Anmeldelse af Mauterndorf

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Brian Larsen 14/08 2007

Mauterndorf uge 6/2007
Vi (2voksne og 2 børn) var for første gang i Østrig i uge 6 2007. Vi var i Mauterndorf, hvor vi boede på det 4-stjernede hotel Steffner-Walner lige midt i byen og med skibus lige uden for døren. 3 minutter i en mindre skibus og vi var ved skiområdet grosseck-speiereck. Vi syntes det var et super godt skiområde, meget varieret terræn, ingen nævneværdige køer ved lifter, længste piste 9 km, mange forskellige restauranter/caféer i skiområdet. Liftkortet gælder også til de øvrige områder og en enkelt dag tog vi også bussen til Fanningberg, som også var et rigtig fint sted. billeder fra skiferien kan ses på vores hjemmeside www.ejlstrup8.dk Vi skal helt sikkert tilbage i 2008 med Team Benns - også selvom vores yngste datter desværre brækkede sit ben i Mauterndorf.

Anne 08/04 2007

Mauternedorf - hænger områderne sammen?
Hej
Er der nogen der ved, og de 4 små områder omkring Mauterndorf (Katschberg, Grossek/Speiereck, Fanningberg og Aineck er sammenhængende? Det ser ikke sådan ud på pistekortet. Er det besværlig at komme fra det ene sted til et andet?

Peter 14/02 2006

Dejligt område for familier
Vel hjemkommet efter en dejlig uge 6 i Mauterndorf, hvor vi var 11 personer i alderen 2 til 67 afsted har vi kun ros til overs for skiområdet. Det er ikke stort, men hænger utrolig godt sammen og byder på rigelig udfordring, selv til erfarne skiløbere. Det betød at vi trods forskelligt skiniveau kunne mødes jævnligt, at vi kunne tage os af en lille ikke-skiløber og alligevel få masser af skiløb selv. Især kabineliften, der med stor comfort og høj hastighed bringer folk op i terrænet, er genial. Man kører let en klapvogn lige ind i liften og 6-7 minutter efter er man oppe.