - at bo her!). Massage findes bl.a. ved Mitterdorf i kælderen. Tag også på aften-kælketur fra Nasserein-liften. Slædetur med hestevogn har vi også prøvet. Dejlig by. I bunden af de to hovedlifte ligger base camp, godt sted lige at slutte eller vores favorit; den lille Galzig Bistrobar med udendørs servering lige ved rundkørslen.

Jan Sp 30/08 2016

Skiløb i verdensklasse
St Anton bliver man aldrig færdig med, efter 35 års erfaring og ca. 100 uger på destinationen, synes jeg godt jeg kan komme med den påstand. Jeg har ellers været mange, mange andre steder i alperne og norden men Stanton er nummer 1. At hele området fra i år nu er forbundet, gør det selvfølgelig endnu mere fantastisk. Jeg er med på at byen ikke er optimal, hvis man er barn, begynder eller let øvet, så med mindre man har råd til at bo i Lech, skal man kigge sig om efter et andet sted, hvis man tilhører den kategori. En anden kategori som nok også skal kigge efter noget andet, er dem som kun foretrækker velfriserede pister. Området er et eldorado for den rutinerede skiløber, med et rigt udbud, offpist og pukkelpist skiløb, krydret med pister, som hurtigt bliver kørt op, og som om eftermiddagen, er en mindre pukkelpiste. Byen er en skøn blanding østrigsk og international stemning, med et varieret udbud af afterski, og gode spisesteder. Lifsystemet er top moderne og effektivt.

Se profilen for Rasmus-Skov-Jensen
Rasmus-Skov-Jensen 02/09 2015

Afterski i topklasse
Giver et 5-tal for afterski. Mooserwirt m.v. er stederne hvor Østrigs afterski udleves til fulde. Jeg synes området lider lidt under at der kommer rigtig mange mennesker som sætter et stort pres på pisterne ned mod byen sidst på dagen. Det sammenholdt med priserne som er i den høje ende gør at det ikke er et af de steder jeg prioritere superhøjt at komme tilbage til. (er nok bare ved at blive for gammel til vild afterski ;o))

Michael-Nielsen 27/02 2013

Lidt overvurderet
Jeg var i St.Anton i uge 8
Jeg syntes at der var voldsomt dyrt og der var alt for mange mennesker på pisterne. Lift systemet var til gengæld superb.
Jeg kan anbefale at tage bussen til Lech & Zürs (tager ca. 20 minutter og koster ca. 4 euro hver vej) stedet er ikke så overrendt og med gode brede pister.
Rendl er også et udemærket sted, men stadigvæk mange mennesker dog ikke så mange som ved Galzig og Gampen (de dage vi var der).

Mine forventninger blev ikke opfyldt, men er ikke dybt skuffet, jeg havde dog forventet mig mere af St. Anton området. Jeg kørte udelukkende on piste

Poul Maarup 24/02 2011

St. Anton
Fantastisk terræn
Super lift system
Meget hyggelig by/gågade

JJ 10/03 2009

(for) høje forventninger?
Er lige vendt hjem fra en smuttur til St Anton. Havde nok lidt for høje forventninger, måske – de blev i hvert fald ikke indfriede 100 %.

Der havde været hedeslag umiddelbart inden vores ankomst som gjorde, at hele bjerget var som indhyllet i et lag skudsikre is. Dette gjorde off-piste helt umuligt, og samtlige skiløbere blev presset sammen på de præparerede løjper.

Dårligt vejr risikerer man naturligvis alle steder. Men St Anton er så sandelig et sted med mange mennesker på bjerget! Aldrig har jeg prøvet at stå på ski i så tæt trafik!

Mit råd vil være at bruge så lidt tid som muligt på området tættest mod byen – der er simpelthen for mange mennesker. Vore bedste skioplevelser – on- såvel som off-piste – var på Rendl-området (her findes også funparken – som ikke var noget særligt den uge vi var der).

Et andet råd vil være at sørge for at komme til Lech/Zürs (som er med på samme liftkort). Fantastisk på al mulige måder!

