Anmeldelse af Kleinarl

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
J. Andersen 13/08 2006

Hyggelig by
På trods af byens størrelse, og det umiddelbare lille skiområde så blev vi, (4 voksne og 3 børn), meget positivt overrasket. I uge 5 havde vi valgt og tage afsted til kleinarl, dette var et godt valg, da der lige var faldet 80 cm nysne :). Kleinarl er en meget hyggelig lille by, med overraskende lavt prisniveau på de små lokale restauranter. Det lokale skiområde var godt, velpræpareret, og overskueligt når man har børn med. Og mangler man udfordring, så løber man blot om på den anden side af bjerget, og videre over mod Zauhensee, eller man tager bussen/bilen til Wagrain, så er der mange nye kilometer pister og boltrer sig på. Kleinarl kan klart anbefales, til en hyggelig og rolig famileferie.

Martin 23/02 2005

Kleinarl, et besøg værd
Jeg boede i Kleinarl i uge 7 her i 2005.
Når man ser på beskrivelsen, og det falder en i øjnene at der kun er 16 km pister, som består 12 km blå og 4 km røde, så tænker de fleste automatisk, at det nok ikke er det helt fede.
Men... Det er virkelig et fabelagtigt godt område at køre i. - Det er måske ikke området for halvprof'er, men dog et besøg værd selvom det er din 3-4-5 eller 6 uge på ski/snowboard. Synes man, at man har set nok til Kleinarl kan man køre til de vedliggende områder:

Der er en rigtig god forbindelse til Zauchensee som nås via en ski-traktor som kører i pendulfart fra Flachau Winkel. Turen til Flachau Winkel er en dejlig tur (bortset fra at forholdsvis nye snowboardere nok ikke er så vilde med den da der er en ret lang (i hvert fald hvis man ikke har så god kontrol) transportpist som går meget ligeud lidt ned og lidt op hist og her). Når man er nået til Zauchensee har man endnu et rigtigt dejligt område at køre i.
Man kan også tage en skibus til Wagrain og stå der, og så er der jo ingen ende på det antal pister der står klar!

Johnny 18/02 2003

Lille sød by.
kleinarl er et besøg værd, da jeg var der sidst
fik jeg en snak med en lokal i skiliften, vedkommende
sagde at alle de gamle træklifter blev udskiftet inden for få år, dette må betyde at man kan komme fra Alpendorf i den ene ende af liftsystemet til det pragtfulde Flauhauwinkel i den anden ende uden at køre i træklifter, denne tur kan gøres på en halv dag.
altså spænd skiene på og tag en tonsertur rundt i det flotte område.
det er ikke så overrendt med skiturister endnu.

Karin Kainhofer 23/12 2002

Dansktalende skilärer
Paa skiskolen Schernthaner i Kleinarl er der en pige, som taler dansk og som hovedsagelig underviser börn.