Anmeldelse af Königsleiten

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Per Klitgaard 24/02 2011

Godt familiested
Königleiten byder på en del nemme pister som er til at overskue for de fleste familier med børn, hvis man har mindre børn med kan man i stor udstrækning holde sig til et bjerg. Det eneste lille minus hvis man er begynder, er at de sidste nedkørselsler til busser/by er nogle stejle pister som man kan se ikke alle er lige glade for.
Ellers et super godt sted.

Se profilen for
Poul Sørensen 23/02 2011

Kanon alsidig by
Vi var i Königsleiten i uge 3 2011 - kanon sted og vi var heldige med vejret. Hvis der er børn med, tag på Plattenkogel hvor der er masser af blå selvtillidspister !!
Vi boede på Mountainclub Hotel Ronach som ligger 2-3 km fra ALT !!! så det er enten med skibussen lige uden for døren eller egen bil... Fordelen ved dette er prisen og poolområdet.
alt i alt var det en god tur der endte med lårhøj puddersne (udenfor pisterne)

GOD TUR TIL ALLE

Lars Wittus Sørensen 17/04 2009

Transport Innsbrug-Konigsleiten
Er der nogen der ved hvordan man nemmest kommer fra Innsbrug lufthavnen til Konigsleiten tog-bus-taxa og hvad koster det ca. ?

Hilsen Lars

Morten Broch 17/02 2008

Fantastiske dage i Konigsleiten / Krimml
Er netop kommet hjem fra 6 fantastiske skidage i uge 7-2008. Sne på alle pister og solskin fra morgen til aften. Vi boede i Krimml på den anden side af Konigsleiten. Terrænet på Gerlosplatte er SUPER til begyndere, letøvede og børn. Her er blå og røde præparerede pister pister med god længde, med start i ca. 2000 meters højde. Et liftsystem (stort set uden T-lifter) der BARE fungerer, hjælpsomt personale og sidst, men ikke mindst, ingen liftkøer. At tænke sig en uge i høj-sæsonen, hvor du ikke står i kø, bare fantastisk. For den øvede skiløber er terrænet på Konigsleiten mere udfordrende i alle sværhedsgrader og med flere upræparedede pister. For eventyren er der mulighed for en god lang dag til området ved Zell via Gerlos.
Selve Krimml har ikke det store afterski miljø, men for familer med børn er det efter min mening heller ikke afgørende. Vi kørte selv op i terrænet, men skibusserne kører hele tiden og fungerer godt. Området er klar anbefalelsesværdigt.

Birgitte 12/09 2007

Super sted
Vi var i Köenigsleiten i 2006.
Det er et rigtig godt sted. Dog syntes vi at nogle af pisterne ned til byen var dårligt præparerede. Bakken ned til gondolliften er meget stejl og kort, og bestemt ikke for nybegyndere. Området på den modsatte side af vejen er er ellers super til nybegyndere.
Billigt at gå ud at spise, men de hygger ikke så meget i lejlighederne. f.eks. var der ikke siddepladser til alle når vi skulle familiehygge om aftenen. Kun 1 sovesofa med 2-3pladser i en app.til 8-10 pers. Træls!!! Det kunne de godt blive bedre til.
Men hvor var der flot. halvanden meter flødeskumssne på hustagene og høj sol. Ingen frysende børn jubii.
Birgitte

Erik Wester 29/12 2003

K for Kanon
Sådan skal et skisportsområde bare være når man vil have det hele på Østrigsk facon. Sne og løjper af alle kategorier. Aktiviteter af alle slags, og ja, - det er lige før Frankrig ikke kan følge med. Der er mulighed for skisafari helt over til Zell am Ziller og den anden vej til Gerlosplatte, man behøver næsten ikke tage den samme piste mere end en gang om dagen. Afterski - og aftenlivet er helt i top, og for for ungerne var planetariet en stor oplevelse. Turen til Krimml er et højdepunkt man ikke må snyde sig for samt naturligvis et besøg på de mange "alms". Eneste minus når man er kør-selv skiløber er turen fra Zillertal og op ad bjerget - der er snekæder en livsnødvendighed.