Anders 16/02 2009

St. Anton i påsken
Hey.
Er der nogen som har erfaringer fra St. Anton i påskeferien.?
Snemængden? Afterskiing? generalt?

Se profilen for Forza-Juventus
Forza-Juventus 25/12 2008

Ventetid ved lifter???
Hej skisport.dk

Jeg står og skal til St. Anton her i uge 7 sammen med noget familie/venner. Jeg har hørt en masse positivt om området, faktisk har jeg kun hørt én negativ ting om området, nemlig at der er enormt lange køer ved lifterne og at der generelt bare er sort af mennesker overalt på pisterne. Selvfølgelig er lange køer og overflod af mennesker uungåeligt sidst på dagen og først på dagen i så populært et skisports sted som St. Anton, men jeg har bare hørt at der skulle være sort af mennesker hele tiden i St. Anton hvilket jeg naturligvis ikke håber er tilfældet :(

Nolge St. Anton kyndige der kan bekræfte dette eller har min kammerat bare været uheldig det år han besøgte St. Anton?

På forhånd tak.

Min tur til St. Anton.
St. Anton er et udmærket sted, Gode skiforhold. Man kan også der tage ned til en naboby. Jeg har glemt navnet, men området i St. Anton er som sagt udmærket.

Se profilen for Lars-T
Lars-T 08/02 2007

re: godt men ikke bedste
Hej Andreas,

hvis du flere gang har oplevet af personale uafhængigt af hinanden fra barer eller restauranter som Postkeller/Piccadelly og Funky Chicken har opførtes sig mærkeligt overfor dig og dine venner - tror du så ikke at det måske kunne være jeres opførsel som er abnorm og udslagsgivende?

Jeg har personligt stået på ski i over 20 år nu (er 30) og skal bare på ski minimum 3 uger om året. Har netop været i Anton i uge 3 og 4 og skal til Sölden i uge 0 og forhåbentlig Ischgl sidst på sæsonen.
Jeg har været i Val T (små 8 gange), Tignes, Val D’Isere, Auron, Isola2000, Sölden, Saalbach, Zermatt, Ischgl, Geilo, Hafjell og St. Anton (i over 12 år sammenhængende) og har aldrig oplevet er aggressiv adfærd andre steder end i Frankrig.

Jeg tror nok at dig og dine veninder, uanset om i er bumser eller ej, burde respektere de lokal og deres værdier – I er trods alt kun gæster.! Bevares Funky Chicken består primært af Englændere og svenskere, hvem snildt kan være lidt spøjse som du er inde på :-)
Men jeg har aldrig oplevet en slåskamp eller bare optakt til det i St. Anton i mine over 12års erfaring..

PS.
Jeg vil i øvrigt gerne sætte lidt penge på at når du nu anbefaler Val T, så tænker du jo nok på dit/jeres stamsted ”Snesko” :-)

Val T er et fedt sted men på ingen måde hyggeligt – Offpisten er fed men som du selv er inde på fås Offpiste bare ikke bedre end i Anton – HVIS man da kender området.!


Hilsen Lars

Andreas 18/01 2007

godt- men ikke bedst
Jeg var skibums i St.Anton i sæsonen 2005-2006, og det er med blandede følelser jeg tænker tilbage på opholdet. Så længe man ikke skiller sig ud fra mængden og følger reglerne er de lokale helt fine, men der skal ikke meget til før de går amok. Så hvis du skal i byen i St.Anton skal du passe på dørmændene på Postkeller, de bliver hurtigt voldelige og nyder at vise deres store magt! Funky Chicken er et fedt sted, men også med et meget sært personale. Hvis du laver sjov med dine venner kan de fx finde på at oversprøjte dig med vand fordi de tror at du vil op at slås, de er altså ikke de skarpeste knive i skuffen. Derfor er det efter min mening bedst at gå i byen nogle af de mange andre steder i byen.
Off pisten er genial, husk at komme forbi sonnenkopf, der er ikke så mange mennesker.
Hvis jeg skal være helt ærlig vil jeg dog klart anbefale franske skisportssteder som fx val thorens, det hele er bare lidt bedre der.

