Anmeldelse af Brixen im Thale

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Allan Boe Petersen 19/12 2017

Godt skiløb men lille by
Vi har været der mange gange og skal også tilbage i uge 5 i 2018. Byen er naboby til Westendorf, men udmærker sig ved at ligge mellem skiområdet i Westerndorf (som ikke er særligt stort) og resten (hovedparten) af det store skiområde Wilder Kaiser. Det betyder at man hver dag kan vælge hvilket område man vil køre i og gå direkte til liften. Hvis man bor i Westendorf skal man enten via 2-3 lifter og nedkørsler eller med en bus for at komme videre ud i området.

Selve skiområdet Wilder Kaiser er meget stort og varieret og byder på lange fine og velpræparerede pister til let øvede og øvede. Hvis man synes at det eneste der duer er sorte pister eller off piste er det dog ikke det oplagte valg. Området hænger rigtig godt sammen og man kan stå på ski mange km i hele området hver dag uden busser eller andre forbindelsesmetoder. Alt fungerer med vanlig østrigsk effektivitet og liftkøer er sjældne lange. Der er som altid i Østrig masser af restauranter i terrænet. Børneområdet med skiskole ligger lige hvor hovedliften slutter og det giver god mulighed for at forældre og børn kan have det sjovt sammen. Har man børn der har stået på ski før er der gode muligheder for at tage dem med på længere ture af brede blå og røde pister.

Selve byen Brixen im Thale er ikke noget særligt. Der er de nødvendige 2-3 afterskisteder hvor der er rimelig knald på hver eftermiddag og et antal restauranter. Skiudlejning og indkøb af sportsudstyr ligger direkte ved lifterne. Men er man til egentlig shopping eller fuld knald på diskotekerne hver nat, er det ikke stedet. Man kommer dog relativt billigt til Westendorf, der er lidt større og har mere by- og natteliv, med taxa eller bus. Til gengæld er der stille og hyggeligt i Brixen og man møder hele tiden Østrigsk gemytlighed.

Casper 04/11 2015

Fedt skiterræn
Rigtig mange dejlige brede pister

Sven Erik 14/03 2009

Stort og godt
Vi var der i 2008 marts mdr. med udgangspunkt i Hopfgarten. Det var super godt for os to, far og søn der var afsted som nybegyndere for der er for alle og man kan hele tiden gå en sværhedsgrad op. Lifter mm fungerer super godt og jeg undrer mig over området sjældent omtales i DK, måske fordi det ikke tilhører det højest belligende område

Jacob Ravn 14/08 2008

Ny kabinelift
Der er lige nu en ny kabinelift under opbygning i Brixen som vil forbinde WIlder Kaiser området med Westendorf og til dels Kitzbühel.
http://www.skiwelt.at/index.php?l=en&flash=&s=&nID=&detailID=1195296789__ID473ec8153d08e9.75044601

Følg byggeriet dag for dag her: http://scheffau.skiwelt.biz/Brixen/