Anmeldelse af Mayrhofen

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Jakob F 19/01 2019

Uge 7, lift kapacite ?
Hej ! Jeg vil hører om der er nogle som har erfaringer med at stå på ski i Mayrhofen / Finkenberg i uge 7? Er der lange liftkører / med andre ord, kan liftsystemet trække en af de mere travle ski perioder ?

Se profilen for Mogens
Mogens 13/02 2013

Mayrhofen- et fantastisk skiområde
Det er ikke uden grund at vi er faldet for Mayrhofen. Området er kåret som 2 bedste skiområde i Tyrol foran mange klassedestinationer- herunder St. Anton og Sölden ! Mayrhofen oser af Østrigst Tyroler-stemning og byder på livlig afterski, en hyggelig gågade med masser af shoppingmuligheder og et væld af muligheder- sommer og vinter. Området er særdeles familievenligt med fornuftige priser og byder bl.a. på et opvarmet vandland og biograf, samt gode børneområder i skiterrænet. En af de bedste funparks, Vans Penken Park er også at finde ved Mayrhofen !
Skiområdet ved Mayrhofen er meget varieret og byder på 159 km pister- Penken er det største område og med røde, blå og sorte pister er der alle muligheder. Ahorn bjerget er mest for begyndere med rullebånd og små blå pister men med en fantastisk udsigt som er et besøg hver for alle- her er der også en igloo bar kaldet "White lounge". Hintertux gletcheren er kun 40 min væk og byder på skiløb helt op til 3250 meter (inkl sommerski). Med på liftkortet er også Zell am Ziller og Kaltenbach- dvs 670 km på eet liftkort- større og bedre område finder du ikke i Østrig ! Liftsystemet er helt i topklasse. der kan være lidt kø ved hovedliften i Mayrhofen om morgenen. Prisniveauet er oven i købet lavere i Zillertal end Ischgl, St. Anton og Sölden (skileje/bespisning/afterski)

De bedste skihilsner!

Lennart From 18/01 2005

Et dejligt sted...
Jeg var med familien i Mayrhofen i nytårsuge.
Mayrhofen er en af de mest charmerende byer i Østrig, som jeg har været i. Det er også en af de eneste byer i Østrig hvor det er muligt at komme med liften op inde fra centrum, og hvis man kommer før rush hour, kan man komme op uden kø.
God solid østrigsk afterski og mange gode restauranter.
Skiløbet var ganske godt med alt fra blå til sorte pister, og så galdt liftkortet til hele dagen, så vi køret faktsik nææsten på nye psiter hver dag.
Alt i alt et sted der bestemt kan anbefales.

Ivan Hjortskjold 17/11 2004

Mayrhofen og Finkenberg
Hej alle i glade skifolk.
Det er synd at tale om Mayrhofen uden også at nævne Finkenberg, som ligger ca.5 Km længere inde i Zillertall dalen.
Har nu i ca. 10 år holdt skiferie i Finkenberg.
I Finkenberg er der godt med pensionater og hoteller, samt ok afterski.
Når man fra Finkenberg kører op med gondolos, så kommer man op i det samme område, som når man tager op fra Mayrhofen.
Området er blevet meget udvidet de sidste år, både sådan areal mæssigt med flere pister, men også med flere og større lifte, så man ikke behøver at stå i kø, selv i uge 7.
Området er så stort at man ikke når gennem alle pister på en dag.

Liftkortet man køber gælder stort set til hel Zillertal dalen, og mod et tillæg, har du også liftkort til Hintux gletcheren. (Det skal bare prøves)
Jeg køber altid liftkort incl. Hintertuz gletcheren, for så kan jeg tage ud på gletcheren når vejret er stille med høj sol eller hvis der er for varmt på de lave pister.

I feb. 2004 havde de i Finkenberg den stejleste pist i Østrig, ca 70 Grader. Om jeg var en tur ned af den, ja selvfølgelig, men indrømmet, kun en gang.

Kan på det varmeste anbefale Finkenberg og Mayrhofen, ganske enkelt et pragtfuldt sted, for både børn, de vilde, voksne og dem der bare vil vandre.
God tur, med venlig hilsen Ivan Hjortskjold

Jesper Tandrup 31/12 2001

Et sted med hollændere!
Efter en togtur på cirka 17 timer fra Kbh. H, med skift i Mûnchen og den lille østrigske by Jenbach, nåede jeg frem til Mayrhofen!
Jeg kunne se på de ydre omgivelser at i Tirol holdt man altså også de gode juletraditioner vedlige.
Okay, så mangler jeg bare at mødes med kæresten, nåede jeg lige at tænke for det "bib'ede" fra min telefon! Det var en SMS fra hende. Hun fortalte at hendes bus var fanget i store snemasser på den tyske autobahn...og at der nok lige ville gå ca 10 timer ekstra for hun nåede herned.
Hmm...efter lidt overvejelser tog jeg mit board på ryggen og prajede en taxi som kørte mig til mit Gasthof da det var hende der havde bookingpapirene på vores værelse måtte jeg jo satse alt på at overbevise dem at jeg var den rette ejer af dette værelse...dette viste sig imidlertid ikke at være nødvendigt, da de modtog mig med åbne arme og troede på hvert ord jeg sagde!
Her fik jeg lige sat det første plus i min sorte bog over Mayrhofen!
Jeg tænkte at når jeg alligevel skulle være alene den første aften så kunne jeg da ligeså godt gi den en på armen i byen, så det gjorde jeg! Jeg entrerede det første afterski sted kl ca 19.00 hrs og en lugt af sved, øl og røg væltede ind i mit ansigt, samtidig med at en brigade af hollændere brølede med på en...åbenbart...meget populær sang der handlede om at man meget gerne ville have bukser med lommer på siden...!!!???
Efter at have kæmpet mig vej gennem brigaden og op til baren og fik serveret den første øl...var det såmænd....hollandsk øl. ARGHH