Se profilen for Ann
Ann 24/03 2006

KONGE
Der er kun een ting at sige om St Anton..
WELTKLASSE
Hvis man er til masser af udfordringer, masser af afterski, masser af glade mennesker Så er det bare med at få bestilt en rejse til Anton.. Og det kan kun gå for hurtigt..

Hilsner fra en gammel rotte i faget...

Fritterne 24/02 2006

Skibums til firngerspidsen!!
Vi brugte hele sidste vinter i St. Anton som skibumser, og St. Anton er det fedeste sted. Godt skiløb med udfordringer og masser at begive dig ud på hvis man er til off-pist. Og har man først sagt St. Anton må man også sige afterski!! Man finder ikke bedre afterski i Europa. Mooserwirt skal helt klart prøves. Om eftermiddagen kan man nyde sin frokost i solen med en flot udsigt og kl. 16-20 står den på fadbamser og dans.

Og er man ung og vil blande sig med bumserne hedder det Taps og Krazy Kanguruh der ligger på overfor mooserwirt.

Hvis man vil ud og spise om aftenen findes der rigtig mange gode spisesteder. "Underground på Pisten" og "Bobo's" kan anbefales. Men det ville være en god idé at forudbestille bord, da de er eftertragtet spisesteder.

Vil man på afterski i byen er der mange forskellige steder at tage hen. Vil man udfordre vennerne i druk skal man tage på Funky Chicken og bestille "frozen Magarittas!" 2-3 stykker og man er kørende. tro os. vi taler af erfaring:-)

Hvad ellers er der at fortælle. Byens indbyggere er utrolig søde og venlige og vil altid gerne hjælpe. Utrolig smuk by og egner sig både for familier og unge.
Alt i alt... det vi prøver at sige. Vil man på en uforglemmelig skiferie, er St. Anton vores bedste bud. Der er lidt for enhver smag!

Håber I har kunne bruge nogle af vores oplysninger. God tur!
Ses i St. Anton

Casper 13/02 2006

verdens bedste sted for erfarne skiløbere!!!
hej allesammen.. dette sted er simpelthen fantastisk!!

hvis man skal sige alle de super gode ting så ved man jo ikke hvor man skal starte.. men lad os prøve..

super sne statistik, super mad, rimelige priser (i forhold til frankrig super billigt!) mange rigtig gode lange pister.. suveræne offpist muligheder.. f.eks. så har de en hel bjergside hvor de kunne piste men lader være så folk kan køre offpiste.. selve st anton området har "kun" omkring 120 km piste, men alle 120 er værd at køre på og det kan man ikke sige om så mange andre områder.. og hvis man køre træt i dem og ikke kan klare mere offpiste, så går der en skibus til endnu et lækkert område.. lech og zurs.. det kan dog ikke anbefales at bo der da priserne er de dyreste i hele europa :-) men det er helt sikkert en oplevelse værd! f.eks. så kan man leje en hund til at gå tur med nede i byen (meget rige og snobbede mennesker der gør dette) og så er der varme i mange af de kæmpe store stolelifter alle selvfølgelig med hætte over så vinden og kulden holdes ude.. bussen til lech og zurs er gratis og tager max 15 min så dette er overhovedet ikke slemt.. dog skal man køre ned til starten af stuben hvor bussen afgår fra.. men dette er kun en tur på 30 min.. og så er benene jo varmet lidt op :-)

dette sted kan anbefales og udfra min vurdering og jeg kan nævne andre steder som f.eks. iscghl, saalbach, wagrain, alpe d´huez, val d isere, hafjell, hemsedal, livigno og selvfølgelig val thorens så er st anton helt i særklasse...

det er faktisk kun en ting der ikke er helt perfekt og det er at byen er fuld af svenskere.. dette giver dog en endne federe afterski som st anton også er meget kendt for..

hvis man tager derned vil jeg samtidig gerne nbefale valluga.. måske lidt dyrere men helt klart pengene værd.. super guider.. søde og sjove.. heller ikke grimme :-) og pensioner og hoteller er virkelig super standard.. kan selv anbefale machler!!

når man er i st anton er det næsten synd at bestille aftensmad på hotellet for der er så mange gode steder at spise om aftenen hvor prisen også er helt acceptabel.

håber at folk der er i tvivl om hvor de skal tage hen nu er blevet overbevist..

