Anmeldelse af Obertauern

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Metmasu 26/02 2020

Super område
Vi var i Obertauern i uge 7, og oplevede både god plads på pisterne og meget korte liftkøer trods vinterferieuge. Sneen var helt perfekt og området hænger rigtig godt sammen. Det var 13. gang vi var afsted og Obertauern er helt klart et af bedste steder vi har været og et af de steder vi skal besøge igen! Med i liftkortet er GrossEck/Speireck ca. 20 min’s bustur fra Obertauern. Også et rigtig fint område til en dag eller to. Forøvrigt er det heller ikke løgn når der står, at der er ski-in og out næsten uanset hvor man bor i byen!

Martin Mølholt 10/04 2017

Fantastiks sted, vel nok bedste sted nogensinde
Var i uge 12 afsted til denne oversette perle, må sige at jeg er virkelig imponeret over dette sted, jeg har været flere steder i Østrig men må sige at dette område overæskede mig virkelig positivt, der er alt lige fra gode blå for nybegynder, til sorte for øvede skiløbere, et helt i gemmen fantastisk skiområde, hvor man virkelig kan få nogle km under fødderne. selve byen er ikke den største men hvis man er i bil kan man køre ned i ca 30 min og komme ned til en støre by som har alt hvad man har behov for, Vil helt klart anbefalde dette område til andre der virkelig er til gode pister, hver dag.

Poul Erik Sørensen 21/02 2017

Godt og overskueligt skiområde uden liftkøer.
Deltagerne på årets skirejse bestod af 3 garvede skiløbere og en nybegynder, som efter en kort prøvetur på begynderbakken (findes i begge ender af området) kom med op i skiterrænnet. Her findes alle pistekategorier med særdeles god mulighed for sikker offpiste, når forholdene i øvrigt gør det muligt. Snesikkerheden er stor - p.t. ca. 170 cm på bjerget - p.g.a. den høje beliggenhed. Til gengæld er pisterne ikke specielt lange, da også byen ligger højt.
Modsat sædvanlig fransk standard var standarden i vores lejlighed "tårnhøj" med badekar/brus/sauna/jacuzzi nyt køkken og masser af plads.
"Nybegynderen" havde inden hjemturen rigtig mange km. skiløb - herunder 3 sorte pister - i "rygsækken" - og Obertauern kan "varmt" ;) anbefales af os alle.

Jbo 13/11 2016

Fantastisk område for den øvede skiløber
Var der i uge 2, og sikke et fremragende område. Vel præparerede pister, fantastisk afterski, gode hoteller og gode offpiste muligheder i kraft af voldsomme snemængde Obertauern får da det ligger så højt. Af minusser kan funparken nævnes (Meget lille og med meget små hop) og det faktum at det er dyrt at bo i byen. Men helt klart det værd hvis man som øvet skiløber ønsker at prøve noget andet end st. anton, Ischgl osv.

Charl8 26/02 2016

Luksuspræg
Skønt og smukt terræn med hyggelig og velfungerende bymidte. Rigtig mange luksushoteller hvilket byen bærer præg af. Byen ligger så højt at der sjældent er kedeligt tø og sjap i byen.

Per 20/02 2016

Lækkert mindre område
Skiområde hænger rigtig godt sammen

Annette Christensen 19/12 2010

luksus for 50+
Dette sted er for familier med børn, eller voksne der bare nyder skiløb i god sne. Det geniale ved dette sted er, at du kan kombinerer god mad, wellnes og der er flere rigtig gode hoteller at vælge imellem. Luksusferie for priser der er til at betale.

Se profilen for Klitgaard
Klitgaard 05/01 2010


VIRKELIG et fedt område!

05/10 2009

Super terræn
Super terræn

Lars Lübech-jensen 29/12 2008

Obertauern
Har været i Obertauern en enkel dag i 2006, fordi vi havde dårlig sne i Dachstein
Så vi havde hørt om det her sted der lå højt med god sne, og sneen var da også god, men syntes det er et dårligt område, der er ufattelig mange transportstykker, føler man sidder i lift konstant. Ikke de store udfordringer på pisterne.
Vi var 8 personer afsted, og holdningen til området var faktisk ens.
Har været rigtig mange steder i Østrig, og må desværre sige at dette er det ringeste

Obertauern, jan. 08.
Jeg var i Obertauern i uge 4 i år. Det er et udmærket sted, ikke stort men gode pister. Området ligger ret højt, hvorfor der var gode sne forhold på stedet. En lille hyggelig by.

M. v. h. Chresten Frederiksen.