Anmeldelse af Kaprun / Kitzsteinhorn

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Bo Slemming 03/02 2007

Kørevejledning til Kaprun?
Hej

Jeg skal til Kaprun her i vinterferien, hvilken vej er nemmest når man kører i bil, her tænker jeg specielt på det sidste stykke efter Munchen. Skal man over Zell am See, eller kan man kører direkte til Kaprun over Kitzbuhel.

Tak for et evt. svar.

Bo

Tommy vikjær andersen 02/04 2005

Godt område.
Kanon område eller områder for i virkeligheden står man i tre forskellige områder Zell am see + Området v. Kaprun + Kitzsteinhorn, så vi var meget glade for at vi havde bil med, for morgen og aften køen på skibussen så en anelse kaotisk ud - men på pisterne er der ingen problemer, folk bliver hurtigt spredt ud så man oplever næsten ingen liftkøer. Vi boede i Kaprun der er meget stille og rolig med masser af gode spisesteder - så hvis man lægger tyngde i after skiing så er det nok ikke lige stedet. Men med børn er det udmærket, bedste børne skiskoler ligger i zell am see.

Gert Andersen 20/02 2004

Første og ikke sidste....
Hejsa


Vil lige lægge en komentar om dette vidunderlige skisted....

Når man er her tager det kun 3 dage at lære at stå på ski uden skiskole....

Og efter en uge tager det kun 8 min. at komme fra toppen til bunden (godt øm i lårene)...

Og pavilionen der ligger midt i byen på torvet er et dejligt sted at nyde en kop jægertee (og der er ikke så langt at kravle hjem)....


Nyd det det gjorde jeg :-)

Mk Petersen 29/09 2002

Kaprun - for både begyndere - øvede & proffer.
Kaprun er centrum for det østrigske skilandshold, idet der på gletcheren på Kitzsteinhorn er opført en stor bygning til østrigske konkurrence skiløbere, da forholdene er sådan, at der kan køres på ski HELE ÅRET. Har du prøvet for meget "slosh" sne og helt optøede pister, så skal du ikke tøve med at vælge Kaprun på din næste skiferie. Eneste minus ved Kitzsteinhorn - vejret kan være skrapt i 3000 meters højde, så pak dig godt ind. Kaprun indeholder masser af "afterski" muligheder. Pistekort der kan bruges i hele "Europa Skiregion" (Kaprun - Zell am See). Der er masser af gode skiskoler. Bjerget Schmitttenhöhe har permanente snekanoner. Pisterne er altid velpreparerede om morgenen og der kan altid findes et bjerg med rette ski og vejrforhold. Det er fordelen ved området. Kan absolut anbefales !!!! http://www.zellamsee-kaprun.at/
http://www.kaprun.at/

Erik Andersen 29/09 2002

Kaprun - her kan du altid stå på ski uanset vejret
Kaprun er en utrolig hyggelig by beliggende ved foden af begynderbjerget Maiskogel. Der er kun 10 minutters bus eller bilkørsel til Østrigs næsthøjste bjerg Kitzsteinhorn, der er beliggende i 3203 m højde, hvor der altid er sne og dejlige brede pister. Vejret er dog altafgørende, da et uvejr kan komme lynhurtigt. Til trods for ulykken i bjergbanen for nogle år siden, er området helt fantastisk, specielt efter der er kommet nye "Gletcherjet 1" (www.kitzsteinhorn.at)kabinelifte med plads til ikke mindre end 24 personer. Det tager derfor kun få minutter at komme op i højden. "Gletcherjet 2" åbnes i Oktober 2002, så man hurtigt kan komme helt op til toppen med kun et skift. Skulle vejret svigte på "hornet", er der fantastiske skimuligheder ved 15 minutters kørsel til Schmittenhöhe bjerget i Shuttdorf, hvor man med Aretibahn kører op i 2000 meters højde. (Liftkortet gælder på alle 3 bjerge) Der er faste snekanoner, så der er altid sne, også selv om vejret bliver for mildt. Det er jo problemet andre steder i Østrig - feks. i Badgastein. DERFOR - prøv Kaprun ! Og så er det billigere end f.eks. Wagrein.