Anmeldelse af Ischgl

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Bjarne Jepsen 26/03 2020

Skønt sted med masser af muligheder
Har været mange steder, men Ischgl har har alt. Er nu endt med Ischgl fast de sidste 9 år Kom 1.gang ca 35 år og der er stadig alt det sjove unge har brug for. I dag nu 69 år der er også alt hvad den nuværende aller har brug for af hygge og stemning. Samt top liftsystem og masser af muligheder for ens daglige skibehov

Lasse 26/01 2020

Stærkt overvurderet
Jeg forstår ikke hvorfor folk synes Ischgl så fantastisk at man er villig til leve med de sindsygt mange mennesker på pisterne og det virkelig høje pris niveau.

Området har et virkeligt effektivt liftsystem, og det er sindsygt imponerende hvor mange mennesker de kan flytte, der er stort set aldrig liftkø nogen steder. Desværre er der bare dårligt plads til alle de mennesker på pisterne, og så er man jo lige vidt...
Når det er sagt, så er pisterne virkelig gode, god variation(til den røde side), de er godt preppet etc. Men desværre også meget crowed.

Byen er super flot, med virkelig mange lækre resturanter og fantastiske afterskisteder, pris niveauet er dog tårn højt.
Jeg vil kun anbefalde Ischgl til nogen som afligevel har tænkt sig at bruge mere tid i baren end på pisten, og som har et stort budget. Men så er det også alletiders.

Michael Blarke 11/01 2018

12 gange : 0))))
Super by og skiterræn, kan kun anbefales.

Lars Christensen 22/02 2017

beste ski tur i ischgl i uge 7
høj sol over østrig i uge 7 masse af sne på pister et kanon sted at være, tommel op fra en flok på 11 personer

Lars Christensen 06/01 2017

ja var også der i uge 9 2016
har været i ischgl ca 10 gange også i uge 9 2016 og ja der kan være mange folk men der er altid sne og fede pister og moske kø når vi skal op ca kl 9,00 ellers er de ikke et problem syntes jeg ikke , og de gøre alt for at lave ny lifte ps glæder mig til uge 7 2017 i ischgl med masse af sne hlsen lars

Linda 01/03 2016

Ischgl 2016 - uge 9
Alt for mange mennesker.....

Steffen 31/08 2015

Jul i Ischgl
Jeg har før været i Ischgl men ikke julen over, er der nogen som har erfaring med et godt sted for en børne familie, at booke et sted i byen for at holde jul. Evt. også komme med et godt sted at booke enten hotel eller lejelighed.

Se profilen for Troels-Kjems
Troels-Kjems 16/10 2014

Ischgl er undervurderet
At dømme på den relativt lave gennemsnitskarakter her på siden, så er Skisport.dks læsere tilsyneladende ikke voldsomt glade for Ischgl.

Personligt forstår jeg det ikke.

Jeg har selv besøgt 25+ forskellige skisportssteder gennem tiden og Ischgl ligger på min personlige top 5-6 stykker - og en del over et populært sted som Wagrain.

Pisterne ligger højre og er generelt mere snesikre end i Wagrain (og næsten alle andre østrigske skisportssteder) og byliv/indkvartering er også af høj kvalitet.

Steen Gauss 04/01 2013

Ischgl mein traum
Ischgl mein traum... sådan synger vi i Nickies Stadl medens vi tramper i gulvet med skistøvlerne, Afterski fås ikke bedre i Østrig. Der er 5-6 steder hvor der er virkeligt hot fra kl. 16-18...bagefter er der så diskotekerne, som fortsætter til den tidlige morgenstund.
Pisterne ligger ikke tættere i noget andet skiterræn i Østrig eller sågar Alperne.Men der skal betales for det. Da jeg startede med at komme i Ischgl for 10 år siden kostede gullashsuppen 2.3o Euro med brød...nu koster den 5 euro uden brød. Pistekortet er det dyreste i Østrig og hotelværelserne ligeså.
Er man begynder er Ischgl en dårlig investering. Området for begyndere omkring IdAlp er overfyldt og nærmest livsfarligt at færde i. Der er et mylder af folk som kører på kryds og tværs og mange har ikke styr på noget som helst. Ind imellem kommer der så en styrtløber, der tror han er ekspert på den nemme blå piste.
Men er man en øvet skiløber, så er det bare om at komme væk fra Idalp og op i området. Så er der masser af muligheder og lifter er der masser af, så ventetid forekommer sjældent. De bygger hele tiden nye lifter og næste år udvider de med et bjerg mere, hvor der bla.a. skulle være ekstra gode muligheder for offpiste. Det er der nu i forvejen med de mange store åbne områder imellem pisterne.
Hyggeligt er det også, at løbe over til den Schweisiske by Samanun og handle toldfrit. Men husk at løbe af piste 80, den går direkte ned til gågaden. Tager man 70 kommer man til udkanten af byen og skal med bussen.
Jeg er begejstret Ischgl fan og holder jul der hvert år. Men der skal bestilles i god tid. D.v.s. senest efter sommerferien.

Jamie Neubert Pedersen 11/03 2011

Vilde piste, funpark m.m.
Der er et hav af muligheder i Ischgl, både for snowboardere og skiløbere. Der er kilometer lange piste og der er de korte stejle piste, og så er der 2 funparks. De fleste af pistene ender i et godt knudepunkt og man kan nemt komme rundt på alle pistene i området. Der er også børnevenlige piste og man kan derfor tage børn med som aldrig har prøvet ski før. Der er også mulighed for masser af off-pist da der er så mange piste man kan køre mellem.
Det er et optimalt sted for familien, ungdomsholdet, ekstremkørerne og dem som bare hygger sig med at køre lange ture.
Pistekortet er ikke alt for dyrt men ligger i den pebret ende, men det er dog det værd når man ved hvor mange piste og hvor mange liftsystemer man får adgang til.

Lillian Fløjgaard 24/02 2011

Ischgl - det suveræne bedste sted på ski
Vi har været i Ischgl 18 gange og har også været på mange andre skisportsteder - men Ischgl er det suveræne bedste sted.

Der er ikke kø ved lifterne - pisterne bliver præparet også selvom det sneer

Der er pister for alle

Det er fedt at man kan løbe på ski til Samnaun og købe toldfrit

Kasper Kloborg 23/02 2011

Ischgl som helhed
Ischgl som en helhed er et rigtigt lækkert sted at være.
Muligheden for afterskiing er unik, og der er massere af den. Byens diskoteker er også af go kvalitet.
Syntes dog der mangler nogle af de små træ hytter ned af pisterne, der er ikke mange muligheder for lige at kører ind og holde en pause. Der er kun de store steder hvor der altid er proppet.
Selve skiløbet er godt. Massere af gode pister, offpist mulighederne var dog ikke så gode (mest på grund af mangel på sne), men ellers gode pister.
Helt bestemt et besøg værd, men vil dog hellere smutte over på den anden side af bjerget, og besøge St. Anton istedet.

Elskerskiferie 08/02 2011

Ischgl er kanon!
Har været i Ischgl 8 gange. Kan kun anbefales. Fede pister, god afterski og så er turen til Samnaun naturligvis uundværlig, så man kan få lidt toldfrit med hjem. Det kan også klart bedst svare sig, at købe ski og støvler der. Sikke en service man får!!
Måske ikke det bedste sted for nybegyndere, men blå pister er der dog:-)

Jeppe 06/01 2011

Spitzenclass
Besøgt Ischgl mere end 10 gange. Første gang tilbage i 1983 og senest i 2008, og hver gang vi besøger byen bliver vi positivt overraskede over det høje service niveau samt den lokale gemütlichkeit.

Ischgl har taget stor udvikling, såvel nede i byen som oppe på pisterne. Skisystemet kan føles lidt kejtet/kompakt omkring ned- og opture i terrænet. Men når først man er oppe i skisystemet, fås ikke bedre skiløb i Østrig. Der er fine offpiste muligheder omkring Paznaun og Samnaun siderne, næsten alt skiløb foregår over trægrænsen, og vil helt klart anbefale Ischgl fremfor St. Anton desl.

Vil man spise godt, er valget følgelig Italien. De udvidet skimuligheder hører til Frankrig, men ønsker man en god cocktail af det hele, er Ischgl topdollar ;)

Kim Troels Rasmussen 22/02 2009

God service fra skiudlejer - www.nextgeneration.at
En manglende ungdomsrabat ved leje af ski hos Next Generation i Ischgl kunne en lidt tumpet ekspedient ikke rede ud, men til min store overraskelsen resulterede en efterfølgende mail til firmaet i, at den manglende rabat prompte blev overført til min konto - god (men lidt sen) service

Steen Christensen 13/11 2008

En fantastisk uge med gutterne ;o))
Super sted
Achloch - Kidsloch er stedet hvor flügel købes på bakker med halvtreds stk på hver. Pisterne er ekstremgode, hotel sonne vores foretrukne spisested.
bonus info
2009 er vi på plads i uge 11

Se profilen for MadMartigan
MadMartigan 24/09 2008

Udvidelse

Hej Hej

Nogen der ved, om de har planer om at udvide området?