MEN!! hvis du er nybegynder skal du ikke vælge dette sted... det er kun suverænt for gode skiløbere og helt suverænt for offpist... bedre en val disere!! det siger vist det hele!

god tur :-)

... 03/02 2006

Mooserwirt
Moserwirt har mange "kendinge" det kunne måske være "hey wir wollen die eisbär sehen"??

Jeg meget af st. Anton og dens meget internationale stemning. Skiløbet er perfekt for den øvede skiløber, der er selvfølgelig begynderpister, men det kræver erfaring at komme rundt i terrænet.
Omådet får store mængder sne og specielt i uge 2-7 kan man være heldig at få virkelig perfekt sne, men også risikere mange laviner og lukkede pister. De markerede skiruter er et godt suplement til pisterne, men er ofte puklede og byder sammen med glidestykkerne typisk på vanskeligheder for snowboardere. Lech og Zürs er mere præget af brede boulevarder uden dog at mangle udfordringer. skiruten fra zürs til Lech er lang og god og er som regel præpareret, det er en viirkelig smuk tur.
Afterski super i både pistehytterne som på mooserwirt og i byen på f.eks picadilly. Der er ikke specielt mange tyveknægte i st. Anton, langt de fleste ski bliver genfundet næste dag når branderten er aftaget og folk igen kan kende deres egne ski, men der er surt at vente, så brug lås eller køb "garderobe"...

Se profilen for Nicholas-D
Nicholas-D 30/01 2006

En sneægte klasikker
St. Anton am Arlberg er og blir et snægte skimekka. Mindst en gang i en skiløbers liv må man have stået på ski i Stanton.
Hvis du skal ha' det bedste ud af det Alpine terræn, så SKAL du være en habil skiløber. Skiløbet på og uden for pisterne er for viderekomne. Selv de blå pister kan være udfordrende.
Stedet er IKKE for begyndere eller børn. Vælg hellere en anden destination til de første skiferier.
Byen er OK, men ikke den smukkeste og hyggeligste der findes i Alpeområdet.
Afterskiingen er legendarisk og hæftig og bør opleves for bare at prøve det.
Husk at stå på ski i det nærliggende 'Stuben' og 'Lech/Zürs' der er inkluderet i liftkortet. To fede steder - 'Stuben' er et regulært offpistmekka og 'Lech/Zürs' en mondæn sneperle.
Kom endeligt til St. Anton - det er for vildt!

Mikkel 27/01 2006

St. Anton det bedste sted
St. Anton rummer så mange ting. Udover det helt sublime skiløb, er byen nok en af de hyggeligste byer at være i.
Afterski er et kapitel for sig, det for man IKKE bedre, det skal opleves, hvis man er til den slags, det er fantastisk... Men pas på dine ski, de er slemme tiil at tage skiene, så lås jeres ski sammen med den i er sammen med...

F.g 20/01 2006

Måsker er det denne sang Rasmus?
Der var et stort tysk hit nede i alperne sidste år som var med gruppen Höhner og hed Colonia! Det kan man hente på alle shareware steder på nettet! Man mås selvfølgelig ikke! gg

Rasmus 13/12 2005

Sangen
Hejsa Jeg var på Mooserwirt sidste år... i uge 7 de spillede hele tiden et stort tysk hit, ville spørger om nogen kunne hjælpe mig med at sige hvad nummeret hed??

Hilsen Rasmus

F.g 19/11 2005

Aber doch
Hvad døvlen er der sket med Grossglockner? Er det blevet nedlagt? Nå ja det var jo osse KUN 3797 meter højt .......gg

Valluga? Tsk tsk


Mvh F.G

Jacob Poulsen 18/09 2005

Pas på dine ski
St.Anton har alt hvad der skal til for en god ski ferie, men pas godt på dine ski. Mange ski forsvinder detsværre fra div. afterski steder. Derfor lås skiene sammen.

