Anmeldelse af Sölden

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
John Frank Paulsen 22/02 2017

Sölden - Herretur i Januar
Godt ski terræn, især gletcher området var super.
Højt beliggende helt op til 3.249 meter o.h. - sneen var super, dog var det koldt og blæsende i denne højde.
Vi boede kun 100 meter fra den nye Giggijoch lift, en super lift uden køer overhovedet.
Kun 100 meter til Schirmbar, afterski midt i byen, supergodt.
Vi kommer igen.

Se profilen for Jesper-P
Jesper-P 22/02 2016

Altid en god oplevelse
Vi er lige vendt hjem fra endnu en tur til Sölden, og det var som altid en rigtig god oplevelse. Vejret var i uge 7/2016 meget omskifteligt men sneen var fantastisk - både på og udenfor pisterne. De højtliggende pister garanterer høj snesikkerhed og området tilbyder mange gode pister for både begynder og ekspert.

Kim 17/02 2016

Sölden
Sölden er egentlig et fint område men jeg syntes ikke pisterne er forskellige, primært tager man liften op og kører de samme pister igen igen. Hvis man skal til Gletcheren så tager det mega lang tid at kommer derover med lift.
Gletcheren har desværre fyldt med træklifte. Afterski og natterliv er godt og prismæssigt ligger det under Stanton og Ischgl.
Jeg ville ikke tage familien til Sölden, da jeg syntes børne områderne er spredte og meget små. Hvis sölden skal være oplagt til et specielt publikum vil jeg sige til en herretur eller tøsetur. Jeg er ikke imporneret over deres liftsytem og savner forskelle på deres pister.

Carve540 01/02 2016

Rigtig godt skisportssted.
Jeg har været i Sölden to gange, det har været et af de bedste steder jeg har oplevet. Rigtig fine lifter og massere af sne. Et lille tip: Download app'en GoRustle Sölden når I er dernede, den havde vi det meget sjovt med.

Se profilen for Rasmus-Skov-Jensen
Rasmus-Skov-Jensen 02/09 2015

Snesikkerheden selv
Har besøgt Sölden flere gange. Senest i marts 2014. De tre toppe over 3.000 meter og gletschere giver maksimal snesikkerhed, det giver mange plus-point på kontoen. Har været der et par gange i april, også med perfekte forhold. Der er for det meste knald på byen. Snyd ikke dig selv for en dag i Hochgurgl/Obergurgl når du er i Sölden.

Tore 04/03 2015

Sölden logistik og planlægning
Var i Sölden efter 5 års fravær hvor turen konsekvent var gået til Iscgl. Det varede ikke længe før det gik op for mig hvorfor jeg jeg var holdt op med at komme til Sölden.

Til trods for dejligt vejr og fine sneforhold bliver irritationen over den elendige logistik hurtigt et issue. Op med dal liften kl. 8 hov så starter den næste lidt først kl 8.30 20 min ventetid og en kæmpe kø. Op igen og mon så ikke kunststykket gentages ved næste lift, endnu engang 20 min ventetid fordi liften ikke er i gang.
Ligeledes er sammenhængen på tværs ikke fremragende Langegg liften har slet ikke nok kapacitet. Så Iscgl here we come again.

Bastholm 04/02 2013

Fantastisk skiløb - Fantastisk mange mennesker
To gletschere. 3 toppe over 3000 m. 140 km. piste. Ski in / out ved mange steder (Innerwald, Hochsölden etc.)

Sölden er bestemt anbefalingsværdigt, men der er også en bagside af medaljen!

Alt for mennesker (Specielt uge 7+ 8), gør at pisterne bliver overfyldte og ødelægger det flydende skiløb for mange øvede / meget øvede skiløbere. Det kan være svært at have et stykke for sig selv, hvor man kan øve sig på carving, kortsving etc.

Men stemningen er i top og hvis man kan lide at der er andre danskere i området, så er det Sölden der er stedet. Det VÆLTER med os!

Se profilen for
Thomas Moltsen 21/11 2011

Fantastisk skiløb!
Jeg har stået på ski i Norge, Sverige, Schweiz, Italien Frankrig og Østrig i har 40< uger+ erfaring på ski og Sölden er min favorit sted, når det kommer til kvaliteten af skiløbet!

Det eneste jeg savner ved Sölden er muligheden for ski-in/out som dog kan lade sig at gøre fra enkelte indkvarteringer. Men det må siges at være generelt for syden.

