Anmeldelse af Itter

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Se profilen for dkJesJen
dkJesJen 09/03 2008

Ikke meget at brokke sig over
Var i Itter i Uge 7 i år. Og kan varmt anbefale stedet, hvis man ikke er helt grøn på ski.
Vi boede i Schwendt (Elisabeth Rabl) 30m fra pisten og 100m fra liften (Salvista).
Salvista er en fin 4 pers. kabine lift, hvorfra der er fin adgang til hele den østlige del af SkiWelt WilderKaise/Brixental området. Skal man til den vestlige del er det enten ned ad en sort fra den højeste top Hohe-Salve eller også en lidt træls tur rundt om samme top.
Men alt i alt hænger det hele rigtigt fint sammen. Hele familien var i hvert fald enige om at det er et rigtigt super område, hvor vi gerne vil ned igen. Vi nåede at besøge næsten alle byerne: Ellmau, Scheffau, Söll, Hopfgarten samt Brixen Im thale, og så kørte vi til Westendorf og stod der en dag også.
Sneen er måske nok lidt en mangelvare, men de arbejder hårdt for det og producere store mængder kanonsne. Så vi var måske heldige at der var nattefrost hele ugen. Men det er nu en lidt underlig fonemmelse at køre på ski på en hvid piste med grønne marker på begge sider.
Itter/Schwendt er fint for familier, hvis man er vilde med at stå på ski. Men hvis det er afterski der trækker mest - ja så er der 1 værtshus og en restaurant i gå afstand og rigtigt langt til et diskotek.
Priser for liftkort og skileje ligger på et rimeligt niveau og det samme må siges om vores lejlighed.
Så for os var det lige til 5 ud af 5 stjerner.