Anmeldelse af Söll

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Åge Weigelt 24/01 2010

For 10. gang i Söll - super dejligt
Vi var hele familen fra 1 til 60 år i Söll i uge 2.
Det er en årlig familetradition, at sæsonens første skitur går til Skiwelt.at med bopæl i Söll, der er en rigtig hyggelig by, kun 12 timers kørsel fra Århus.
Igen i år var sneen perfekt, dels pga de mange snekanoner, dels pga naturen: 80 cm sne, -2 graders varme og fuld sol hele ugen.
Området er stort og perfekt for alle, der ikke hele tiden vil løbe på sorte pister; dem er der kun 2 -3 stykker af.
Kan bestemt anbefales.
Åge Weigelt

Per Sørensen 25/11 2005

Nice Place
Jeg har efterhånden været de fleste steder i Østrig, Söll var rent skimæssig en stor positiv overraskelse ingen ventertider trods mange mennesker, dejlig stort sammenhængende område uden trælse "lift" i en skibus, og udfordringer er der rigeligt af. Men men men afterskien stinker. Så konklusionen ér: Hvis ikke bruger afterskiíng og priotere skiløbet er Söll rigtig fedt...

Tommy Eibye 23/11 2005

Familieidyl og super ski/liftforhold
Efter i mange år at have boet i Hopfgarten, besøgte vi vinteren 2004/2005 istedet Söll. Det har vi ikke fortrudt, idet vi erfaret at byen har en hyggeligt lille centrum med rigeligt af gode restauranter.

Skiområdet er perfekt for familier idet alle skiskolerne er samlet i et overskueligt område, hvor øvrige familiemedlemmer kan få udfordringer i alle kategorier, uden at være langt væk fra de øvrige.

For de der har stået i mange år/kan holde sig gående stort set overalt, er området ikke til at finde bedre. Der er så mange pister i Wilder Kaiser området, alle forbundet uden at man skal til at finde/vente på busser for at komme videre. Restauranterne/hytterne er vældig gode i skiområdet. Kort og godt er der intet at udsætte på Söll (måske udover afterskiing som vi med 2 børn ikke har interesse i ;-))

Camilla 27/08 2005

Söll
Jeg har været der to gange og sys ikke det er noget at råbe hurra for! Jeg tager aldrig derned igen

Aage Weigelt 10/02 2005

Sæson 2005 helt fantastisk
For 6.te gang har vi lige været på wekendtur til Söll. I år er der jo meget sne, ca 135 cm, og der er kommet et par nye meget effektive lifter, bl. a. fra Hochsöll (Hexen6er), der effektivt bringer os langt ud i terrænet op af Hohe Salve, så der er blevet gode forbindelser for de lidt mere forsigtige løbere til Brixen.
Næsten ved Hexen6er´s endestation er der åbnet et nyt rigtig godt cafeteria Rigi.

Krikker 10/09 2004

Söll er et rigtig fedt sted!
Hej med jer der overvejer at ta til Söll.
Jeg vil bare sige i kommer ikk til at fortryde det, Der er et meget moderne liftsystem samt en masse fede bakker. Stedet har selvfølgelig mange besøgende, men det ka ikk mærkes da det er så stort. Der er højst 5 min kø ved de store lifter. Jeg var der i vinters, og det var en rigtig fed oplevelse.. Så se at komme afsted!

Åge Weigelt 22/01 2003

Søll - igen - igen
Nu har vi igen for 4. gang været i Søll.
Vi var lidt spændte på snekvaliteten, da informationer på internet og tekst-tv var meget forskellige.

Det viser sig at
www.skiwelt.at
har de mest pålidelige informationer efter vores opfattelse

Lars Jørgensen 14/01 2003

Super område
Har været i Söll to gange, senest uge 2-03. Området hænger utroligt godt sammen, der er 250 km pister som er forbundet af et moderne liftsystem, mange express-lifte med stor kapacitet. Kan have problemer med sne, men fra Januar til marts skulle den være helt sikker.

Aage Weigelt 21/12 2002

God til week-end-tur
Vi benytter Söll til årets første skitur, der er en lang week-end i januar. Der er jo kun 1150 km fra Årehus til Söll, heraf kun de sidste 14 km fra Kufstein er på almindelig landevej.
Området er stort og vel udstyret med lifter og små hyggelige værstshuse opppe i terrænet. Helt klart et overset sted af danskerne.
det eneste minus er, at det ikke er helt snesikkert, så check snemeldingen, inden du kører derned.

Rasmus Nielsen 17/02 2002

Nogenlunde
Søndag d. 17-02-02

Jeg er lige kommet hjem nede fra Söll, og det var nogen lunde.
Der var ikke så megen sne, men man kunne køre der. Så hvis man kan køre i det kan man køre ialt.

Hans Bjerrum 07/11 2000

Godt område
Jeg var der i marts 99. Der var masser af sne og med 200 km sammenhængende pister er der rigeligt for de fleste. Rigtige skihajer bør nok vælge et mere udfordrende område, men for alle andre er det glimrende, og så er det nok det område i alperne der er nemmest at køre til fra DK, da det kun ligger 100 km fra München. Eneste minus: Da området er lavt beliggende kan der mangle sne i dalen, men det har ikke været et problem de sidste par år. Söll er bedste by i området, hvis man ønsker lidt natteliv. Ellmau er en anden god, men roligere by i området.