Jeg var afsted som instruktør/guide hele sidste sæson i Sölden og skal afsted igen i tre uger i 2012, hvor jeg skal være instruktør v. Vacancia Skischule(den røde). Hvis man ønsker dansk undervisning, er vi i uge 7, 8 og 9 to instruktører i byen. I kan kontakte mig personligt på 26 27 67 25/moltsen@gmail.com, hvis i ønsker undervisning i den periode. Fra 3 år og opefter på alle niveauer - både grupper og privat samt tilmelding til et hold med andre danskere..

Henrik-Lerfeldt 23/02 2011

Sölden i varmen
Uge 6 - mange plusgrader i byen. Nogle dage endda mulighed for at gå i t-shirt i byen. Sneen lige over byen begyndte at ligne slush-ice. På bjerget var sneen dog rigtig god. Kan varmt anbefale turen til Gletcheren. Der skal man dog være tidligst muligt - for det bliver hurtigt fyldt op men ski-løbere.

Tkk 30/11 2010

1. gang på ski nogensinde og endte i Solden.
Uge 7/2010. Var for første gang på ski-ferie med børnene (8p+10d). Fantastiske løjper, super sne. Masser af sol (og en enkelt dag med sne/dårligt vejr. Alt syntes at fungere perfekt. ½ times kø ved liften om morgenen (ved 9 tiden-så kom inden 8.30). Bookede os ind på den røde skiskole (Vacancia) der havde 2-3 dansk skilærere til børnene. Flere forskellige niveauer for børnene.
Skiudlejning hos den røde skiskole: professionelt, let og perfekt (svensker, der kunne finde den rette skistøvle fra starten og sætte den rette indstillig så korsbåndede holdt. det var godt).
Skiskole: perfekt, men de andre skiskoler er vist også gode, dog vist uden danske skilærere. Slalomkonkurrence for børnene på 4 dagen. 5 dagen på sorte løjper. Regn med at børnene er meget trætte efter 2 x 2 timers skiskole hver dag. Forplejning til børnene er udemærket
Faciliteter ved liften: ovenud flot og funktionelle.
Tør næste ikke prøve de andre skisportssteder - har kun hørt godt om Solden endnu. Altid perfekt sne og frostgrader (2300 moh)
Er sölden for børn (fra 8-9 år): Ja, mine børn vil afsted igen.
Er Sölden for voksne nybegyndere, Ja, ikke noget problem. Man bliver kastet ud i kontrollerede udfordringer fra dag 1, og ender på den sorte piste på dag 5.

Se profilen for Cecilie
Cecilie 20/08 2010


Var i Sölden i uge 7 i år, hvilket var super fedt. på trods af meget tøvejr var sneen rigtig god det eneste klagepunkt jeg har er mangel på lifter når man skal op på bjerget, hvilket resultere i megen kø om morgenen, men har hørt at det er blevet fikset med ekstra lifter til næste år. Skal helt sikkert der ned igen!

MaaadsenOlee 09/12 2009

wuuhuu
Er næsten lige kommet hjem fra Sölden (2-6/12-09)
Der er allerede et hav af sne og masser af mennesker.
fantastisk skiområde, med masser af udfordringer, og kanon udsigt fra de tre toppe (big 3)
Afterskiing er også allerede fuld igang!
Jeg skal helt sikkert til sölden igen!!

Min tur til Sölden.
Sölden er et godt skisportsted. Det ligger ret højt, hvorfor det næsten altid er gode sneforhold der. Området er et udmærket sted.

Kølle 06/02 2007

Sölden et herligt skiområde
Hej Alle,

Jeg var i Sölden uge 7 '06. Et super skiområde. Jeg vil medgive at området ikke er gigantisk, men det er alt rigeligt til flere ugers ophold.

Efter mange år, hvor skituren er gået til Italien, Frankrig og Schwiez, følte jeg, at tiden var inde til at søge tilbage til mit barndomsskiland - Østrig.

Glæden var stor ved ankomsten til Sölden. Sjældent har jeg oplevet en så god service og glæde fra værtslandet for at gøre min skiferie uforglemmelig. Over alt hvor jeg kom blev jeg altid imødekommet med et stort smil og et "velkommen til" - modsat særligt Frankrig.

Liftsystemet er perfekt. Langt de fleste lifter moderne, hvilket betyder at transporttiden er begrænset til et minimum. Som Christian skriver tager det sin tid at komme op på gletscherne, men hvor pokker gør det ikke det, hvor der er skiløb fra 1400 m.o.h, til 3300 m.o.h.

