Anmeldelse af Schladming

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Claus R 12/03 2018

Skønt ski område
Har netop været i Schladming/Rohrmoos på en uges ferie med OnlineSki. Området ligger nr 8 på listen over danskernes foretrukne områder i Østrig. På min liste røg den ind i top 2. (Efter Sølden). Et skønt område med stor variation, gode pister, ingen ventetid, og mulighed for ski in/out. Vi boede 6 Pers på **** Hotel Erlebniswelt, hvilket kan varmt anbefales. Afterski på Hohenhaus Tenne slår hvad jeg har prøvet i både Ishgl, Sølden og andre steder- spitzenklasse.

Marianne Grønbech 05/10 2017

Nytår og teenagere...
Er der nogen der har erfaringer med at holde nytår i Schladming?
Jeg har to teenagere som jeg synes skulle prøve denne form for nytår.

Se profilen for Marianne
Marianne 03/08 2017

Stort, varieret område, med mange små hytter
Schladming står for mig som et stort område, med mange gode pister og også god variation i sværhedsgrad. God variation af åbne pister og pister gennem skovområde. Specielt pisterne i den nederste del af Rohrmoos er hyggelige, hvor man slå sving ned mellem hoteller og små hytter/barer i bedste østrigske stil. Vi besøgte en sådan lille afterskibar, hvor fatter går rundt og skænker små stærke ved bordene - en festlig oplevelse, kan anbefales! For god afterski kan man desuden besøge Tauernalm eller Hohenhaus Tenne - det fås ikke meget bedre!

Simon 17/02 2016

Nye pister hver dag.
Schladming og de 4 bjerge er et super fedt område, med masser af muligheder for øvede skiløbere. Fede røde pister med super hyggelige hytter med alt hvad man behøver, både for børn og voksne.
Kan kun anbefales.

Se profilen for Brian-F
Brian-F 21/12 2012

Fedt område, flinkt personale
Var det i ti dages tid for nogle år tilbage. Det er et klasse område, fede pister til at lege på. Desværre var der ikke så meget sne da jeg var der, så ved ik noget om off-piste, men det så lovende ud:). Fik tunet og vokset mit snowboard ganske gratis af en tilfældig butik jeg gik ind i:).
Hyggelig by med masser af atmosfære, og særdeles rimelige priser.

Peter 29/08 2012

Godt område for familien.......
Schladming er et fantastisk område for hele familien. Området er dækket 99% af skikanoner og pisterne er godt præpareret, så selv når det kniber med natursne er der masser på pisterne. Hvis man bor i Schladming by er der ved Planai liften bygget en skikælder hvor man kan leje en skiboks med varme hvor der nemt kan være 4 par ski, støvler og hjelme - så du kan tage direkte på afterski i dit almindelige fodtøj..... mageligt ;o)
Og så er der jo Tenne - et gigantisk afterskisted/diskotek hvor man faktisk kan fare vild.
Vi har været der 2 gange til nytår, og napper julen dernede i år.
Bare kom afsted...............

Randi Knudskov Petersen 23/02 2011

Varieret område - for såvel børnefamilier og profs
Her er mulighed for både børn, begyndere og drevne skiløbere. Rigtig gode muligheder for daglange udflugter og Schladming kan også tilbyde golf m.m.

Det er toppen.
Var i Schladming området i uge 2 2010. Vi havde udgangspunkt fra Bjerget Reiteralm som er det en af de to yderpunkter i Schladming, men hvilket område. Rigtig gode pister og masser af plads, ikke ret mange gamle lifter så et område der fungerer rigtig godt. Oplevelsen blev så ikke ringer når vi kom ud i systemet, området hænger rigtig godt sammen og du køre på ski eller kører i lift, ingen spildtid med bus. Rigtig mange spisesteder i hele området og masser af skov skiløb, så er godt når vejret er dårligt. Vi boede midt på pisten på Almdorf Reiteralm, som er hytter som ligge i forbindelse med Hotel Edelweis. Her kan du bestille halvpension, eller gå ned for at spise når du har lyst, hvis du ikke gide lave mad hjemme i hytten. Ski in / ski out.

Schladming bliver ikke uden grund rost for at være Østrigernes eget smørhul, det er et super område.

Skihils

Niels Leth

http://www.lethstravel.dk

Se profilen for Bunder
Bunder 04/09 2010


Dette er simpelthen toppen af det hele. Både ski- og afterskimæssigt.
Indkvarteringen på Gasthof Berghof i Rohrmoos og familien Huttegger kan kun anbefales alle.

Gasthof Götschlhof
Har du været på Gasthof Götschlhof inden for de sidste par år, kan du give megt en ide om hvordan stedet er. Hvordan er maden? Hvordan er værelserne? Hvordan er deres senge? Er det slidt eller bare rigtig hyggeligt? Hvordan er værten? Hvordan er pisten der fører til Hotellet? Hvordan er det for børn under 10 år?