Hilsen Jacob

Se profilen for KAH
KAH 12/06 2005

Snowboad i Østrig
vi var nogle stykker på snowbord i st. anton i uge 2. pisse godt sted især Mooserwirt, bare et lille problem, hvis man står på boad så er der lidt for mange glidestykker. er der nogle der har kendskab til et sted i Østrig som er genialt for snowbord og som har et afterski/natliv lig st. anton.
har kikket på www.snowboard.dk, sölden og børnefamliletur er ikke os...

Sophie B 07/03 2005

Top skiløb og Mooserwirt...
Ja så kan det ikke siges bedre!

Dog skal man nok være mere end begynder før det er rigtig sjovt, da området generelt er rimelig stejlt.
Off-piste er St. Anton jo kendt for - og det er ikke uden grund. Jeg har ihvertfald ikke stået bedre off-piste end her nogensinde (uge 5).

Den bedste afterski er på Mooserwirt ned af blå pist nr. 1, hvor DJ Gerhard spiller op kl.15.45 med Final Countdown, og så er der ellers dømt abefest med diverse tyske schlagere - Jacob send mig en mail, så skal jeg gi' dig en liste, du kan sågår få tilsendt en CD, så I kan øve jer hehe ;o)
Turen ned på ski - bedre betegnelse er nok "dødsruten" - kan til gengæld være lidt af en udfordring i bælgmørke efter lidt for mange fadøl og flügels.

Derudover er St. Anton by vældig hyggelig, og prisniveauet på både restauranter og i Spar er til at have med at gøre.

Jacob 04/03 2005

Hitliste - hvad bliver der spillet på Mooserwirt
Hej

Vi er en gruppe der snart drager til St. Anton, men inden da skal afholdes "planlægningsmøde". Til det har vi brug for, at vide hvilke numre der står på øverst på hitlisten til afterski.
Sangtitler eller kunstnernavne på nogen af de numre vi uundgåeligt kommer til at høre vil passe perfekt ind i vores østrigske koncept.

På forhånd tak

Ann-sophie 27/02 2005

Det fedeste sted for erfarende skiløbere!
St. Antom am Arlberg er det bedste sted for erfarende skiløbere, med bl.a. kendte løjper som Gampen, og Østrig højeste bjerg Valluga! det er absolut et dårligt sted at starte for begyndere, men der er muligheder for fine skiskoler!

Brith 16/02 2005

Det er bare stedet
St. Anton er stedet for alle. Vi er aldrig kommet videre. Det er 10. gang vi er der, og stadig udfordrende pister. Der er noget for alle. Alle er meget gæstfrie og kanon afterski, hjemmehygge på hotellet eller hvad du/man er til.

Stephan 05/02 2005

Jeg glæder mig!
Jeg glæder mig til uge 8..! for der skal min familie og jeg til st.anton, jeg har været der engang for 2 år siden... Det var SUPER GODT..! hvis i mangler et sted til en fed skiferie med masser af offpiste...! så tag til st.anton...! For det er hele turen værd..! det skal også lige siges, der er også godt for nybegyndere..! :-)

alt i alt: ET SUPER STED!!!

Nina-mai 13/01 2005

For feeeeedt!
Jeg sys bare der er for fedt i st. anton! Man kommer bare aldrig til at kede sig med alle de lifter og nedfarter... og så er der noget for en en hver, såsom begynder eller øvet... det skal bare prøves! :P

Kaj Lind 11/11 2004

Godt sted i nærhed af lift og afterskiingsted
Hej
Vi er 6 mænd der ønsker en forlænget kør selv weekend til St. Anton, er der nogle der kan hjælpe med et godt centralt sted med mulighed for god forplejning.
På forhånd tak.

