Anmeldelse af Gerlos

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Morten 27/02 2022

dårligt sammenhængende område
Lige hjemvendt fra en skiferie i uge 8 2022 i Gerlos og Zillertal Arena.
Området hænger dårligt sammen da der kun er en forbindelseslifterne i hver retning, disse lifter var lukket 3 af dagene pga. vind. det betød at man er "tvunget" til at køre 45-60 min i egen bil/skibus for at komme over til Ziller, eller Mayrhofen og indnu længere hvis man vil til gletsjeren.
Selve byen er invaderet af hollændere, alt forgår på hollandsk, også skiskolerne for børn.
Byen ligger i 1300m men alt er opkørt og med store pukler fra kl. 11 om formiddagen.

Det er svært at finde andet end wienerschnitzel og pommes m.m.

Brian Berthelsen 20/02 2011

Gerlos/Krimml
Vi boede i uge 7-2011 i byen Krimml som er en del af skiområdet Zillertal arena. Fra Krimml er der 7 km til lifterne, så enten kan man tage skibussen eller køre selv. Byen er lille men har det man skal bruge for at klare sig. Skiområdet er super godt, det hænger fint sammen, og man kan komme ud på lange ture hvis man er til det, eller køre i et af områderne centralt. Der er udfordinger til alle, men ikke mere krævende end at alle kan være med. Positivt var de velfungerende lifter, hvor vi selv i uge 7 ikke oplevede kø :-)

Søren 29/10 2005

Gerlos
jeg har stået på ski 2 år i træk i gerlos nu og dne by er bare super den har alt hvad en østrisk på skal have og hver man gang man kører på ski i gerlos kommer man i rigtig tiroler stemning der er bare fedt i gerlos...... men der er mange hollændere byen bliver også kaldet hollændernes paradis... men det man jo tage med..

Niels Kristensen 22/01 2001

Begynder område ?
Vi er lige kommet hjem fra Gerlos d. 20. januar 2001
Gerlos er en dejlig by med megen natteliv og en mængde gode spisesteder.
Skiområdet er efter vores vurdering ikke for nybegynder, men er man lidt øvede og ikke bange for sorte og røde piste er der mulighed for en del oplevelser, det kan anbefales at tage en tur til Mayrhofen (er med på liftkortet) hvis man ikke har prøvet en "rigtig" svævebane så tag turen fra Mayrhofen by op til bjerget.

Der arbejdes på at lægge Gerlos sammen med Gerlos-Platte som er et lille skisportssted kun 15. minutters kørsel fra Gerlos.
Gerlos-Platte, er et rigtig begynder område, så er du ikke så skrap på ski må dette område siges at værre rigtig godt, desværre er Gerlos-Platte ikke med på liftkortet endnu, så der må man købe et speciel kort.

Vi vender bestemt tilbage til Gerlos, spec. når sammenlægningen er gennemført da dette vil give et rigtig godt skiområde, med muligheder for hele familien.

Aase og Niels Kristensen

Skisport.dk redaktionens kommentar 6/6 2005
Bemærk at siden dette indlæg er der lavet mange forbedringer i Gerlos. Gerlos er nu forbundet med Gerlos-Platte, hvor man finder børneområde på toppen. En ny lift fører direkte fra byen til toppen på 7-9 minutter.