Anmeldelse af Rauris

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Jesper Hvalsøe 11/12 2016

Godt familie og begynder område
Jeg er kommet til Rauris næsten hvert år siden '95 (arbejde). De har et meget hyggeligt område der er overskueligt, velfungerende og meget begynder/børnevenligt.
Skiområdet er ikke så stort men der er muligheder for alle.
Med den nye Gondol lift fra 2017 er liftsystemet nu på et meget højt niveau.
Byen er meget hyggelig og fredelig.
Ps. jeg kommer i flere områder hvert år.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se profilen for Jens
Jens 29/01 2008

Rauris 25-28 januar 2008, god oplevelse
Vi var på et forlænget WE ophold i Rauris 25-28 januar 08. Stedet er meget hyggeligt, og et godt begyndersted for famillier og par der ønsker rolige omgivelser. Jeg havde kæresten med på ski for første gang og hun kunne li det:-) Vi boede hos Herr und Frau Ensmann, og havde booket direkte via deres hjemmeside, de var super søde værter og kan klart anbefales. Tag underholdning med hjemmefra, for der sker ikke meget efter kl 16 i Rauris. Vi kunne godt finde på at tage til Rauris igen hvis vi bare er os to, men skal man afsted med vennerne så tag til Saalbach el. ligende..
Det var masser af ny sne i 1400 mtr. højde og opefter, og vi fik 30-40 cm sne en af dagende, desværre regnede det nede i dalen og det tog lidt af charmen af byen..
I forhold til andre distinationer jeg har været er priserne rimelig lave, ca € 6,50 for en Spaghetti Cabonara, og omkring 20 kr. for en Jägertee. Derudover er det billigt at handle i supermarkedet Billa, især ift. danske priser. Alt i alt et rigtig god oplevelse!!

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se profilen for Rasmus-Skov-Jensen
Rasmus-Skov-Jensen 16/10 2007

Restaurant Gusto i Wörth
Kommer du til Rauris, så undersøg om Restaurant Gusto i Wörth stadig findes og stadig laver ligeså fantastisk mad som for nogle år tilbage. Der kunne de virkelig deres kram.
Den ligger på højre side lige når man kører ind i Wörth i bil fra Rauris. (Wörth ligger 3 km længere ind i dalen end Rauris, oplagt sted at bo hvis du udelukkende står langrend).

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Flemming 24/09 2005

Tag til Rauris og gå på skiskole..
Tog til Rauris og gå på skiskole hos Ulrikke Mayers far. Kæmpeoplevelse, og fantastisk god skole.
Området er meget lille, og kan hurtigt blive kedeligt, men jeg vil alligevel anbefale det, men kun for skiskolens skyld..

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Jann Guldhammer 27/01 2002

Et sted med blandede følelser !
Rauris har et godt skiløb, men på svært tilgængelige løjper. De højst beliggende løjper er ofte lukket på grund af kraftige vinde. Det betyder at der er meget lidt tilbage at løbe på til alt for mange mennesker. Man kan tage en gondol, men kun til en let blå bakke. Resten er meget stejle T-lifter samt en gammel stolelift.
Systemet er bundet sammen af lange langsomme skovstier. Stedet er ikke så børnevenligt som det skrives i brochurer. Dette er på grund af de MEGET stejle T-lifter. Er man tilfreds med en uge på én løjpe er det da meget godt !!

Byen er nok lille, men priserne er meget høje.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Lasse Kornum 20/01 2001

Rauris styre
Et super godt sted der kan anbefales.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej