Anmeldelse af Hopfgarten

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Se profilen for Rasmus-Skov-Jensen
Rasmus-Skov-Jensen 16/10 2015

God adgang til SkiWelt området
Hopfgarten er en hyggelig by med gode/billige indkøbsmuligheder. Skiområdet er stort, der er adgang til mange kendte skibyer. Der er mulighed for gode dagsturer til Westendorf og den ret nye K-west lift, fra hvilken man kan tage bus videre til Kitzbühel/Kirchberg.
Bor du i Hopfgarten, så snyd ikke dig selv for et kig ind i den flotte og store kirke.

Henrik 15/01 2006

Hopfgarten
Er lige kommet hjem fra en uges kanonfed ferie i Hopfgarten. Boede på Sportshotel Fuchs, som kun kan anbefales. Hotellet ligger ca. 20m fra liften og skiudlejning.
Maden er god og der 2 retter at vælge imellem hver dag.
Pisterne er gode og ok vedligeholdte. Stedet er dog IKKE for helt nye skiløbere. Dels går det jævnt godt nedaf, dels er der ufattelig mange mennesker på pisterne, især i weekenden er det overbefolket.
Men øvede og op efter kan roligt spænde skiene og tage en tur til Hopfgarten.
PS. Er det afterskiing man går efter, så er det nok ikke lige stedet.

Henrik

Tom Lang Hansen 17/11 2005

Alternativ udgangspunkt
Det er korrekt at Hopfgartens nedfarter ikke er for nybegyndere - slet ikke, men et mere bredt pistevalg er tilgængeligt, hvis I kører 10 min bil/bus - forbi Söll - om til Bergbahn Ellmau - Going - hvor der suser den behageligste tandhjulsbane op til et plateau, hvor der er muligheder for alle. De gode kan endda kører hjem til Hopfgarten af pisterne.

Ole P. Larsen 05/03 2005

Ny Kabinelift er prikken over i'et
Hej,
Efter at man, i 2004, har bygget den nye kabinelift med plads til 8 personer til afløsning af gammel stolelift er Hopfgarten virkelig et godt sted at bruge som indgang til et af de bedste skisteder i Østrig - Skiwelt. Vi var der i uge 8, 2005. Ingen liftkøer, god sne, et fantatisk sammenhængende skiområde. Utrolige venlige mennesker, masser af gode restauranter i skiområdet. For nybegynder er området dog ikke helt godt. Skal godt op i bjergene for at finde flere blå pister. Fra top til bund går der en rød/blå piste, men den er nok for svær for nybegyndre/let-let øvede. Hvis man har stået jævnligt på ski, så er der masser af røde pister - herligt.
Der er vist ikke meget afterskiing - ift. så mange andre steder.
mvh.
Ole P. Larsen

Anders 27/12 2004

Hopfgarten: Godt område for øvede
Hopfgarten er et godt område for øvede ski eller snowboardere. Hvis det er første gang på ski, bør man i mine øjne se efter andre mere begyndervenlige destinationer. Hopfgarten indeholder nemlig mange blå, røde og sortepister. Men for øvede, dvs. et par års rutine på ski, er stedet super. Også byen, som er hyggelig og mulighedsrig.

PS. (evt. Simon)

Ved du om der er aftenski i Hopfgarten?

Simon 19/12 2004

Dejligt område
det er et kanon område - hvis der er sne. vi har været dernede i 3 år i træk, fordi det er sådant et hyggeligt sted. men hvis der ikke er sne, skal man ikke fortvivle... der er masser af shopping muligheder i de omkringliggende byer. men alt i alt et godt område.