Pisterne gode, spænder fra middel til svær. Der er ikke meget nemt skiløb i Sölden.

Off-pist mulighederne er begrænsede. Men du kan dog få lidt pudder under skiene, hvis du har øjne og øre åbne.

Området hænger fint sammen og jeg havde ikke samme oplevelse som Christian.

Byen er noget for sig strækker sig et par km langs floden og den kræver gode ben. Desværre stopper skibusserne med at køre temmeligt tidligt.

Efter skiløbet omdannes byen til inferno af fulde folk og larm fra diverse barer. Men man kan sagtens undgå det, hvis det ikke er det, man er ude efter. Det er ikke påtrængende som i Val Thorens. For familien, ligger der ikke så langt derfra "Aqua Dome", som skulle være et slareffenland af hygge og behageligheder.

Sölden er alt i alt et super sted med udfordrende skiløb, en god by med alle muligheder for familie også til de unge med trang til hektisk afterskiing.

Sölden kan varmt anbefales

Tager der ned på fredag.

De Bedste Skihilsener

Kølle

Christian 05/02 2007

Usammenhængende område
Jeg er lige kommet hjem fra Sölden, og er noget skuffet over området.

Skiområdet byder ikke på de virklige udfordringer, og området er dårligt sammenhængende. Man skal med mange lifter for at komme til gletcher området, og det tager alt for lang tid.

Envidre er området meget lille, og det er kørt igennem på en enkelt dag. 7 dage på ski er i hvertfald mere end rigeligt.

Næste gang bliver helt sikkert ikke i Sölden

Christian

Jesper Andersen 15/10 2006

Gode råd om Sölden
Hej derude,

Vi er nogle familier med små børn der skal afsted til Sölden i år. Jeg ville blot høre, om der er nogle gode råd i kan give os. Jeg tænker på gode skiskoler, restauranter, after-ski og alle mulige andre ting man skal være opmærksomme på. Alle råd modtages med tak.

Venlig hilsen

Jesper.

Hanne Jepsen 06/03 2006

Hvor bor man i Sölden?
Vi er en større familie gruppe, der påtænker at tage til Sölden næste år, Hvor bor man godt og billigt nær lifter, da vi har børn med.
Vi har været 3 år i wagrain og det er prismæssigt meget billigt, men afterski og skiterræn er ikke i top.
Vi vil gerne prøve noget nyt.

Stefan G 09/02 2006

Fint sted, men lad være med at tage med Qvistgaard
Såmænd et fint skiområde, dog ikke rigtig stort hvis man er en øvet skiløber/snowboarder, men jeg vil for alt i verden anbefale folk at tage et andet rejseselskab end Qvistgaard. Man får ingen information om rejsen medmindre man personligt hiver det ud af Mogens Qvistgaard, og man risikerer at blive kraftigt overrasket hvis man vælger bustransport. I mit og mit rejseselskabs tilfælde oplevede vi direkte misinformation, hvor vi fik at vide at vi på hjemrejsen ville få bus direkte til københavn, men pludselig blev vi af bussen sat af på en rasteplads i tyskland kl. 23:30, med beskeden om at vi skulle skifte bus til en jyllandsbus! Det fik vi først besked om da vi kørte ind på rastepladsen! Derudover viste det sig at vi skulle skifte bus igen i Kolding, for til sidst at vende snuden mod Kbh... Da vi kontaktede Mogens Qvistgaard omkring situationen (det var selvfølgelig da vi fandt ud af det, på den tyske rasteplads kl. 23:30), blev han direkte grov i munden, bandede og svovlede, fornærmede, og ville ikke høre tale om at der var sket noget irregulært. Alt i alt kom Hr. Qvistgaard til at fremstå som en særdeles uærlig og ubehagelig forretningsmand, som ikke har noget der minder om kundetække. Det kan kun anbefales på det kraftigste at holde sig fra hans selskab!!

Kasper 21/01 2006

Kanon skisportsted
godt variende skisport sted, med udfordringer til alle. snegarantien er meget høj, og de to store gletscher gør de muligt at køre på ski hele året rundt. Afterskien er i topklasse.
alt i alt et genialt område...

Jesper Clemmensen 05/01 2006

Endelig Sölden
Da jeg startede med at stå på ski i 1986, lavede jeg min egen top 10 over destinationer i Alperne. Sölden var det eneste østrigske skisportsted der levede op til mine kriterier, og nu er turen endelig kommet til dette unikke sted. Derfor er det en stor fornøjelse at kunne læse de forskellige indlæg fra jer, før vi rejser. Jeg kan kun opfordre alle til at bruge siden flittigt, da den er til stor hjælp for førstegangsrejsende.

