Anmeldelse af Matrei / Kals

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Niels 10/01 2011

Forkert angivelse på kort
Når man klikker på "vis på kort" vises en "forkert" Matrei nær Brenner-passet.
Den "rigtige" Matrei med skiområde sammen med byen Kals ligger ved Grossglockner.

Tom Sørensen 28/10 2009

Manglende opdatering af piste data
Piste data er angivet til 35 km. Dette er par år siden, at dette var tilfældet. I dag er Matrei og Kals lagt sammen til et område med ialt 110 km pister (se gg-resort.at).

Hele liftsystemet er nu blevet gennemrenoveret, hvor den sidste, men centrale Goldried II lift prøvekøres i disse dage (Okt 09).

Kim Frederiksen 13/01 2009

Matrei Uge 4
Vi er 9 personer som har været på skiferie i Matrei.

Vi boede på Hotel Goldried - som absolut var særklasse. Både hvad angår faciliteter og bespisning. Meget dejlig oplevelse - blot en skam, at det ligger så langt fra DK. Der er langt til nærmeste motorvej. Hotellets personale leverede en uovertruffen god service.

Ski-terrænet er absolut IKKE børnevenligt. Vores børn fik ikke den store glæde af Ski-skolen.

Liftsystemet trænger til en renovering og vil man fra Hotellet til toppen, tager det i dag ca. ½ time at komme med 2-stoleliften op.

Vi havde en rigtig god 1-dags tur til Lienz. Lienz er bedst, når der er vindstille og solskin på grund af de store åbne boulevarder. Vi var heldige og ramte en rigtig god dag.

Vores ski-haj (Birgitte) tryllede rundt med børnene og alt i alt har vi haft en kanon ski-ferie. Men det bliver nok ikke Matrei igen. ;-(

Finn Olsen 18/02 2008

matrei uge 7
Matrei har rigtig gode sne- og pisteforhold. Og er iøvrigt udvidet iforhold til det der står på diverse hjemmesider. Både hvad angår piste km og liftsystem. Og fra næste sæson udvides med adgang til Kals-området, samt et par nye pister i Matrei, så yderligere ca.35km pister kommer med. Dog skal man nok ikke vælge stedet som nybegynder på ski, da en del blå pister kun nåes efter nedkørsel af ganske stejle røde pister.
Gamle 2 stole lifter står foran udskiftning, hvilket også er MEGET tiltrængt, da de i år var ude af drift meget af tiden !
Hvis afterski har betydning: Find et andet sted !
Matrei skal du kun besøge for skiløbet og en fantastisk natur.