Det ser for mig ud til, man godt kunne udvide over mod Galtür

I så fald hvornår?

Mvh.

Stig Holt Petersen

Se profilen for MadMartigan
MadMartigan 24/09 2008

Udvidelse

Hej Hej

Nogen der ved, om de har planer om at udvide, og hvornår det så evt. bliver?

Mvh. Stig

Min tur til Ischgl.
Ischgl er også et stort område og et godt skisportsted. Man kan bl. a. tage ned til Svejts, Samnaun. Området er et godt skisportsted. Kan varmt anbefales.

Gammelpot 06/01 2008

Sjove tegnede ski billeder ...

Vi er 6 loko'futer der skal på skiferie i Ischgl,uge 4, og vil gerne have et fælles kendetegn på turen, som vi kan kopiere og stryge over på t-shirts, så hvis der nogen der kan henvise til sjove tegnede skibilleder, tager vi imod dem med kyshånd...

Skihilsen "Gammelpot"

Maximilian 01/11 2005

Ischgl stedet at være
Med 200 km. pister er Ischgl måske en af østrigs allerbedste skiområder at være i.
byen er stor, hyggelig og rimelig Afterski.

Fordele: godt skiløb, gode pister, stor og FED by, gode hoteller/pensioner.

ulemper: få pister tilbage til byen, meget vækslene vejr.

Flemming 24/09 2005

En ski-skuffelse.
Sammenlignet med Frankrig, er der ikke ret meget at råbe hurra for. Store liftkøer, trængsel på pisterne, kedeligt terræn, - kun over til Samnaun var der lidt udfordringer...
Nej, - der tager vi ikke til igen, - på trods af den gode afterskiing..

Snowy 23/02 2005

Når du har været der en gang - så kommer du helt s
ISCHGL i østrig !!! Når du har været der en gang - så kommer du helt sikkert igen. Dette sted er helt i top.

1. Godt skiløb
2. Suveren Afterski (fås ikke bedre)
3. Værelser klinisk rengjorte (østrisk grundighed)
4. Godeliftsystemer
5. Terræn for alle slags skiløbere (dog ikke så mange grønne pister)Men klart i topklasse fra blå og op.
6. Toldfrit indkøb - Samnaun hedder byen, hvor man kan stå over til/ned til på den anden side af snepasset og tage toldfrie varer med hjem. Alt fra drikkevarer til dyre solbriller, ure m.v.

Dette er gudestedet !!!!!!!!!!!!!

Casper 23/01 2005

Ischgl bedre end frankrig
jeg har nu været i iscghl 7 gange... der er kun en ting at sige om dette område.. DET ER SUPER!! Lift systemet findes ikke bedre.. hurtige stolelifter over alt.. borset når man skal fra byen til toppen.. så er det æggelifter... men når de er overstået så behøver man ikke tage sine ski af resten af dagen... Ischgl hænger sammen med området samnaum som ligger i schweis... og hvis man køre over bjerget og ned til samnaun så kan man købe toldfrit... dvs at sprut, chokolade, parfume og sådan nogle ting er meget billige.. så behøver aftenens branndert ikke være så dyr ;-) Der er dog et problem og det er at det er begyndt at gå op for rigtig mange mennesker at det er et super sted... og derfor er der helt utrolig mange mennesker på pisterne... liftsystemet er så godt at der ikke er liftkø.. men i højsæsonen så er der næsten pistkø... udover alle menneskerne så er området suverænt.. det virker langt større end det er... selvom det "kun" har 220 km... har lige været i alpe d´huez og det var en klasse under... kan varmt anbefale dette sted... det er dog lidt dyrt.. så sprut skal købes i samnaun.. _:-)og man burde tage afsted udenfor tyskernes ferier ;-).... det vil man ikke fortryde.. og når man er dernede.. så skal man køre på den sorte pist der har nummeret 4 og den lange røde med nummeret 40... denne er dog bedst først på dagen... god fornøjelse..

Fupper 11/10 2004

Wahnsinn im Ischgl!
Den go'e gamle Kim Schumacher sagde det i midtfirserne om P3: "Intet bedre - intet ligeså godt!". Sådan kan man med et smil fra øre til øre også nemt beskrive Ischgl!

Jeg har prøvet ski i bl.a. Italien og Frankrig, hvor Frankrig topper med det absolut bedste skiløb. Men, men, men - de snobbede franskmænd kan kun lige snige sig op på et 03 i afterski - også selvom Saloon Bar i Val D gør et halvhjertet forsøg på at skabe bare en smule løssluppen stemning.

De østrigske festnarkomaner gør ganske enkelt alt for, at skituristerne skal føle sig velkommen i festens by. Dyrt JA - men det er det sgu' også på in-stederne i Danmark. Hvorfor ikke betale en smule mere, for så at få muligheden for at mærke suset fra en by hvor de fastboenes mellemnavn er "Vollgas".

Det famøse Kitzloch er indbegrebet af østrigsk megaparty, med "Anton aus wienerpølze", stramme lederhosen og fadølshanen på permanent "on" fra kl. 16 til 20 - hvorefter etablissementet totalt forvandles til restaurant med bl.a. byens bedste spareribs.

Skiløbet i Ischgl burde kunne stille alle skihajer tilfreds - og er man til off-piste, er der uanede muligheder for vildt skovskiløb.

Da Ischgl's liftsystem er ejet af de familier, som driver hotellerne i byen, er standarden og udbygningen/sammenhængen helt i top. Det er kun få steder, der i perioder opstår flaskehals-problemer. De fleste lifte er forsynet med glasfiber-skjold, så man kan sidde i læ, hvis kulden/blæsten generer.

Fra Ischgl kan man køre til den tolfrie enklave Samnaun, hvor en liter 80% Stroh-rom i år kostede bekedne 45 DKK. Der bugner med ur-, spiritus- og tøjbutikker i Samnaun, så husk stor solid rygsæk til turen. Men behersk købet af spiritus, for på bjergtoppen ned mod Idalp, står tolderne af og til og venter...

Samnaun nås på en formiddag, så man kan med fordel aftales at mødes her og spise frokost.

På Ischgl.com kan du bestille lejlighederne dirkete på nettet - her finder du også et interaktivt by- og liftkort, med masser af information.

Jeg har boet på to "hoteller": Haus Emberger er billigt, inkl. morgenmad og ligger med skiløb lige til døren. Elfrieda er mere luksus, med et overdådigt morgenbord og super værelser.

Turistbureauet kan også kontaktes, og hjælper gerne med indkvartering. Men book tidligt!

Er du til ild i røven, er her muligheden for fuld skrue fra morgen til aften. Så prøv for fa'en bare en enkelt uge i Ischgl.

Jeg selv og 15 andre tosser drager igen i år "hjem" i uge 5 - Ses vi ??

Sophie B 01/02 2004

Ischgl - helt i top!
Netop hjemvendt fra Ischgl kan jeg kun give denne destination topkarakter!

Skiområdet fungerede godt selvom der kun er tre "hovedveje" op til terrænet med kabinelifter. Til gengæld giver det høj snesikkerhed. Liftsystemet er generelt MEGET moderne og effektivt - store, nye stolelifter med puder på sæderne og "æggeskal" og vi var ikke med slæbelift en eneste gang.
Området er ikke specielt egnet til begyndere, da der er mange steder hvor sort eller rødt er eneste mulighed for at komme ned. Til gengæld er der gode off-piste muligheder - også i nærheden af pisterne, så off-piste begyndere kan være med.

Østrigsk afterski er i særklasse og exceptionelt godt i Ischgl. Snyd dig ikke for en tur på Kitzlock, Niki's Stadl, Kuhstal eller Trofana Alm. Så er der dømt tyske schlagere, pærebrændevin, store fadøl og dans på bordene i skistøvler.

Der er mange restauranter i alle prisklasser og indkøb i supermarkedet er til latterligt lave priser (billigere end i Kbh. ihvertfald). Skal der købes toldfrit kan man løbe på ski til Sammaun i Schweiz, og det er også hyggeligt at spise frokost derovre, da det ikke er så overrendt som restauranterne i terrænet.

Det eneste ærgerlige ved turen var, at den ikke varede længere....