Michael 13/12 2005

Skibutikker/udlejning i Sölden
Hej!
Er der nogen der har en webadresse til nogle ski-butikker i Sölden. Skal snart på ferie dernede, og kæresten skal leje ski.

Tak for hjælpen

/Michael

Maximilian 01/11 2005

Tag til Sölden
Sölden er mit favorit område, med 149 km. pister incl. 2 gletschere og masser af sne, er sölden på lige linie med st. anton hvad angår Afterski.
SÖLDEN kan varmt anbefales.

fordele: gletscher, masser af sne, søde menesker, gode SHOPS, gode hoteller og pensioner. god AFTERSKI.

ulemper: det tager 2 transportlifter at komme op til gletscheren.

Søren Kaagaard 12/09 2005

Sölden ! Et "Cool" sted
Var i Sölden uge 4 2005, og må give de fleste ret, det er et super skiområde og afterski'en er helt klart i topklasse, men for hulen vi havde en kold uge... ned til -26 og tror faktisk ikke at temperaturen på noget tidspunkt var over -10 i byen, men sådan er det jo nogen gange, til gengæld var sneen i top. Skiområdet er rigtig godt til skiløbere på alle niveau'er, på plateau'et oppe ved Giggijoch, er der rimelig med blå pister, og en god sort ude til højre... MEN snyd jer ikke for kabine-turen til Gletscher området. Løb i gennem tunnellen til Tieferbach gletcheren og tag kabinen op her og få den vildeste nedfart på en vel 3-400 meter bred piste hvor det rigtig kan "køres igennem" På vej tilbage til Sölden køres der via Rettenbach gletcheren, også den er super.. Husk at den røde piste ned til selve Sölden er i den svære kategori, da den på steder både er smal, crowded, og stejl...(man kan tage kabinen hvis man ikke har mod på dette..) Pga. kuklden nåede vi ikke hele området, men ser frem til ved en anden lejlighed at nå Big 3 ! turen med 3 starter over 3000 meter på en dag.. Sölden skulle være det sted i Østrig med flest solskinstimer men sol var ikke det vi fik mest af, desværre.. Vi oplevede ikke at stå i en eneste lift kø så liftsystemet er meget velfungerende.. Sådan skal det være :-) Nede i selve Sölden bydes der på noget af det bedste og vildeste afterski jeg har oplevet efter mere end 10 år på ski... Vi var mest på et relativt nyåbnet sted( tror jeg) "Fire and Ice" men der er tonsvis af muligheder, bla. Bla Bla baren.. og der er gang i de fleste barer hele natten...(pas på de glatte fortove... dem fik de først saltet sidst på ugen, og det gav vist travlhed hos knogleekspressen - for dårligt !!) Hvis man bliver sulten så oplevede jeg kun god mad med store portioner til rimelige priser (se beskrivelsen under sölden her på sited for mere info om spisesteder..) Som noget lidt sjovt kan indskydes at toiletforholdende var usædvanlig gode på samtlige steder jeg var på.. (glem alt og de franske såkaldte toiletter..) Alt i alt en superby og område, eneste minus er den lidt langstragte form langs floden men det har nu også sin charme... Ser frem til endnu en uge i Sölden så man kan få set hele området i lidt bedre vejr, men i år bliver det nok Saalbach der står for skud... God ski sæson !!

/Søren

Niclas 02/04 2005

Sölden sæsonen 2005
Sölden... Rocks.. sådan er det bare.. jeg har tilbragt vintersæsonen 2004/2005 i dette fantastisk overvældende ski paradis.. jeg arbejde for Qvistgaard-rejser et af de 2 danske bureauer der findes i byen som destinations chef.. Skiterrænet er helt i top, det modsvarer Whistler i Canada, men koster en brøkdel og servicen, stemningen, kan på ingen måder sammenlignes med andre steder jeg har været.. Ægte østrisk Gemütlichkeit finder man kun i Sölden.. kan selv anbefale afterski stedet Snowrock.at, det har hverken noget med sne eller sten at gøre, men personalet (Alban, Hans, Claudia, Katharina, Mario og Jakob) har alle en plads i folks ferie reminder når man tager derfra.. læser nogle af alle mine herlige gæster dette, vil jeg gerne takke for en ski go sæson.. tak fordi i passede så godt på jer selv, aldrig har jeg oplevet at have så mange mennesker igennem før med så få skader.. jeg er sæføli at finde i Sölden igen senere på året hvor vi sparker sæsonen igang igen medio december, glæder mig til at se kendte ansigter igen..
Ski Heil..
Niclas Qvistgaard...

