Anmeldelse af Serfaus-Fiss-Ladis

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Flemming Duelund 23/08 2021

Østrig når det er bedst
Vi har alle vores favoritter og godt for det, men det her område er nok noget af det bedste der findes og familier med børn får her optimale muligheder for at nyde skiferien.Vi er en gruppe på 25 til 30 hvor alle kan stå på ski men selv de meget dygtige kan blive udfordret.
Pisterne er også placeret så du altid kan finde et godt sted i læ eller sol hvad man nu er til.
Fiss og Ladis er dejlige rolige byer hvor der er lidt mere gang i Serfaus.

Flemming Duelund 30/08 2020

Østrig når det er bedst
Hej.Efter 20 års pause på ski og altid været i Norge og Sverige tog vi til Fiss i 2017 og har så været der hver år siden. Serfraus Fiss Ladis er et fantastisk sted hvor alle kan få det optimale ud af deres skiferie uanset hvor dygtig man er, og deres børne områder er noget af det bedste man kan opleve. Pisterne er placeret så man altid kan finde godt vejr og god sne, der er samtidig mange gode spisesteder til rimelige penge. Vi tager derned hvert år. HVH Flemming

Flemming Duelund 19/04 2020

Østrig når det er bedst
Hej. De sidste tre år har vi være i dette fantastiske område som skal opleves det har alt og især deres børne områder er helt i top. jeg er sammen med ca. 25 andre i alle aldre og er selv 68 og kan godt stå på alle nedfarter men alle har det godt og der er nedfarter alle kan bruge selv de som virkelig vil udfordres. I vores gruppe har mange været på de fleste steder i Europa og alle siger dette område er et af de bedste der findes.

JJR 26/03 2018

Serfaus-Fiis-Ladis - en smule skuffet...
Vi var 4 voksne som rejste i uge 11, 2018 og boede på Hotel Rex i Serfaus by, som er den højest beliggende af de 3 byer. Vi havde været i Serfaus om sommeren på MTB og sammenholdt med at der har været skrevet utroligt positivt om ski området, ikke mindst her på Skisport.dk - så skulle det da prøves.
Selve området er rigtigt stort og der er rigeligt at køre på i en uge - med skiløb op til 2900 m. Det der trækker ned er at der er mange flaskehalse, steder hvor du skal igennem for at komme videre i terrænet, men som er smalle stykker med tit voldsom trafik...
Vi synes generelt at der var mange mennesker også selvom vi ind imellem havde held til at finde mindre befærdede løjper. Liftsystemet var godt udbygget - effektivt som kun i Østrig.
Vi havde læst at området var kendt for at præparere løjperne specielt godt, men her var vi både skuffede og lettere irriteret - da det viste sig at løjperne var vel nok de dårligst præparerede løjper vi har prøvet i Østrig. Kan være at de havde haft nogle uheldige dage - som så kulminerede hele uge 11 :-( (Vi mødte en tysker som netop havde ødelagt benet i en stor plovfuge ved starten af de 3 kabinelifter...)
Området var flot, der var lækre og hyggelige restauranter, men også kæmpe ucharmerende "selvbetjenings-cafeterier". Der var mange tiltag for børn og hvis vi havde små børn med så ville det være et hit, men desværre må vi sige at vi nok ikke kan se os selv komme igen til dette skiområde.

Monica Ferring Lund 06/02 2017

Super skidestination - særligt for børnefamilier
Min første skiferie i Serfaus var uge 4 2017. Sneforholdene kunne være bedre, men pisterne var alle super fine både i Serfaus og i Fis.
Vi er en skitosset familie: 4 voksne og 2 små børn. Vi har været mange steder både i Østrig og Frankrig, så vi er kræsne!
Serfaus skal have mange stjerne for dets børnevenlighed. Alle involverede er fantastisk hjælsomme og indstillede på, at børn med voksne skal have en god oplevelse: værtsfamilien hvor vi havde lejet en dejlig stor lejlighed, liftpersonalet, restaurantpersonalet, skiskolen (også selv om børnen endnu er for små til skiskole).
Murmlipark på mellemstationen er et eldorado for små børn og deres forældre.
Liftkøer så vi ikke mange af ud over "rush-hour" lidt i 10.
Masser af plads på pisterne.
Off-piste sikkert også ok, når der kommer mere sne.
Dejligt med bilfri by.
Alt i alt: Vi kommer igen til Serfaus-Fis-Ladis.

Lasse 20/01 2017

Fiss - hyggeligt, men mange mennesker
Besøgte fiss i uge 3, 2017.

Området er godt sammenhængende, men der er dog mange samkørelser i området, så der er også en del "døde" pistekilometer.

Det virker som om der I uge 3 var flere mennesker i området faktisk er gearet til, og det skulle være lav-sæson, så ville frygte hvor mange mennesker der er i høj sæsonen.

Byen er super hyggelige, med mange restauranter, men meget få butikker.

Mads 19/12 2016

Dejligt område
Perfekt område med noget for enhver smag. Godt skiløb og en hyggelig by.
Lidt overset de seneste år, da det er en "kør-selv"-destination.

