Anmeldelse af Lech & Zürs

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
JJ 10/03 2009

Storslået sceneri!
Fantastiske off-piste over Zug-området.

Men mit bedste råd til være at man tage turen fra Zürs til det øverste stolelift (Muggengrat - en gammel 2-mands stolelifte), hvorfra man tager Zürser Täli tilbage til byen. Jeg har prøvet at stå på ski på mange bjerge i mange lande – men dette er muligvis det mest storslåede sceneri jeg har oplevet med alpinski under fødderne!

Ann-sophie 27/02 2005

Sådan Østrig!
Fantastisk sted. utrolige fine præperarede løjper! det oplagte sted for skiskoler!
du har måske hørt rygtet om Lech: damerne står i pels på løjperne! Sandt, men det er langt fra alle...
samtidig er det fra Lech let at komme til St. Anton - nok det bedste sted i hele Østrig! har du ik været der, så foreslår jeg du booker din rejse her og nu!..

Se profilen for Nicholas-D
Nicholas-D 18/04 2002

Den hvide ring
Lech og Zürs i Vorarlberg er indbegrebet af fantastisk hygge, natursceneri og meget høj snesikkerhed. Områdets enestående beliggenhed på Alpenordsiden, de øst-vestvendte dale og høje bjerge, gør at de fugtige vinde fra den nærliggende Bodensee og næsten alle vejrfronter presses ind i dalene og afgiver enorme snemængder. Lech-Zürs har sammen med det nærliggende "Stuben am Arlberg" fået stemplet som mest sne i Europa.
Skimæssigt er områdets præparede pister mest for de middelgode løbere. Lech har det letteste terræn mens Zürs' terræn er noget sværere. Skiområdet er opbygget som en stor hvid ring af pister og lifter der forbinder de to byer. Vejen rundt i liftsystemet er med uret.
For de rigtig gode løbere og freeridere er der rigtig mange gode offpistemuligheder. Som en ekstra oplevelse kan man tage til det nærliggende Stuben eller St. Anton am Arlberg. Begge områder har eminent skiløb inkluderet i liftkortet.