Jakob Bang Knudsen 25/10 2004

Sölden - Sådan!
Nu hvor skisæsonen nærmer sig, vil jeg lige knytte en kommentar til Sölden, som jeg besøgte i uge 10, 2004. Igennem de sidste 6 år har familien lagt skiferien i Schweiz nærmere betegnet Haute Nendaz i Verbier området, som er et af de bedste terræner undertegnede har besøgt nogensinde - ganske stort: ca. 400 km pister og ski op til 3330 meters højde med mulighed for suværent off-piste og gletscherski. - Meeeen man skal også prøve noget nyt (engang imellem) og Sölden er et klart bud på en top 5 (måske top 3?) i Europa. Byen er ikke lille og strækker sig ca. 1-1,5 km langs en flod, hvilket giver både en hyggelig men også mere fordringsfuld ferie - hvad angår transport fra den ene ende til den anden. Heldigvis opvejes dette af en veludbygget infrastruktur (gratis skibus og billige taxier) samt ikke mindst 2 effektive liftsystemer i hver ende af byen. Og lift systemerne fungerer noget nær perfekt (ihvertfald mens vi var dér). Næsten ingen køer nedefra og i terrænet er sammenhængen mellem begge systemer (benævnt Gaislachkogel og Giggijochkogel - hvilke navne :-))gennemtænkt og velfungerende. Skiløbet kan der sikkert skrives bøger om, men kort fortalt byder området på ALT !! - Familier med mindre børn og ambitiøse juniorer, wannabees, som ikke fik chancen i FIS World Cuppen, boarders, off piste freaks og så dem der bare vil hygge sig med jævnlige pit stop på bjerget - Der er noget for alle. Pisterne er velpreparerede og skiløbet, som går op til 3342 meter er noget nær perfekt - brede boulevarder, stejle (pænt sorte) FIS klassificerede pister, pukler, off piste, pipes, og så en verdensklasse gletscher, som skal besøges med første lift op - Vi fik en totaloplevelse med 20 cm. tør fnuglet champagnesne (ellers kun i USA/Canada), som nogen af de første en tidlig marts morgen - det var hele turen værd.

Næste gang tager familien tilbage til Schweiz (som også kan anbefales til alle der værdsætter høj kvalitet på skiferien), men Sölden trækker, så måske ryger sommerferien til fordel for skiferie nr. 2 i 2005.

JBK

P.s og så kan østrigerne noget med store hovedpuder og tunge dyner

Kurt Munk 30/04 2004

Østrig's bedste skiområde.
Igen en perfekt tur til Sølden (uge 4, 2004)
har man en gang været i Sølden, vender man tilbage dertil!!!.

Anders 29/12 2003

Sölden= Et af verdens bedste steder
Jeg besøgte Sölden som Skiguide i uge 4, 5, 6 og 7 sæsonen 02/03 og kan kun sige at det var TOTAL FEDT!! ;o) Området henvender sig til alle, da der findes et godt udbud. Vejret var virkelig KANON GODT -2 - -7 grader de 4 uger jeg var der, og fuld sol alle dage :O) Kan Kun ANBEFALE Sölden på det kraftigste.

Har selv været følgende steder: Sälen, Fisch, Ischgl, Königsleiten, Wagrain, Bad Gastein, St. Anton, St. Johann im Pongau, Saalbach, Hinterglemm, Zell am Ziller, Zell am See, Avoriaz, Val d´isere, Val Thorens, Alpe d´huez, La Rosiere, Valloire, Les Deux Alpes, Tignes, Valmorel, Les Arcs, Les Coches og Serre Chevalier og Syntes at Sölden er et af de allerbedste steder.

Så er du i tvivl om hvor dig og din familie skal hen på skiferie, så Vælg Sôlden. De vil i ALdrig fortryde, det er simpelthen suverænt.

Kurt Munk 06/08 2003

Perfekt område (uge 4, 2003)
Det er et bare super område, som man vender tilbage til gang på gang.

Pul Werner 07/01 2003

Der i top !!!!!! spitze spitze
Vi kan sig at efter intageelse af to flasker obstler bliver sneen meget sjove farver...
Og man står total godt, dog skal man ikke køre ind i en skiskole med små børn, for så bliver ens liftpas klippet.....

