Anmeldelse af Neukirchen am Grossvenediger

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Karen Andersen 02/07 2009

Ferie i julen
er der nogen der kender et godt sted vi kan være i julen vores lille familie på 9 personer?
Med halvpension

Se profilen for Bank
Bank 08/07 2008

Ganske godt
Neukirchen am Grossvenediger er i forhold til sin størrelse et ret godt sted, der er forholdsvis stor afveksling i pistene. Andre steder (bl.a. Gasteinertal, dog ikke Sportgastein) hvor jeg i gennem tiderne har været, var der slet ikke den samme aflveksling på pistene, som i Neukirchen. Det er heller ikke så overbefolkede som f.eks. Gasteiner Tal. Sneforholdene i Neukirchen er også langt bedre, samt præparering af pistene er bedre.

Neukirchen har dog kun to ulemper, og det er, at der kun er en adgangsvej til skiområdet i form af en kabinelift. Den anden ulempe er, at dalafkørslen ender knap en kilometer fra liften!

Ulemper ved mangel på adgangsveje, hvilket gør skiområdet udsat p.g.a. dårligt vejr og tekniske nedbrud, opvejes dog af, at man for nogle få Euro mere om dagen kan købe et liftkort der også gælder til ZillertalArena-Gerlopass, der ligger 15-20 km væk.

Så alt i alt kan jeg kun tilråde, at man afprøver stedet!

Anna 25/03 2006

Fedt sted
hej jeg var i neukirchen i en uge, og det var rigtig fedt. der er okay mange bakker dog ikke så mange rigtig stejle så det er et godt begynder sted og man farer ik let vildt i området. der er ikke så mange steder at spise kun et sted og det kan godt være lidt irreterende. men alt i alt er det et godt sted. kan rigtig godt anbefales men kun i en uge.

Jürgen Clausthaler 27/12 2005

Super godt sted
Alle tiders stedmed en venlig befolkning
og med skønne naturoplevelser af enhver art.

Krikker 28/08 2005

Fedt nok sted..
Var der i uge 10 med skolen. Det var en vildt fed tur, og også en perfekt tur for en skole hvor der selvfølgelig er nybegyndere.. Selve området er større end man lige tror. Liftsystemet er også ok og moderne, bare lidt ærgeligt at der kun er en lift der går op til toppen, for hvis der lige er storm ved den lift er der ingen mulighed for at komme op. Der er masser af gode blå og røde pister.. De sorte pister svare dog ik til sorte efter min mening det er bare reklame. En tur jeg kan anbefale er at tage nedkørslen ned fra top til bund. Den er omkring 6 km vil jeg tro og ik nogle smalle og kedelige boulevarder. Det er dog lidt surt at pisten den slutter 500 m fra liften.. Men alt i alt synes jeg det er et fedt sted og ka godt anbefales for nybegyndere og let øvede.. Personligt savnede jeg lidt mere udfordring....

Brian 19/12 2004

Godt begynder sted
Et lille område. mange blå pister med godt fald og god bredde til begyndere eller let øvede.

Man kommer hurtigt til toppen, og der er meget lidt kø ved lifterne.

Verdens længste kælkepiste er i Neukirchen, ca. 14 km. lang, kan absolut anbefales. Sæt en eftermiddag af til hele turen.