Arne Lind 28/12 2003

Her indfries forventningerne!
Jeg står netop for at skulle afsted til Ischl på skiferie.
Jeg har været der i 98 og 01, og nu kan jeg ikke vente med at komme derned igen.
Har efterhånden prøvet lidt af hvert, mht. skiløb, har de sidste 2 år været i henholdsvis Val Thorens og Canezei. Og jo, skiterrænet er de 2 steder helt i top, men det er efter min mening altså bare ikke alt til at give en perfekt skiferie.
Det har Ischl derimod, den hyggeligste by med en dejlig atmosfære, perfekt skiterræn og liftsystem, og sidst, men ikke mindst: Østrigs bedste afterskiing!!!! tag bare ned på baren Kitzloch og oplev en helt ubeskrivelig stemning, prøv det!!! du vil helt sikkert give mig ret!!!!

Monica Warrer 04/09 2003

Det perfekte lege land - for voksne!
Jeg er selv lidt af et legebarn når det kommer til skiløb og i Ischgl er der alt hvad hjertet kan begære hvis man er til fart og spændning. Prøv pist nr. 8 - her er der både wawe, div. hop og en speedbane hvor man kan måle hinandens hurtighed. Advarsel det kan tage overhånd.

Jeg var første gang i Ischgl i vinterferien 2003 og der var lige faldet 2m sne, så jeg fik den perfekte skiferie super lækker sne og sol fra en skyfri nimmel hele uge.

Men alt er jo ikke lutter lagkage eller ikke i Ischgl!
Maden er billig men standarden er heller ikke super, slet ikke når man sammenligner med Val Thorens, hvor jeg tilbragten hele vintersæsonen 01/02 som skibums.
Desuden prøvede jeg en ny rejseform da jeg tog til Østrig nemlig toget - det kan ikke anbefales !! når man kun rejser to sammen det er muligt at det er morsommere når man har en kupe med sine venner for sig selv.
Toget tager laaaang tid og standser i hver en lille flække hele vejen ned gennem Fyn og Jylland (det er lidt surt når man stiger på i København) og man får en dag mindre på ski - nedtur!

Peter 11/02 2003

Bedre sted findes næppe?
Vi har været i Iscghl 2 gange, og det er absolut ikke slut. Byen rummer rent faktisk det hele. Der er et dejligt skiområde, men rigtigt gode offpiste-muligheder. Pisterne er bygget op således af nybegyndere og øvede kan rejse sammen, og så mødes til frokost. Hele liftsystemet er det mest velfungerende med mange nye og hurtige stolelifte. Dette resulterer i at de liftkøer man ser andre steder, stort set er ikke eksisterende. Afterskien er et kapitel for sig, det skal opleves. Det er vel kun Sct. Anton der overgår!
Med andre ord: Prøv det selv, klar anbefaling.

Thomas P- Petersen 13/01 2003

Ok, meeeen
Har man stået nogle år på ski skal man være sikker på at der er sne - masser af sne. For ellers kan det godt blive et langt ophold, Ischgl / Samnaun området indeholder nemlig ikke de voldsomme udfordringer - det skulle da lige være deres afterski... Pisterne er hurtig løbet igennem, men er der sne taler vi om gode, rigtig gode muligheder udenfor pisterne.

Søren 11/02 2002

Vildeste afterski
Jeg har aldrig jeg har oplevet vildere afterski..... -)

nicolaj sejerskilde 03/12 2001

Hvorfor Ischgl ??? derfor!
Her er et par kommentarer fra en gammel Ischgl skiløber...
Jeg har arbejdet sæsonnen 97/98 i ischgl, og har været der hvert år siden.

Ingen tvivl om at Ischgl koster mere, Ischgl er et luksus sted, og vi ved alle at luksus koster. det er mange små ting som gør Ischgl bedre. Sammenligner man priser så er det måske en lille tusse dyrere at vælge Ischgl.

Hvad får man så for den ekstra 1000 kr. ?

Du får snesikkerhed, (der er ikke meget ved at spare 500 kr, på en rejse hvis der alligevel ikke er noget sne når man kommer frem)...pas på med lavtliggende byer!!

- et perfekt fungerende liftsystem (også mellem 8.30 og 10.00, hvor alle skal på bjerget)

- næsten ingen slæbelifter (men nye overdækkede stolelifte)

- en flot by, flotte hoteller, mange faciliteter svømmehal m.m

- en masse gode restauranter (fra lokale - 5-stjernede), cafeer, discoteker, og en helt utrolig afterski.... fra små hyggelige hotel barer - til vild støvledans på egetræs borde.