Simon 02/08 2004

Hjælp til billigt sted at bo
Hej vi er fem gutter der gerne vil på skitur i St. Anton i Januar måned. Er der nogen der har nogle forslag til et billigt sted at bo, ikke alt for langt fra pisterne?
På forhånd tak.
Simon

Ulla 29/03 2004

St. Anton
Ja, jeg kan kun tilslutte mig de bemærkninger, der er indsat vedrørende Sct. Anton. Jeg har været der - og det er ikke usandt - mindst 15 gange. Vi startede på slalom i 1983, og i mange år tog vi altid afsted 2 gange om året - dels på "kæresteferie" med venner og uden vores børn, og dels på en tur med venner, hvor vi havde vores unger med. (Det kan anbefales på det varmeste, hvis pengepungen vil tillade det). Sct. Anton har vi besøgt og aldrig været skuffet. Jeg mener dog, at for nybegyndere er området for stort, for stejlt og for dyrt - der er jo ingen grund til at betale en formue for at stå på øvebakken, når man lige så godt kan gøre det på et skisportssted, der ikke er så dyrt, for det må man jo indrømme, Sct. Anton er. Man betaler for stejlheden og effektiviteten.
29/3/2004

Søren 07/08 2003

Fantastisk ski og afterski
Jeg var i St. Anton i uge 2, 2003. Jeg blev forelsket i området allerede fra starten. Byen er utrolig hyggelig, og stemningen rigtig rar. Der er en speciel atmosfære i Anton. Byen er en flot ældre by, og ikke en satelit by. Serviceniveauet er endvidere helt i top på alle spisesteder, barer og butikker. Men det der slog mig mest, var den fantastiske stemning på pisterne, ikke kun pga. af det perfekte skiområde(også for begyndere) men der findes mange superhyggelige barer og spisesteder undervejs på de forskellige pister. Mange har udendørsbetjenning og musik kørerne, gerne live musik iform af lokale der fyrer den af i bedste østrigske stil. Så er der selvfølgelig det berygtede Mooserwirt, som jeg kun kan anbefale alle at besøge. DJ Gerhardt begynder at fyrer den af kl. 16.00 - og få timer efter danses der på borde og stole. Gulvet er hængt op i en form for fjedre - så det kan klare det enorme tryk fra folk i skistøvler der banker den af. Stedet er opført i ægte østrigsk stil med bjælker etc. St. Anton er et godt sted at fyre den af, men såmænd også et romantisk sted for par (jeg var selv afsted med min kæreste, vi tager derned igen i 2004. Denne gang med en håndfuld venner)

SkiinstruktøR 21/05 2003

Kommentar fra en skiinstruktør
St. Anton am Arlberg er et meget godt sted at stå på ski, og afterski-stedet MooserWirt (det sted i Østrig der sælger mest øl på et år, selvom det kun har åbent i et halvt) er et sted, der skal opleves. I "Skischule Arlberg" hvor der er ca. 300 ansatte, er der op til 30 danske østrisk-uddannede instruktører.

Se link's:
http://www.vectory.com/
http://www.skischulearlberg.com/

Lars 25/02 2003

Fetd
Jeg har været den nede i 3 sesonger, hvis man er til off pist ja så er det stedet!! jeg har lige været i Norge det var sjovt, med det kan ikke samlignes..humm jeg kan kun sige at hvis I står og tænker på at tage et sted hen, så tag til st.Anton det kan koldt anbefales.. GOD TUR...

Karin Pedersen 19/11 2000

St. Anton et paradis for skiløbere
St. Anton er med sine mange piste et paradis for skiløbere. Både for de øvede og dem der aldrig har prøvet det før. Samtidig er det en utrolig hyggelig by, med mange gode restauranter, butikker og after ski. Man kan komme til St. Anton med bil, fly og tog. Der er en masse hoteller og pensionater i St. Anton. Er der nogen som skiller sig ud, så må det være Pensionat Maschler. Et utrolig dejligt pensionat med hyggelig stemning næsten ligesom at være hjemme. Værelserne er i tiptop, ligesom maden. Der er endvidere muligheder for at stille skistøvlerne i et specielt indrettet rum. Skiene kan stilles i garagen. Omkring St. Anton er der også mange gode ture til at vandre og til langrend. Der er en del børnebakker og mange bakker for øvede.