Thomas Pipper 04/01 2016

En overset perle.
Hørte først om dette område for 6-7 år siden og har siden været der hvert år. På dette tidspunkt havde vi mindre børn og derfor behov for at de også var tilgodeset. Men sikken mulighed/service der er for dem.
Har selv stået på ski i over 20 år og jeg kan stadig blive udfordret i dette område. Byen er bilfri og er bestemt ikke á la Ischgl, St. Anton eller lign mht Afterski/natteliv. Det findes, men blot mere afdæmpet. Kan kun sige: " Prøv det".

Se profilen for Rasmus-Skov-Jensen
Rasmus-Skov-Jensen 31/08 2015

Kanon skiområde med mange muligheder
Her er noget for enhver smag. Området udmærker sig dog rimelig specielt ved den kæmpe indsats skiskolen gør for begyndere og børn. Liftsystemet et topmoderne og alt i alt bare et sted man skal besøge en gang i livet.

Jerrik Eigtved-pedersen 20/02 2013

Fantastisk område
Efter 5 år i Serfaus er vi enige om, at dette er det bedste sted i Østrig for hele familien.
det blev den også kåret til for 2012. Der er perfekte pister både til begynderen og den meget øvede. En dejlig by uden biler, men i stedet et underjordisk tog som kører fra den ene ende af byen til lifterne. det kører uafbrudt. - Smart!! Da stedet ligger i 1427m højde er der aldrig fedtet ned til byen sidst på dagen. Mærkeligt at der kun er Danski som bruger dette dejlige sted.

Steen Gauss 04/01 2013

Godt familieområde
Området trænger til nogle opdaterede kommentarer her...... der er sket meget siden 2009...lad mig starte med at nævne de 1200 skidepoter. Dejligt at man kan opbevare sine ski og støvler direkte ved pisten, så man ikke skal slæbe på dem. Der er 3 gondoler, som alle går op fra Fiss....ved Serfaus er der også 3 gondoler.. så ventetid fra de to byer er der ingen af.
Der er de sidste par år bygger ikke mindre end 3 restauranter i terrænet, så man skulle være dækket ind når gullashsuppen skal indtages. Ligeledes er der bygget to store 8 stolelifter med varme i sæderne og det er ikke så ringe endda.
Området er forholdsvis lavt, så der skal være sne og frostvejr inden, man vælger stedet,. Men så er der også noget for hele familien. Stort legeland i begge områder for de små og funpark for de større. Mor kan løbe på de brede boulevarder i op til 2600 meters højde. Far og andre vildbasser kan tage gondolen op på toppen af Lazid og her vælge imellem 4 sorte pister, de er stejle.. men fint brede.... området er stort arealmæssigt, så det tager tid at komme omkring, men det gør jo kun det hele mere spændende.
Til sidst skal nævnes Frommesabfarhten fra toppen af Zwölferkops i 2600 meter, den er rød og 10 km. lang... kan dog været overfyldt... men pefekt til carving.

Martin Clante 17/02 2009

Aldrig mere Serfaus-Fiss-Ladis
Er netop vendt hjem fra Serfaus-Fiss-Ladis området, hvor vi var i uge 6 og 7. Jeg havde hørt meget godt om området, bl.a. at det var forholdsvis ukendt uden for østrig og derfor ikke vanvittigt overrendt, ligesom skiløb, hygge osv. skulle være i top. Forventningerne blev gjort sørgeligt til skamme. Området virker skamridt og overfyldt – også af danskere og ikke mindst folk fra østlandende – måske pga. alt for stor lift kapacitet i forhold til områdets størrelse. Pisterne i yderområderne er OK, men det tager en evighed at komme hen til dem. Pisterne i Serfaus og Fiss "gryderne" er til gængæld ikke værd at skrive hjem om; overbefolkede lange flade transportstykker i et virvar, omgivet af overdimensionerede lifter, børnelande og Tivoli-lignende installationer, som stjæler den sidste illusion af naturoplevelse. Læg hertil at liftkortpriserne er højere end i St. Anton, og at restauranter og hytter er både proppede og dyre. Vi priste os lykkelige over, at vi havde købt "Ski 6" liftkort, så vi kunne stå i flere af de andre – og i øvrigt glimrende – skiområder, som ligger i nærheden af Serfaus–Fiss-Ladis.

Min tur til Serfaus i Østrig..

Jeg var i Serfaus i uge 4 i år, 2009. Det var en dejlig skioplevelse. Et godt område, rimgeligt højt, masser af sne. Vejret var desværre ikke så godt, men det kan man jo ikke vide på forhånd. Jeg kan varmt anbefale området, måske lidt dyrere end andre steder i Østrig, men som sagt et godt skiområde.

Fam. Aby 01/03 2008

Rigtig godt område
Vi har været i Serfaus 4. gange og det er et sted vi helt klart kan anbefale til andre.
Dejligt stort område som er belvet godt sammenhængende med Fiss og Ladis efter "Sunliner" kabinen er etableret. Byen er rigtig hyggelig med den kendte østrigske atmosfære. Kørsel med bil i byen er forbudt (kun tilladt ved ankomst). Det underjordiske tog bringer dig til kabineliften på ingen tid uanset hvor du bor i byen. Bliver man træt af skiløbet for en eftermiddag, kan en tur til den toldfrie by Samuan nåes på under en time i bil.