-GI DIG SELV EN OPLEVELSE -TA' TIL ISCHGL (JEG LOVER DU IKKE BLIVER SKUFFET)

Anders Jensen 03/02 2001

Ischgl
Ischgl kan varmt anbefales
Der er hyggeligt og samtidig virkelig tryk på
Jeg var der første gang 1987 og har siden været der 9 gange
Men det er blevet meget dyrt de seneste par år så læg lidt flere penge fra, hvis du ønsker at holde din vinterferie der.
Det bedste afterski finder du hos Niki Stadl og Kitzlock.
Snyd ikke dig selv for turen over til Samnaun (TOLDFRIT).
Mums
Go ferie

mikael 11/01 2001

Ischgl ER fedest....
.. men for f. hvor er der mange mennesker!!
Der er slet ingen tvivl om, at alle forhold i Ischgl er i top, men der er dog to ulemper (som man ikke kan give karakter for):

For det første lukker de alt for mange mennesker ud på løjperne. Mest grelt er det om eftermiddagen, når man skal ned til byen. Da er befolkningstætheden nærmest som Nyhavn eller Strøget på en varm sommereftermiddag.

Det andet er børne(u)venligheden. Ikke fordi der mangler egnede pister, men der er dælme langt hjem (med et barn på armen), når man først står oppe på løjperne.

Men som sagt, på alle andre områder, er det et genialt sted. Hvis jeg skal fremhæve een ting, frem for de andre steder jeg har været, så er det den måde pisterne ligger på i terrænet, hvor der hele tiden er variationer. man løber nærmest som på veje, som hele tiden drejer og skifter i hældning. Man har ikke de der store lange og brede pister, med ens hældning, hvor man kan løbe 300 m og stadig stå og se på nøjagtigt den samme udsigt, som da man startede. Det er man ikke ude for i Ischgl, hvor det hele tiden skifter.

Min baggrund: Jeg har stået alpint små 20 uger, heraf de 10 i Ischgl og jeg har aldrig været træt af at vende tilbage der til, men jeg HAR været træt af de mange mennesker.

Troels Lund 02/01 2001

Herligt sted.....
Kanon skisportsted........

KAN ABSOLUTE ANBEFALES..........

Michael Peen Jensen 28/11 2000

Ischgl et super sted, oplevelsen for livet!!
Jeg har flere gange haft den fornøjelse at lægge mit snowboard på den nyfalde sne i vidunder stedet Ischgl. Ischgl er simpelthen det fedeste sted jeg endnu har været. Jeg må sige at jeg har været i Sverige, Norge, Schweiz og Frankrig og jeg må indrømme at det på ingen punkter kan måle sig med Ischgl.

Ischgl har også været med i internationale undersøgelser, hvor det er blevet kåret til 1 af Europas mest eftertragtede steder og det er langsomt blevet kendt verden over. Så det er altså ikke bare mig som er forelsket i stedet.

Der er fantastiske muligheder for at udfolde sig på alle mulige måder. Men det, som jeg har bidt mig specielt fast i er den helt ekseptionelle afterski som hersker i Ischgl.
Da jeg er en fyr på 18 år som forstår at nyde livet på alle punkter, er afterski for mig en vigtig del af skiferien. Jeg har endnu ikke mødt mage til mennesker som forstår at feste som folkene i Ischgl gør, de forstår meningen med ferie.
Men selvom Ischgl's afterski er hele turen værd i sig selv, er det ikke kun det som tæller, hvis man vi have en god skiferie.

Jeg mener at skirterrænet er i top, hvad enten man er nybegynder eller hærdet skibums. Der er mulighed for både at køre på nemme løjper og de sorteste som findes.
Da jeg selv kører på snowboard og er ved at være rimlig godt kørende, er det en sand fornøjelse at køre i Ischgl's flotte snowboard park.

Foruden terrænet i sig selv er der lige blevet installeret nye lifter. Så det er kun få steder du finder de såkaldte "gamle" lifter, med rullende "fortov".
Der blev i øvrigt installeret en ny kabine lift fra byen til terrænet, så kapaciteten er tredoblet, så det er næsten slut med køerne ved Silverettabahn om morgenen.

Jeg har her givet et lille indblik i, efter min mening, Paradiset i Tirol. Jeg håber at I tænker jer en ekstra gang om inden i vælger skiferien. Ikke at vælge Ischgl som rejsemål ville være en skam.

Jeg kan kun sige god fornøjelse og I har mit ord på en god ferie.

"Ischgl er med sikkerhed en positiv oplevelse for livet, man ikke burde gå uden om"

Kølige Snowboard hilsner fra

Michael Peen

Louise 28/11 2000

Perfect place
Kort & godt .... Perfekt