Håber du kan give mig nogle svar på disse spørgsmål, skal der ned over nytår 2008/2009

mVH

Niels

www.lethstravel.dk

Hans 18/02 2007

Schladming - godt skiløb selv i en mild vinter
I år, hvor manglende sne og høje temperaturer indtil nu har gjort livet surt for skiportstederne i Alperne, kunne man godt blive nervøs forud for vinterferien. Schladming ligger lavt, og terrænet når ikke over 2000 meter. Vi var der i uge 7, 2007, og selv om der ingen sne var i selve byen, var skiløbet alligevel udmærket. Det meste af terrænet ligger over 1200 meter, og der var sne nok. Terrænet er velegnet til den let øvede med mange gode, varierede røde pister. De fleste pister er skovomkransede, en stor fordel i skyet eller tåget vejr. Området består af fire sammenhængende bjerge, omend forbindelsen ikke alle steder er lige effektiv. Der var ikke overfyldt, og man skulle sjældent vente længe ved lifterne. Danskerne har så afgjort opdaget området, det samme gælder østeuropæerne, men det er dog østrigerne der dominerer. Byen er stor for et skiportsted at være, og der er et pænt udvalg af spisesteder. Jeg kan anbefale området for alle, der sætter pris på østrigsk hygge og lange, middelsvære cruiser-pister.

Lasse Og Kira 01/03 2006

Det bliver ikke bedre...
Jeg vil starte med at give de andre 100% ret i deres kommentar. Jeg har været i Scladming/rohrmoos 14 gange nu og bliver aldrig træt af det.
Har også været i saalbach,wagrain og salfelden, men dette tager kagen.
Der er utrolig sammenhæng i pisterne og bjergene, man kan faktisk undgå at starte bilen under hele ferien.
Lokalsamfundet er flinke og rare som i resten af østrig men da dette ikke er så "gammelt" et skisportsted er det endnu ikke rigtig blevet opdaget hvilket gør at pisterne ikk er overfyldte.
Det er mest østrigere der prøver at slippe for Hollændere og tyskere.
Alt i alt det bedste sted overhovedet.

ps. prøv spisestedet Tauernalm i Rohrmoos.

Frede 23/12 2005

Schladming ER bedst!
Hej.

Jeg har været i Schladming min. 6 gange nu, og det findes ikke bedre. Selv i nytåret og uge 7 er der aldrig overfyldt på pisterne - og de kan besne hele området med kunstsne hvis det kniber. Og så er 70% af gæsterne fra Østrig = super god atmosfære.Topkarakter herfra !

Hilsen
Frede

PS: Og ja, den er god nok; de HAR verdens bedste Jagatee!!

Rene Tegner 22/09 2005

Schladming
vores tur til Schladming uge 8 i 2005 var over gennemsnittet. Skiområdet er kanon, specielt om formiddagen. da vi var der, var der mange snowb. i begynderstadiet,og de pløjer en del, så sidst på dagen var der meget pukkelpist.Vi nåede ikke hele området rundt, selv om vi prøvede hårdt på det.
man kan udskrive en statistik via det liftkortsystem de har, så kan man se hvor langt man har kørt.
Området er nok ikke for begyndere, men de har alle sværhedsgrader. liftsystemet fungere fint.
Om det er det bedste i Østrig, som nogen skriver ved jeg ikke, der findes mange steder jeg ikke har prøvet.

Anders Winther 17/02 2002

Schladming, et godt skisted
Var i Schladming i uge 7 i 2002, hvor næsten alle skisport steder i Østrig havde stor mangel på sne (Undtaget St. Anton), og blev glædeligt overrasket over pisternes beskaffenhed til trods for manglende snefald.
Området er meget varieret, Planai er som regel udgangsstedet, hvorfra man har muligheder for at køre over til Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm.
Det bedste sted på Planai var "bagsiden" af Planai, nærmere betegnet piste 10 og 11, der havde den bedste snekvalitet, næsten uanset vejret. På hovedsiden af Planai, kunne det om eftermiddagen være lidt softice agtig sne, når solen havde bagt i et par timer.
Ting du skal prøve:
Hauser Kaibling, tag op på toppen, hvor du får mulighed for at køre på en meget puklet offpiste. (Lad være med at tage din kone med, hvis du ikke vil skændes hele vejen ned)
Planai, - tage hele turen ned fra toppen, der afsluttes med en sort "lodret" piste, der er en udfordring i sig selv.
I øvrigt: I Schladming får du den bedste Jagathe i Østrig, den tager pusten fra dig.
Hele området bærer præg af at det er det perfekte sted for famillier, der har forskelligt niveau på ski. Der er pister for alle.
Byen er hyggelig, og selv om der ikke er overfyldt med afterski steder, så er der nok til at tilfredsstille dit behov.

Morten 22/12 2000

Schladming det bedste skisport sted i hele ØSTRIG!
Hej jeg har været i Schladming 3 gange nu i de sidste 3 år, og skal tilbage i år igen det er simpelthen det bedste, gode røde pister og rigtig gode udfordrende sorte pukkelpister, og afterskien er i top og jægerteen er den bedste. Tag til Schladming og få en rigtig fed oplevelse, jeg lover dig du vil vende tilbage - tro mig.
på en 13 skala får den 11 den mangler en lille smule størrelse i skiterrænet