Jan Carstensen 13/09 2002

Suveræne Sölden
Hvis du skal stå på ski og måske ikke er den største haj til det - så er Sölden nok et af de allerbedste steder at starte på ski.... Her er der muligheder for både de øvede og nybegyndere.... Vi har været på skiferie i Sölden de sidste 2 år, og tro mig vi har ikke været der for sidste gang.... Du har mulighed for at køre på ski hele året....Her ligger der to gletcher hvor du har mulighed for at køre på ski hele året....

Vi har nydt de omgivelser som netop Sölden har at byde på... Her kan du stå på ski uanset hvor god du end måtte være... Et rigtig ski paradis...

- så vi ses i Sölden 2003

Se profilen for Dittaaa
Dittaaa 15/08 2002

Det bedste & smukkeste snested jeg har oplevet!
Jeg kendte faktisk ingen, der havde hørt om Sölden, før jeg drog dertil som skibums/vinterarbejdende i sæsonnen 00/01. Jeg blev dog overhovedet ikke skuffet over stedet!

Sölden er ikke ligefrem det sted, hvor det vrimler med danskere (hvilket jo ikke gør så meget.. så kan man jo i ro & mag kommentere tyskernes herlige heldragter..), selv om der egentlig er pænt mange turister generelt - især unge.. men så er der jo det mere feststemning. Og Sölden bugner af især afterski- & almindelige barer samt et par ret store diskoteker, hvis man er til det.

I Sölden er det heller ikke lige som i St. Anton (som egentlig har lidt flere pistekilometer, men de er delt ud i flere usammenhængende områder). Samtlige pister i Sölden hænger sammen, hvilket jeg også mener er et stort plus, da man dermed f.eks. ikke er afhængig af at nå en bus. Men ellers er pisterne i orden & varierede bare der er sne. - Og der er altid færrest folk på Gaislachkogl, hvor de bedste & sværeste pister også er. Desuden er selve Ötztal, hvori Sölden ligger, et utroligt smukt område!!!

Liftsystemet i Sölden er bestemt også i verdensklasse. Det betyder meget - for mig ihvertfald - at man kan hvile lidt ud i lifterne (det var jo en hård eftermiddag & nat i går ik!?!), og det gøres jo bedst når man kan sidde ned. De eneste T-lifter der er i Sölden, de er placeret på gletcheren (da den rykker sig, duer det ikke med stolelifter) samt på børnebakken nede ved byen. Ellers er der hovedsageligt stolelifter (både helt nye & ældre) samt et par kabiner. Desuden er liftsystemet meget effektivt (når man først kommer op i området ihvertfald).

Offpiste kan man også køre, hvis man vil & tør. På gletcheren er det selvfølgelig ikke så smart igen (ubehageligt med de sprækker der ofte gemmer sig under den herlige sne dér), men man kan finde nogle gode steder, hvis der er sne nok.

Min kommentering af stedet er muligvis subjektiv, eftersom jeg har tilbragt en god del tid i der. Men se om du ikke kan følge mig, hvis din rejse går til Sölden denne vinter.

morten brix 12/12 2001

Sölden er bedst
Nu har jeg været på skiferie 10 gange og det bedste sted jeg har været er Sölden. jeg været steder som Ischgl, St. Anton, St. Johann im Tirol men der er ingen af de steder der er ligeså godt som Sölden. Sölden har pister for alle fra blå for dem der ikke er så gode til sorte for de rigtigt gode. Prøv Sölden det er turen værd.

Ole Krøis Jørgensen 23/01 2001

Suverænt godt sted med helårsskiløb
Virkelig et sted hvor der er masser af udfordringer, og knaldgodt skiløb, som du starter helt fra toppen af Gletcherne Tiefenbach eller Rettenbach. Et sted man helt sikkert vil vende tilbage til. Godt liv og after skiing i en lækker by med mange muligheder for at more sig efter dagens skiløb.Prøv bare en aften i "Beerhimmel" med fuld knald på, det siger alt.

Hans Bjerrum 07/11 2000

Godt og snesikkert
Højtbeliggende og stort område med mulighed for gletscherski. Næsten kun stole- og kabinelifter. Der er skiløb for enhver smag og evne, og så er der gang i den med masser af afterski.

Jeppe Cramon 20/09 2000

Mit favorit sted!
Storslået natur, høj snesikkerhed, gode pister, sommerski, after-ski med fart på You name it, Sölden har svaret på det meste. Skiløb op til 3248m. Læs mere på http://www.soelden.com