Anmeldelse af Kappl

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Anne M 02/09 2015

Bedst og billigst for børn
Kappl er ikke Østrigs største destination, men den er virkelig fantastisk for børnefamilier - især de mindre børn. Og så er prisniveauet en brøkdel af Østrigs øvrige destinationer.

Vil man gerne have både Kappl OG et kæmpe skiområde, ligger byen kun 8 km fra Ischgl (gratis skibus), og man kan købe liftkort til enten Kappl alene, det store område (inkl Ischgl) eller en kombi med to dages adgang til Ischgl.

Området er centreret om en stor restaurant, hvor også børneområdet ligger. Her er gode pister, lifter og legeområder for børn, og det er frit tilgængeligt hele dagen ( andre steder er det reserveret til skiskoler). I restaurantbygningen er der en hel etage med legerum, som også er frit tilgængeligt. Desuden kan man her mod en meget symbolsk betaling aflevere barnet i kortere eller længere tid under opsyn af sødt personale. Her er desuden pæne og varme toiletter og pusleborde.

Vi vender helt sikkert tilbage flere gange, mens børnene er små!

Jens Larsen 15/05 2013

Smukkeste åndehul i alperne
Vi har gennem de sidste 15 år besøgt Kappl - først med vore 2 piger og dernæst alene. Byen og området er unikt. En stille bjerglandsby med gode spisesteder og en venlig atmosfære. Vandreområderne er mange og forskelligartede - såvel til øvede som til mindre øvede. En lift sørger for, at man kommer op i højderne og anvender kræfterne på at vandre i de høje og smukke bjerge. Om aftenen venter små hyggelige spisesteder og ikke mindst Hansl's Tenne, som er en lille hyggelig café, hvor ejeren selv forestår servering og hygger om gæsterne.
Området og især byen kan anbefales til familier med børn eller enlige par.

Colette Guggenheim 01/11 2005

Beklager et par stavefejl,som her bliver rettet .
Yes det dejlige rolige skisportsted Kappl,kan virkelig anbefales til dem som ønsker ro om aftenen ,efter dejlig lokal ski og kælbakken for børn og voksne, ned direkte til Kappl by,+ er det langt billigere i KAPPL og man oplever det rigtige lokale østrigske bjerg befolkning,og dejlige lokale restauranter, og ja langt billigere enD ISCHGL og andre destinationer.

8 km er der fra KAPPL til ISCHGL, til dem som ønsker væsentligt mere fart over feltet og de store velforberedte prepariete pister med ca.220km , ISCHGL også kaldet skiporstgiganten, og med direkte skifart ned til den toldfrie Schweziske by SAMNAUN, og som er en mega hyggelig by, og med en god atsmosfære!

Fra ISCHGL til Galtür er der også kun få km, og som mange ved,var det bla.der ,hvor den berømte forfatter Hemningway så ofte kom, i hans levetid....
Galtür området er også smuk til en heldagstur og minder meget om de nordiske bjerge.
Om der er nogen som ønsker det ,kan en del af mine billeder ses på adressen:

www.fokusrejser.dk på deres hjemmeside under fotogalerie.

FOKUSREJSER/STJERNESNE er iøvrigt kendt som et rigtig godt selskab, med mere end 21 erfaring til KAPPL og ISCHGL og kan kun anbefales at rejse med dem,Jeg har selv igennem 8 år ca. rejst igennem dem.

God tur til jer alle ski intuisiaster--skibumser-- familier -- børn og venner,måske vi ses dernede, hvis jeg selv ligepludselig er der samtidigt.

Colette Guggenheim 31/10 2005

Yes Kappl og Isghl +Samnau
Yes det dejlige rolige skisportsted Kappl ,kan virkelig anbefales til dem ønsker ro om aftenen efter dejlig lokal ski og bælkebakke for børnene om dagen + er det billigt i Kappl og man oplever det rigtige lokale østrigske bjerg befolkning,og dejlige lokale restauranter,og ja langt billigere end Isghl og andre destinationer.

8 Km er der til Iscghl fra Kappl, til dem som ønsker væsentligt mere fart over feltet og de store velforberedte preparierte pister med ca 220 km mm., kaldet skispostgiganten ,og med direkte skifart ned til dejlige Samnau, som er den toldfrie schweiziske by,og som er en mega hyggelig by, og med en god astmosfære!
Fra Iscghl til Galtür er der også kun få km. og som mange ved ,var det bla. der, den kendte forfatter Hemningway så ofte kom , i hans levetid....
Galtür området er også smuk til en helsdagstur og minder meget om de nordiske bjerge.

Hvis nogen ønsker det ,kan en del af mine billeder ses på adressen:

www.fokusrejser.dk på deres hjemmeside under fotogalerie!
Fokus Rejser er iøvrigt kendt som et rigtig godt rejse selskab, med mere end 17 års erfaring i Kappl og Isghl området og kan kun anbefales at rejse med dem!

God tur til jer alle som rejser derned, måske vi ses dernede,hvis jeg selv pludselig er der samtidigt!

Mette Clausen 15/09 2005

Ingen vinter uden skiferie i Kappl
Vi drager for 13.år til Kappl, det er for vores lille familie ( 2 voksne og 2 børn, 12 og 15 år) bare stedet man holder skiferie. Mange vil måske sige, det må være tid til at prøve noget andet, men for os har Kappl det der skal til for alle kan få den perfekte skiferie. Det er et rigtig godt område for børn, de mindste kan boltre sig i Sunny Mountain Fun-Park og de lidt ældre bliver hurtig dus med løjperne i området. Er man til mere ski end Kappl kan tilbyde ligger Ischgl kun 10 min. med bus derfra og man bor stadig i den mest gæstfrie og hyggelige by man kan tænke sig. Byens kælkebane er også et kapitel for sig, er man ikke til ski, er en daglig tur fra liftstationen og 6 km ned til byen dagens højdepunkt, man kan også deltage i kælketurer om aftenen hvor der er lys på banen.
Vi rejser altid med Fokus Rejser og Stjerne Sne, de ved en masse om Kappl, deres servise er helt i top og deres "huse" har den perfekt beligenhed, det er skiløb lige til døren.
Prøv Kappl, det har vores familie og venner gjort, de vender også tilbage.

Henrik Krogsbøll 27/08 2005

Dejlige skiferier i Kappl
Vi har nu været i Kappl to år i træk og skal
derned igen næste sæson. Kappl er en hyggelig
by med en dejlig lokalbefolkning. Der er ikke
så mange pister, men der er noget for enhver
smag, et stort børneområde vækker også stor
interesse hos de mindre skientusiaster. After-
ski mulighederne er lidt begrænsede, men på
Hansl´s Tenne kan man nemt hygge sig. Hvis man
vælger Kappl, kan jeg varmt anbefale, at bestille
skiferien igennem Fokus Rejser&Stjerne Sne, her
får man en rigtig god betjening, man føler næsten,
at man har kendt hinanden altid, samtidig er
guiderne på stedet meget flinke....også udenfor
arbejdstid.
Helt klart et sted man vender tilbage til.