Anmeldelse af Kitzbühel / Kirchberg

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Mette Frederiksen 31/08 2015

Kirchberg
Fantastisk skisportssted! Gode lifte. Hyggelige hytter i terrænnet til frokost, varm kakao og festlig afterski.

Se profilen for MadMartigan
MadMartigan 09/09 2014

Kirchberg
Kirchberg i uge 12. Med familien. Konen, jeg og sønnen på 3 år kørte selv om lørdagen, d. 22/3, og så kom mine forældre med flyveren til Salzburg onsdag morgen. Så havde de den bette, så kunne vi rigtig udforske området torsdag og fredag. Jeg var meget skeptisk, da der ikke var kommet sne i hele marts. Da vi ankom til Kirchberg lørdag aften, var der 16 + grader, og folk sad udenfor og spiste. Der var grønt overalt. Søndag morgen var der hvidt og sneen dalede ned hele søndag og halvdelen af mandagen i -1 til -2 grader. Fuldstændig surrealistisk, der var lige pludseligt hvidt over alt, alle træer var dækket af sne, og beboerne i byen skrabte sne på livet løs. Knægten kom på ski halvdelen af dagen, og sidst på ugen var det kun kælk. Området er ok stort, og 3S kabinen er til dato den smukkeste lift jeg har været med, der er virkelig flot, især når hele landskabet er dækket af sne. På Jochberg siden er det dog meget snævert, og jeg kunne forestille mig der var vildt meget kø i de travle uger, da man tit kun kan komme med én lift. Modsat fx Ischgl og Kirchberg/Kitzbühel, hvor man tit kan vælge en anden lift, med mindre kø. Bestemt et sted jeg kunne komme tilbage til, men hold nu k… det er dyrt i Kitzbühel.

Billeder fra Kirchberg/Kitzbühel

http://billedeupload.dk/images/8Qnp.jpg

http://billedeupload.dk/images/dklzZ.jpg

http://billedeupload.dk/images/Yy5ad.jpg

Hans 24/02 2006

Noget af det bedste
Rapport fra uge 7, 2006: Dejligt område, varieret terræn, masser af sne, ingen liftkøer af betydning. Prøv den nye gondol 3S som kun er 1 år gammel. Den sørger for at hele området hænger sammen uden at man skal tage en skibus, og så får man en flot tur flere hundrede meter over en dal.
Et andet tip: Køb det skipas der dækker Kitzbüheler Alpen (koster kun en anelse mere end basis-kortet) og prøv så den nye gondol Ki-West et par kilometer fra Kirchberg. Det er en splinterny forbindelse til Westendorf, der godt nok er et væsentligt mindre område, men absolut værd at ofre en dag på. Der går skibudder fra Kirchberg til Ki-West.

Jesper 16/12 2005

Utroligt
Kitzbühel er for alle skiløbere.
Der er gode, velpræpererede pister og et fremragende liftsystem.
Området er stort og der er garanti for sne fra i hvert fald december.
jeg har aldrig været et bedre sted.

Kenneth 01/12 2005

Kitzbühel uge 8 - 2005
Var i byen for første gang med en kammerat. Kan varmt anbefales. Har rejst på mange destinationer i Europa og kan anbefale Kitzbühl som en af de bedste hvis ikke DEN bedste. Dejligt terræn og super by. Ikke for vildt afterski men heller ikke for kedeligt. Med den nye udvidelse af området bliver det kæmpe. Glæder mig til 2006 hvor endnu en tur går derned. Håber at vi ses.

Hans 14/03 2005

Kan anbefales!
Vi var der i uge 7, 2005. Skiterrænet er stort og varieret med såvel brede pistemotorveje som stejle sorte løjper. Det meste skiløb finder sted under trægrænsen, og det er nu engang det sjoveste, når der ellers er sne, og den var der masser af! Der var mange mennesker, men ikke nogen liftkøer af betydning. De fleste danskere bor i Kirchberg, men et besøg i Kitzbühel kan anbefales, og har man behov for en slapper er svømmehallen "Aquarena" stedet. Der er ikke specielt mange danskere, derimod rigtig, rigtig mange hollændere.

Vibeke Corvinius 18/12 2003

Rigtig fedt sted, som desværre er lidt overset....
Efter at have været skilærer i Kirchberg sæsonen 2002/2003 kan jeg klart anbefale en tur dertil. Der er pister lige fra begynderstadiet til øvede. Hvis man er til offpiste og sneen falder, er PowderHeaven ganske som navnet antyder klart et sted at prøve!! Desuden er der mulighed for en god skisafari samt gang i den om eftermiddagen/aftenen til dem, der synes, stemningen skal vejres. Området er desværre lidt overset af danskere, men det skal nok vende - især efter de nye lifter, der kommer til området nu; det bliver stort! Prøv det og få en rigtig god oplevelse ud af det!!!

Christian B. Larsen 10/01 2001

Ferie i Kirchberg
Til alle der overvejer at rejse til Kirchberg på ferie - området er OK - og er der sne nok, er det muligt at stille alle tilfredse. Forstår man at planlægge dagen lidt, er der mulighed for en gang udmærket afterski, som er sjov for både gamle og unge. Jeg har været der et par gange på en 3 dages tur, og jeg må sige, at hver gang har været sine egen lille succes historie!